Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek."— Sunum transkripti:

1 O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek söylüyor. O gülmekgülüyor. O suiçmekiçiyor. O gitmekgidiyor. O anlatmak anlatıyor. O ara vermek ara veriyor.

2 Ben kitap okumakokuyorum. Ben masada oturmakoturuyorum. Ben kapı açmak açıyorum. Ben ekmek almak alıyorum. Ben gelmek geliyorum. Ben dışarıdabeklemek bekliyorum. Ben şarkısöylemek söylüyorum. Ben gülmek gülüyorum. Ben su içmek içiyorum. Ben gitmekgidiyorum. Ben anlatmak anlatıyorum. Ben ara vermek ara veriyorum.

3 Sen kitap okumak okuyorsun. Sen masada oturmakoturuyorsun. Sen kapı açmak açıyorsun. Sen ekmek almak alıyorsun. Sen gelmek geliyorsun. Sen dışarıda beklemekbekliyorsun. Sen şarkısöylemek söylüyorsun. Sen gülmek gülüyorsun. Sen su içmek içiyorsun. Sen gitmekgidiyorsun. Sen anlatmak anlatıyorsun. Sen ara vermek ara veriyorsun.

4 Biz kitap okumakokuyoruz. Biz masada oturmakoturuyoruz. Biz kapı açmak açıyoruz. Biz ekmek almak alıyoruz. Biz gelmek geliyoruz. Biz dışarıda beklemekbekliyoruz. Biz şarkısöylemek söylüyoruz. Biz gülmek gülüyoruz. Biz su içmek içiyoruz. Biz gitmekgidiyoruz. Biz anlatmak anlatıyoruz. Biz ara vermek ara veriyoruz.

5 Siz kitap okumak okuyorsunuz. Siz masada oturmakoturuyorsunuz. Siz kapı açmak açıyorsunuz. Siz ekmek almak alıyorsunuz. Siz gelmek geliyorsunuz. Siz dışarıda beklemekbekliyorsunuz. Siz şarkısöylemek söylüyorsunuz. Siz gülmek gülüyorsunuz. Siz su içmek içiyorsunuz. Siz gitmekgidiyorsunuz. Siz anlatmak anlatıyorsunuz. Siz ara vermek ara veriyorsunuz.

6 Onlar kitap okumak okuyorlar. Onlar masada oturmak oturuyorlar. Onlar kapıaçmak açıyorlar. Onlar ekmek almakalıyorlar. Onlar gelmek geliyorlar. Onlar dışarıda beklemekbekliyorlar. Onlar şarkı söylemeksöylüyorlar. Onlar gülmek gülüyorlar. Onlar su içmekiçiyorlar. Onlar gitmek gidiyorlar. Onlar anlatmakanlatıyorlar. Onlar ara vermek ara veriyorlar.

7 YapmakYapıyorum. yapıyorlar.Onlar yapıyorsunuz. Siz yapıyoruz. Biz yapıyorsun. Sen yapıyor. O kapatıyor. O kapatıyoruz. Biz kapatıyorlar. Onlar kapatıyorsunuz. Siz kapatıyorum.Ben kapatıyorsun. Sen konuşuyorum. Ben konuşuyorlar.Onlar konuşuyorsunuz. Siz konuşuyor. O konuşuyorsun.Sen konuşuyoruz. Biz

8 Adam ormandakoşmakkoşuyor. Ahmet kitapokumak okuyor. Bebek mışıl mışıl uyumakuyuyor. Aylin yazı yazmak yazı yazıyor. Yeliz şarkı söylemek şarkı söylüyor. Köpek kanepede oturmakoturuyor.


"O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları