Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her."— Sunum transkripti:

1 TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her kederden, her güneş olmayan hislerden Huzur bulmalısın içinde gülümsemelisin kendine Yaşamı, nefes almayı öğrenmelisin kendinle, Aşkını, heyecanını düşünüp zıplamalısın zamana Tutunmalı, sıkıca sarılmalısın bulutlara Sevmelisin hem de coşa coşa sara sara Sıra sıra ısıtmalısın gönlünü, içten ve çıkarsızca, Çocuklaşmalısın bazen, okşanmalı saçların Sevilmeli yüreğin, yapılmalı istediğin..

2 Yüreğinde tüm iyi düşlere bir yer açıp Teselli etmelisin benliğini, Her daim mutluluğu taşıdığını düşünüp atmalısın adımlarını Sana yaklaşana karşılıksız anlatmalı, yüreğini koymalısın yoluna Umut dolu olup dağıtmalısın hüzünlere Yaprak misali dağılmadan, toplamalısın bir gövdeye İyiyi, doğruyu en güzel taşıyana anlatmalısın erdemi..

3 Bir olta atıyorsan yaşamdaki dünyana Takılabilmeli o oltaya gülümsemeli kalpler, Güneş keyifli tatlar, optimist düşünceler.. Hep böyle baharda kalmalı, ılık esmelisin odalara Su serpmelisin yüreklere, coşturmalısın yamalı sevdaları Sen hep böyle olmalı, yürek gözlerinle buluşturmalısın tüm gözleri Ve sen aynaya bakıp birde kendine anlatmalısın bu hikayeyi. Diger byEFSaNE PPS Sunumlar icin TIKLAYIN


"TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları