Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool."— Sunum transkripti:

1

2 Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı

3 Emekli dostlarıma Cool

4 5 Hayatın mutluluğu 5 kelimedir: korkusuz ol ! Orta ya ş tan önce: korkusuz ol ! hiçbir pişmanlık duyma ! Orta ya ş tan sonra: hiçbir pişmanlık duyma !

5 Yapabildiğin sürece hayatın tadını çıkar Kendini kederli hissetmek ve pişman olmak için artık yürüyememeyi bekleme Mümkün oldukça, görmek istediğin yerleri ziyaret et

6 Eski okul arkadaşlarına, çalışma arkadaşlarına, diğer arkadaşlarına ve dostlarına rastlamak fırsatı eline geçtiğinde. Görüşmek sadece birlikte yemek yemek değildir Bize kalan zamanımızın dolu dolu tadını çıkar !

7 Bütün hayatın boyunca birikim yaptın. Bu gün, eğer harcamayı arzu ediyorsan, hemen harca ! Yaşın ilerledikçe ihtimam göster kendine !

8 İştahının açık olması seni rahatsız etmesin, Ye onu! En önemlisi mutlu olmaktır!

9 Hastalığı iyimserlikle tedavi et. Zengin veya fakir, herkes doğar, yaşlanır, hastalanır ve ölür. herkes doğar, yaşlanır, hastalanır ve ölür. Hayat budur, istisnası yoktur. istisnası yoktur.

10 Korkusuz ol ve hastalandığında endişelenme. Önce, canını sıkan her şeyi ayarla, pişmanlık duymadan yaşadığını göreceksin!

11 Bırak vücudunla hekimler ilgilensin. Hayatınla ilgili konuları TANRIYA havale et. Ama öfkelerini kontrol altında tut!

12 Eğer kaygılar seni iyileştiriyorsa, tamam, teslim ol onlara! Eğer kaygılar yaşamını uzatıyorsa, hemen, seni kaplamalarına izin ver! Eğer mutluluğu kaygılarla değiştirmek istiyorsa, hemen yap gitsin!

13 Endişe etme çocukların için ; onlar kendi servetlerini edineceklerdir.

14 Dört yaşlı hazineni muhafaza et 1.Yaşlı vücudun – sağlığına çok dikkat et, onu bir tek sen yapabilirsin. 2.Birikimlerin – Kendi kazandığın para,kendin için muhafaza etmen iyi olur 3.Senin yaşlı eşin – yaşadığınız güzel anıları dikkate alarak ona hep değer ver, ikinizden biri önce gideceksiniz.! 4.Eski dostların – onlarla birlikte olmak için hiçbir fırsatı kaçırma,çünkü zaman ilerledikçe bu fırsat çok az bulunur

15 Unutma: her günTebessümetmeyi&Gülmeyi

16 Akan su geri dönmez. Hayatta böyledir işte, İyi yanına bak Ve mutlu ol. Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu à méditer ! JCB


"Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları