Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLDİĞİMİZ GİBİ ÜLKEMİZDE DAHA BİZİM YAŞIMIZDA VEYA BİZDEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR EVE GELİR GETİRECEK DÜŞÜNCESİYLE HENÜZ DAHA ON YAŞ VE CİVARINDAYKEN ÇALIŞTIRILMAKTADIR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLDİĞİMİZ GİBİ ÜLKEMİZDE DAHA BİZİM YAŞIMIZDA VEYA BİZDEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR EVE GELİR GETİRECEK DÜŞÜNCESİYLE HENÜZ DAHA ON YAŞ VE CİVARINDAYKEN ÇALIŞTIRILMAKTADIR."— Sunum transkripti:

1

2 BİLDİĞİMİZ GİBİ ÜLKEMİZDE DAHA BİZİM YAŞIMIZDA VEYA BİZDEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR EVE GELİR GETİRECEK DÜŞÜNCESİYLE HENÜZ DAHA ON YAŞ VE CİVARINDAYKEN ÇALIŞTIRILMAKTADIR. VE NE ACIDIR Kİ BUNA GÖZ YUMMAK BİZİM EN BÜYÜK SUÇUMUZDUR.

3

4

5 İzlemesi ne kadarda kolay değil mi?..

6

7  Bu kadar çalışan çocuk sayısı normal mi ?

8

9 Hala gülümsüyor..

10 BU İŞİ ONLAR MI YAPMALI ?

11 Bu alnından öpülesi çocuklar neden kimsenin umurunda değiller?????

12

13

14

15

16

17

18  Ne kadar acı çektiklerinden, ne kadar zorluk çektikterinden haberimiz yok. Bu gördüklerimiz daha ne ki..

19  Dikkat ettiyseniz bazı fotoğraflarda çocuklar uzaklara dalmışlar, belki de bizim şu an yaşadığımız hayatın hayalini kuruyorlar..

20  Hala içiniz cız etmedi mi ?  Onlara yardım edin!

21 İNSANLIK ÖLDÜ!!! Koyun can derdinde kasap et derdinde

22

23  Onların bizden farkı ne? Biz okuyorsak onlarda okumalı! Biz mutluysak onlar da mutlu olmalı!  Bizim yerimizde olmak isteyen bu kardeşlerimiz için bol bol dua edelim ve yapabildiğimiz yardımları yapalım. Onlarla asla dalga geçmeyelim.

24 SLAYTIMI İ ZLED İĞİ N İ Z İ Ç İ N TEŞEKKÜRLER. 7/A FATMA K İ R İ ŞÇ İ


"BİLDİĞİMİZ GİBİ ÜLKEMİZDE DAHA BİZİM YAŞIMIZDA VEYA BİZDEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR EVE GELİR GETİRECEK DÜŞÜNCESİYLE HENÜZ DAHA ON YAŞ VE CİVARINDAYKEN ÇALIŞTIRILMAKTADIR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları