Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu doküman; pratik bir şablon olarak isteyenlerin kullanması için hazırlanmıştır. Dosya hazırlanırken; Her bir etkinlik için 4’ten fazla fotoğrafa yer.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu doküman; pratik bir şablon olarak isteyenlerin kullanması için hazırlanmıştır. Dosya hazırlanırken; Her bir etkinlik için 4’ten fazla fotoğrafa yer."— Sunum transkripti:

1 Bu doküman; pratik bir şablon olarak isteyenlerin kullanması için hazırlanmıştır. Dosya hazırlanırken; Her bir etkinlik için 4’ten fazla fotoğrafa yer verilmemeli, Her bir etkinlik 3’ten fazla sayfada açıklanmamalı, Etkinliklerle ilgili fotoğrafların orijinalleri ve hazırlanan bu dosya mail adresine gönderilmelidir. Hazırlanan dosyayı online olarak iletiniz. Baskı veya çıktı almayınız.

2 ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

3 Belediye nüfusu: kişi Toplam turistik otel, pansiyon vb. konaklama tesisi sayısı: 101 Turistik tesislerin toplam yatak sayısı: Mavi Bayrak ödüllü halk plajı sayısı: 3 Mavi Bayrak ödüllü tesis plajları sayısı: 5 Belediyenin toplam kıyı uzunluğu : 65 km

4 EK-2 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Aktivite adı ve kategorisi Hedef grup ve yeri Aktivitenin amacı ve içeriği Planlanan tarih Name and category of the activity Target Group and place Aim and content of the activity Date of the activity 1 Okullarda Çevre Günü Konulu Resim Çalışması Yöre Halkı, Öğrenciler ve Diğer Ülke Halkları Çevremizdeki Bitki, Kuş vb. Canlıların Korunması ve Tanıtılması Haziran 2017 environmental and human photograph exhibition Kızılağaç populace, students and turkey populace information about plants, birds in the area and how to protect June 2017 2 Ağaç dikimi ve sebze bahçesi oluşturma Yöre Halkı, Öğrenciler Öğr. ve velilerin çevre bitki canlılığına dikkatlelerini çekmek Haziran 2017 Tree planting and vegetable garden Students parents and Manavgat populace To attract attention to planting 3 Tehlikeli Atık Yönetimi Öğrenciler Çevre bilincinin artması Temmuz 2017 Dangerous wate management Students Increased awareness of the environment 4 Denizin fiziksel yabancı maddelerden temizlenmesi ve atıklar ile çeşitli şekiller yapılarak sergilenmesi Otel misafirleri ve çalışanları Cleaning the sea from fizical waste and exhibit them Hotel staff and guests July 2017 5 Tema çevre vakfına üyelik Otel Çalışanları Eylül 2017 TEMA membership Hotel staff Support for volunteer foundations September 2017 ETKİNLİKLERİN HİTAP ETTİĞİ BÖLGE: ……………………………….. ( REGION OF ACTIVITES ) ETKİNLİKLERİ ORGANİZE EDEN BELEDİYE-DERNEK VEYA İŞLETME : ………………………………………….. ( ACTIVITIES ORGANIZED BY )

5 ENVIRONMENTAL EDUCATION ACTIVITIES PERFORMED
ÖRNEK ENVIRONMENTAL EDUCATION ACTIVITIES PERFORMED IN THE YEAR 2017 Name of the activity Date Short Assesment of the activity (did many people participate, what was the outcome, etc). 1 environmental and human photograph exhibition 05/06/2017 Participation was high. It was a useful activity in terms of creating environmental awareness in children. 2 Tree planting and vegetable garden The kids spent a fun time painting the environmental weekend. They are also informed about the environment. For the protection of sea turtles and breeding grounds, local people, students and tourists have been very helpful in raising awareness. 3 Dangerous wate management It was a very useful event to inform the students about the collecting of packaging waste. 4 Cleaning the sea from fizical waste and exhibit them 12/06/2017 It was a very useful event to inform the students about the recycling of packaging waste. 5 TEMA membership 15/09/2017 Information was given to the hotel satff who were visited on the occasion of TEMA foundation give suport to them .

6 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİNİN AÇIKLAMASI VE
-BELGELER-

7 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 1 Okullarda Çevre Günü Konulu Resim Çalışması Etkinliği ETKİNLİK TARİHİ 05/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Kızılağaç tesisleri, Ünal Akpınar ilköğretim okulu, Yöre Halkı, Öğrenciler BELGELER -Fotoğraf

8 Öğrencilere çevre ile ilgili resim ve boyama etkinliği yapıldı
Öğrencilere çevre ile ilgili resim ve boyama etkinliği yapıldı. Ayrıca öğrencilere boyama kitapları ve boyalar hediye edildi.

9

10 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 2 Ağaç dikimi ve sebze bahçesi oluşturma etkinlikleri ETKİNLİK TARİHİ 05/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Kızılağaç Tesisleri, Bahçeşehir Koleji, KITUYAD BELGELER -Fotoğraf -Gazete Haberleri

11 Starlight Resort Hotel’de; tohum ekti, bez afişleri boyadı, kumaş parçalarını birleştirdi ve afişlere el basarak “buradayız’’ dedi. Etkinlikte düzenlenen yemeğin ardından Tema Vakfı,  otel yönetimine, verdikleri destek için teşekkür mektubu verdi.

12

13 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 3 Tehlikeli Atık Yönetimi İlgili Çalışmalar ETKİNLİK TARİHİ 05/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Kızılağaç tesisleri, Ünal Akpınar ilköğretim okulu, Yöre Halkı, Öğrenciler BELGELER Fotoğraf

14 Etkinlik resmi Tap Derneği tarafından ücretsiz olarak verilen atık pil kutularından okula teslim edilerek öğrencilere tehlikeli atıkları nasıl biriktireceklerinin ve atık pilleri çöpe atmamanın önemi aktarıldı.

15

16 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 4 Denizin fiziksel yabancı maddelerden temizlenmesi ve atıklar ile çeşitli şekiller yapılarak sergilenmesi ETKİNLİK TARİHİ 12/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Kızılağaç tesisleri, Otel personelleri ve misafirleri BELGELER Fotoğraf

17 Kızılağaç turizm merkezindeki oteller olarak sahil temizliği yapılmış ve denizden çıkan yabancı maddeler TUI Plam Garden otel çevre panosunda sergilenmiştir.

18 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 5 Tema çevre vakfına üyelik Etkinliği ETKİNLİK TARİHİ 01/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Kızılağaç tesisleri, Otel personelleri BELGELER Fotoğraf Gazete Haberleri

19 TEMA Çevre vakfına destek olmak amacı ile otel personeli vakıfa üye yapılmıştır. TEMA gönülleri olarak sürekli gönüllü faaliyetleri devam ettirilecektir.

20

21

22 EK-2 2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ÖRNEK EK-2 2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Aktivite adı ve kategorisi Hedef grup ve yeri Aktivitenin amacı ve içeriği Planlanan tarih Name and category of the activity Target Group and place Aim and content of the activity Date of the activity 1 Okullarda Çevre Günü Konulu Resim Çalışması Yöre Halkı, Öğrenciler ve Diğer Ülke Halkları Çevremizdeki Bitki, Kuş vb. Canlıların Korunması ve Tanıtılması Haziran 2018 environmental and human photograph exhibition Kızılağaç populace, students and turkey populace information about plants, birds in the area and how to protect June 2018 2 Ağaç dikimi ve sebze bahçesi oluşturma Yöre Halkı, Öğrenciler Öğr. ve velilerin çevre bitki canlılığına dikkatlelerini çekmek Haziran 2018 Tree planting and vegetable garden Students parents and Manavgat populace To attract attention to planting 3 Tehlikeli Atık Yönetimi Öğrenciler Çevre bilincinin artması Temmuz 2017 Dangerous wate management Students Increased awareness of the environment 4 Denizin fiziksel yabancı maddelerden temizlenmesi ve atıklar ile çeşitli şekiller yapılarak sergilenmesi Otel misafirleri ve çalışanları Cleaning the sea from fizical waste and exhibit them Hotel staff and guests July 2018 5 Çevre Koruma Broşür Dağıtımı Yöre Halkı, Öğrenciler ve Diğer Ülke Halklarıı Ağustos 2018 Enviroment Protection brochure distribution information about envitoment and how to protect August 2018 ETKİNLİKLERİN HİTAP ETTİĞİ BÖLGE: ……………………………….. ( REGION OF ACTIVITES ) ETKİNLİKLERİ ORGANİZE EDEN BELEDİYE-DERNEK VEYA İŞLETME : ………………………………………….. ( ACTIVITIES ORGANIZED BY )


"Bu doküman; pratik bir şablon olarak isteyenlerin kullanması için hazırlanmıştır. Dosya hazırlanırken; Her bir etkinlik için 4’ten fazla fotoğrafa yer." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları