Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 Bir bütün oluşturan yarımları, aşağıdaki örnekte olduğu gibi yazalım. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 21 Nisan 2009 Salı Matematik Bir bütün.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 Bir bütün oluşturan yarımları, aşağıdaki örnekte olduğu gibi yazalım. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 21 Nisan 2009 Salı Matematik Bir bütün."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 Bir bütün oluşturan yarımları, aşağıdaki örnekte olduğu gibi yazalım. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 21 Nisan 2009 Salı Matematik Bir bütün pizza. Bir tam pizza. İki yarım pizza. ………. karpuz. 2 ………. karpuz. Noktalı yerleri bütün ve yarım sözcüklerinden uygun olanıyla tamamlayalım. 2 ………. portakal.………. portakal. Bütün - Yarım Kavramları 2 yarım nar, 1 bütün narı oluşturur. elma portakal kavun limon muz armut kayısı şeftali nar Bütünyarım Bütünyarım 2 yarım elma, 1 bütün elmayı oluşturur. 2 yarım portakal, 1 bütün portakalı oluşturur. 2 yarım kavun, 1 bütün kavunu oluşturur. 2 yarım limon, 1 bütün limonu oluşturur. 2 yarım armut, 1 bütün armutu oluşturur.

3 Mitat Zorlu 2 Hayat Bilgisi Türkçe Ben henüz beş yaşındayken dedem bana kırmızı bir araba almıştı. Ben de çok meraklı bir çocuğum. Herkes bana, Meraklı Yalçın der. Daha ilk günden bagajında ne var? Tekerlekleri nasıl söküp takarım? diye kendime sorular sormaya başladım. Sonunda olanlar oldu. Arabayı dağıttım. Bir türlü toparlayamadım. İşte size fotoğrafını göstereyim. Siz siz olun oyuncaklarınıza iyi davranın. Benim gibi kırıp dağıtmayın. Dedem görmesin diye onu sakladım. Yıllar sonra yerini hatırladım. Dedeme sekiz yıl sonra gösterdiğimde çok şaşırdı. Aldığı arabayı hemen tanıdı. Ban dedi ki: Bu bir dilek ağacı. Bakalım neler dileyeceksiniz? Çok merak ettim. Ben sizin adınıza bir dilek diledim. sağlık


"Mitat Zorlu 1 Bir bütün oluşturan yarımları, aşağıdaki örnekte olduğu gibi yazalım. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 21 Nisan 2009 Salı Matematik Bir bütün." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları