Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.ingilizceniz.net1 Kelime Uygulama Sunumu - 25 Bu sunumdaki kelimeler… To compose Compound To comprise To conceal To conceive.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.ingilizceniz.net1 Kelime Uygulama Sunumu - 25 Bu sunumdaki kelimeler… To compose Compound To comprise To conceal To conceive."— Sunum transkripti:

1 www.ingilizceniz.net1 Kelime Uygulama Sunumu - 25 Bu sunumdaki kelimeler… To compose Compound To comprise To conceal To conceive

2 www.ingilizceniz.net2 To compose… Anlamı: 1.Oluşturmak, meydana getirmek 2.Beste yapmak Örnek: Our aim is to encourage people to compose and practice music with other people. (Amacımız, insanları beste yapmak ve diğer insanlarla müzik çalışmak için cesaretlendirmektir.)

3 www.ingilizceniz.net3 To compound… Anlamı: 1.Bütün haline getirmek, birleştirmek 2.Şiddetlendirmek Örnek: UN sanctions began to compound Iran's economic problems. (BM yaptırımları İran’ın ekonomik sorunlarını şiddetlendirmeye başladı.)

4 www.ingilizceniz.net4 To comprise… Anlamı: Kapsamak, içermek Örnek: This project will comprise live performances, films and radio and television programmes. (Bu proje canlı performansları, filmleri, radyo ve televizyon programlarını kapsayacak.)

5 www.ingilizceniz.net5 To conceal… Anlamı: Gizlemek, saklamak Örnek: Decorative flowerpots have been used to conceal cocaine posted to Iraq. (Irak’a gönderilen kokaini gizlemek için dekoratif saksılar kullanıldı.)

6 www.ingilizceniz.net6 To conceive… Anlamı: 1.İdrak etmek, algılamak 2.Tasarlamak 3.Gebe kalmak Örnek: This idea can be conceived of either as a utopian or as a factual theory. (Bu fikir, ya bir ütopya ya da gerçek bir teori olarak algılanabilir.)

7 www.ingilizceniz.net7


"Www.ingilizceniz.net1 Kelime Uygulama Sunumu - 25 Bu sunumdaki kelimeler… To compose Compound To comprise To conceal To conceive." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları