Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Neden BARIŞ istiyoruz? Nagasaki after the nuclear holocaust Nükleer felaketten sonra Nagasaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Neden BARIŞ istiyoruz? Nagasaki after the nuclear holocaust Nükleer felaketten sonra Nagasaki."— Sunum transkripti:

1

2 Neden BARIŞ istiyoruz?

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Nagasaki after the nuclear holocaust Nükleer felaketten sonra Nagasaki

16 No comments Yorum yok

17 ALL THE WORLD IS AT WAR. BÜTÜN DÜNYA SAVAŞTA. THE WORLD IS IN MOURING. DÜNYA MATEMDE. THIS email SHOULD GO AROUND THE WORLD AND PERSUADE EVEN THOSE WHO DO NOT WANT TO. BU E-POSTA DÜNYAYI DOLAŞIP İNANMAYANLARI DA İKNA ETMELİ. WE DEMAND THAT IN OUR PLANET PEACE STACK OVER ALL THINGS. GEZEGENİMİZDE HER ŞEYDEN ÖNCE BARIŞ İSTİYORUZ.

18 WE ASK THAT THIS email BE TRANSLATED TO ALL LANGUAGES IN ORDER THAT EVERYONE WITHOUT DISCRIMINATION OF RACE, COLOR, RELIGION OR NATIONALITY, MAY EVERYONE PARTICIPATE ON THIS PEACE PETITION IRK, RENK, DİN YA DA MİLLİYET AYRIMI YAPILMADAN HERKESİN BU BARIŞ DİLEĞİNE KATILABİLMESİ İÇİN BU E-POSTANIN TÜM DİLLERE ÇEVRİLMESİNİ DİLİYORUZ. WE ASK THAT THIS email BE TRANSLATED TO ALL LANGUAGES IN ORDER THAT EVERYONE WITHOUT DISCRIMINATION OF RACE, COLOR, RELIGION OR NATIONALITY, MAY EVERYONE PARTICIPATE ON THIS PEACE PETITION IRK, RENK, DİN YA DA MİLLİYET AYRIMI YAPILMADAN HERKESİN BU BARIŞ DİLEĞİNE KATILABİLMESİ İÇİN BU E-POSTANIN TÜM DİLLERE ÇEVRİLMESİNİ DİLİYORUZ. Hiten A. Raja Hiten@HitenRaja.com

19 THANKS FOR NOT BREAKING THIS PETITION BU ZİNCİRİ KIRMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER THAT EVERY HUMAN BEING IN ALL THE WORLD CAN BE HAPPY AND BLESSED. TÜM DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLAR MUTLU VE KUTLU OLABİLİRLER.

20 Paz Peace Shanti Barış Hiten A. Raja


"Neden BARIŞ istiyoruz? Nagasaki after the nuclear holocaust Nükleer felaketten sonra Nagasaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları