Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?"— Sunum transkripti:

1

2 Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz

3 Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü? Hangi acının kederi beni vurur?

4 Kuşkularımdaki ezber bulutlarında Yıllanmış bir mum yanar içimde Acıtılmış çiçekler büyür bahçemde Kendim bölerim en tatlı uykularımı.

5 Gördüm ki, bütün türküler dağları söyler Bütün baharlarda tomurcuk kana döner Ölümcül bir soyut tüm boyutlarımda Kanlı bir düğümden hep kan damlar.

6 İlk düşen benim her sabah aşkın yollarına Düşlerimin çilesinde kurarım şiir tezgâhımı Yitik bir dünü tutamam nasırlı avuçlarımda Her fırtına öncesinde koparırım zincirlerimi.

7 Aşklara kefil olsa hiç yaşanmamış tarihler İnancın aldatılarını asla yaşamasa sevenler Kendini arayan ırmaklarca sevgiyle yürüse Aynalar suretlerinde aslını hiç göstermese.

8 En uzağındayız gücümüzü zorlayan denizin Bozgun yenilgilerin girdaplarında eskimişiz Ölümsüzlük iksirlerini aramaktan yorgunuz Kendi sularımızda en çok dünleri kaybetmişiz.

9 Hazırlayan:magirbas@mynet.com Çıkış ESC


"Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları