Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “"— Sunum transkripti:

1 BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “
2014 YILBAŞI BALOSU BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “

2 2014 YILBAŞI BALOSU 20:00 Açılış ve Yemek Müziği Grup Atlantis Orkestrası ile Solist Gülce Ekranların sevilen yüzü “Hakan DOĞANAY”ın sunumu, şovları ve Grup Bakkal ile canlı performans DJ “Cüneyt ZORLU” Suzy Dancer Özel Dans Show Oryantal Jasmin Grup Atlantis Orkestrası ile Ankara’nın özlediği ses “Aldo” Yılbaşı Çekilişi 03:00 Kapanış Balo Menüsü : Zengin Ordövr Tabağı “Enginar, beyaz peynir, kaşar peyniri, İzmir tulumu, rozbif, ıspanaklı tarator, hindi füme, patlıcan salatası, Antep ezme, havuç, limon, domates, salatalık, egzotik yeşillik” Meze dörtlemesi “Humus, Girit Ezme, Yoğurtlu Haydari, Babagannuş” Ara Sıcak “Çin Böreği (soya sos ile)” Salata ”Iceberg salatası (egzotik sos ile)” Ana Yemek “Sote ıspanak üzerinde fırınlanmış hindi filetosu” “Dondurmalı meyve salatası” Meyve “Serpme meyve” * Tatlı “Yeni yıl pastası” Karışık kuruyemiş Çorba “Mercimek/İşkembe çorbası” Limitsiz Yerli Alkollü&Alkolsüz İçecek

3

4 2014 YILBAŞI BALOSU

5 2014 YILBAŞI BALOSU 0-12 yaş çocuklar için çocuk galası ayrı salonda olacaktır. Çocuk Galası 100,00.-TL. Acenta, masalardaki koltuk sayısına göre satış yapma hakkına sahiptir. Masasında yabancı misafir istemeyen kişiler, masadaki boş koltuk bedelini ödeyerek satın alabilirler. Otelde konaklama yapacak misafirlerimize otopark ücretsiz olup, baloya katılan misafirlerimize ücretlidir. Konaklama: Brunch Dahil (09:00-13:00) konaklama kişibaşı 110,00.-TL. 3.kişi (ilave yatak) kişibaşı 80,00.-TL.’dır. (Çıkış saatine kadar sağlık kulübünden yararlanabileceklerdir.) 0-5 yaş çocuk ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuk %50 indirimlidir. (Oda; C/İn :00 - C/Out * Saat: 14:00) Belirtilen tüm fiyatlar kişi başı KDV dahil fiyatlardır. Grup indirimleri için arayınız. Otelde satış için standımız olacaktır. Büyükhanlı Park Hotel Deluxe&Residence Simon Bolivar Cad. No:32, Çankaya/ANKARA Tel: *

6 2014 YILBAŞI BALOSU ALDO Almanya'da dünyaya geldi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Tıp eğitimini tamamladı. Türkiye'de  İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden 1975‘ te mezun oldu. 12 yaşında Türkçe ile tanışan Aldo'nun aynı zamanda başta Almanca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere birçok yabancı dili akıcı şekilde konuştuğu bilinmektedir. Küçük yaşlarda bale eğitimi de alan Aldo Türkiye'de gece hayatının önemli kulüplerinde sahne alarak ün kazanmıştır. Şarkıcı veya Doktor ünvanlarıyla da anılan Aldo, 1987 yılında Köyüm Plak ve Kasetçilik'ten  Ayrılık Çeşmesi isimli albümü yayımlandı. 90'lı yılların efsanelerinden; doktor, orman mühendisi, şarkıcı, balet, entertainer, übermensch, nutella, hayırsever iş adamı, s ade vatandaş, içimizden biri..

7 2014 YILBAŞI BALOSU HAKAN DOĞANAY
İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini makine dalında sırasıyla Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve İTÜ Mühendislik Fakültesi’nde tamamladı yılında kendi yazıp yönettiği ve oynadığı tek kişilik gösterisi “Seyredilesi Manzaralar” Çeşitli şehir ve mekanlarda 3 yılda toplam 130 kez sahnelendi. Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek verdi ve aktif olarak yer aldı yılında Yeni Radyo’da 64 saat 22 dakika canlı yayında kalarak Dünya rekoru kırdı yılında Guinness World Records’tan resmen dünya rekoru sertifikasını alarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi. Benzer bir denemeyi 2 yıl sonra televizyonda yapan Doğanay 50 saat 35 dakika canlı yayında kalarak Mevcut televizyon rekoru kırmasına rağmen Guinness tarafınca evrak eksiklikleri vb. sebeplerden ötürü rekoru onaylanmadı yılından itibaren ulusal markaların ilgisini çeken Doğanay çok sayıda sanatçıyla Turnelere çıkarak Türkiye’nin dört bir yanında sahneye çıktı. Kanal D’de her sabah ekrana gelen “Knorr Lezzet Yıldızları” , TRT’de “Ege’den Selam Var”, Star Tv’de “Hakan’la Geziyorum” programlarını hazırlayıp sundu. 2006 yılında kendi film şirketini kurdu ve çeşitli kısa filmlere,belgesellere, tanıtım filmelerine, video kliplere imza atarak bir çok kez yönetmenlik koltuğuna oturdu yılında kanser teşhisi kondu. Önce radyoterapi ardından kemoterapi tedavisi gördü yılmadı hayata tutundu ve kanseri yendi yılının Aralık ayında kurduğu Bakkal grubuyla “KOYVER GİTSİN” adlı İlk maxi single albümünü çıkardı. Albümün tüm şarkılarına video klip çeken Doğanay klip yönetmenliğini de kendisi yaptı. Çeşitli ajanslarda metin yazarlığı, Reklam medya yönetmenliği, bir radyoda yöneticilik ve genel yayın yönetmenliği, Yeni Asır gazetesinde müzik konulu köşe yazarlığı, Talk Show programı hazırlayıp sundu yılında ilk kez sahneye çıkmaya başlayıp 19yıl boyunca yüzlerce organizasyonda mc, sunucu, showman ve şarkıcı olarak sahne aldı.

8 2014 YILBAŞI BALOSU Canlı Orkestra ile Gülce sizlerle..
Suzy Dancer Dans Show

9 2014 YILBAŞI BALOSU

10 2014 YILBAŞI BALOSU CazzTur ORGANİZASYON: www.cazztur.com
Cazz Turizm Taşımacılık Gıda ve İnş.A.Ş. Ümit Mah Cad.Çamlık Bulvar Sitesi D Blok No: 58/2, Ümitköy/ANKARA Tel: * Faks: Gsm:


"BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları