Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Korkmuyorum Seni Sevmekten

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Korkmuyorum Seni Sevmekten"— Sunum transkripti:

1 Korkmuyorum Seni Sevmekten
Kaçmaya çalıştığın gerçek, bir gün karşına çıkacak. Ve işte o gün kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı, seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında, gözlerinde okuduğum o duyguyu, Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum, özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerini seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı, sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum, sebebi sensen ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan sevgini seviyorum.

2 İçimden haykırmak geliyor.
Dünyaya sığdıramadığım seni,kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem, Özlemek geçiyor içimden, seni sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin, ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için, kalbin için, aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım hiçbir şey için. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum.

3 Ben seni bu şehirde olduğun için değil
Benimle aynı toprağa ayak bastığın için, Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terk etmediğin için. ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığın,içimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında o kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda.

4 AKREP Seni seviyorum. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye
Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan her şeyi sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni, seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Seni seviyorum. AKREP


"Korkmuyorum Seni Sevmekten" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları