Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DÜNYANIN 7 HARİKASI. Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DÜNYANIN 7 HARİKASI. Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi."— Sunum transkripti:

1 DÜNYANIN 7 HARİKASI

2 Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi. ama bir anlaşmazlık vardı !

3 1. Mısır'daki Büyük Piramit 2. Taj Mahal 3. Büyük Kanyon 4. Panama Kanalı 5. Empire State Binası 6. St. Peter's Basilica 7. Çin Seddi

4 Öğretmen oylamaları alırken öğrencilerden birinin kağıdını henüz bitirmemiş olduğuu farketti

5 Ve öğrenciye bir sorun olup olmadığını sordu. Öğrenci; Ben hepsini kafamda tasarlayamadım çünkü çok fazla harika var diye cevapladı.

6 Öğretmen; iyi o zaman bize aklındakileri söyle belki yardım edebiliriz Dedi.

7 "Öğrenci Utandı, sonra okumaya basladı: "Bence Dünyanın 7 Harikası.....

8 1. Görebilmek...

9 2. Duyabilmek...

10 3. Dokunabilmek...

11 4. Tadabilmek...

12 5. Hissedebilmek...

13 6. Gülebilmek...

14 7. Sevebilmek."

15 Sınıf yere iğne düşse sesini duyabilecek kadar sessizdi, Bizim gözlerimizle gördüklerimiz, basit sıradan şeyler ve onları biz Harika yapıyoruz

16 Nazik bir hatırlatma:

17 Hayattaki en kıymetli şeyler elle yapılamaz veya insan tarafından yaratılamaz. Gerçekler bizim görebildiğimiz kadar basit değildir !!!


"DÜNYANIN 7 HARİKASI. Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları