Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü."— Sunum transkripti:

1 Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü olan Rejoice adlı şampuanın reklamı için telefon hatlarının üstüne dev, yeşil bir tarak yerleştirip üzerine de ‘Saçlarınız eğer kördüğüm olduysa Rejoice kullanın’ yazdılar.

2 Fedex’in karşıdan karşıya geçen insanlar için hazırladığı reklam.

3 'Coops Paints' adlı boya markası reklam için bir otoparka bakan binanın duvarını kullanıyor.

4 'Her erkeğin ihtiyacı mousepad' sloganından yola çıkan bu reklam Axe deodorant için yapılmış.

5 Zürih'teki tren istasyonu girişinde bulunan bu reklam Mini Cooper için tasarlanmış.

6 HSBC için hazırlanan bu reklam insanları küresel ısınmaya karşı uyarmak için yapılmış. Şehirdeki bir havuzun dibine şehrin gökdelenlerle olan kısmının bir örneğini döşemişler.

7 Ebeveynleri çocuklarını havuza götürdüklerinde onları doğru bir şekilde gözetlemeleri için hazırlanan bu reklamın sloganı ise 'Havuza dikkatlica bakın!'.

8 Ünlü bir bıçak üreticisinin reklamı.

9 'Alkollü sürücülere ayrılmıştır!'

10 Mayo tasarımcısı Shay Todda’nın yeni koleksiyonunu kutlamak için hazırlanan bu reklam, Nivea’nın bu olay için hazırladığı 'selülite elveda koltuğu'ndan oluşuyor.

11 Kendini Savunma Okulu'nun reklamı olan bu modelde dişlerinden biri yok olan bir insanın olmayan dişinin yerine yazılan 'Kendini Savunma Okulu' mesajından oluşuyor.

12 'Sadece düşünceleri nedeniyle binlerce insan bundan daha kötü ortamlarda hapis olarak tutuluyor. Hepsi özgürlüğüne kavuşana kadar yazmaya devam ediniz. Uluslararası Af Örgütü.


"Bangkok sokaklarını kaplayan arapsaçına dönmüş telefon hatlarını şampuan reklamı için kullanma fikri gerçekten de çok yaratıcı. Procter & Gamble ürünü." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları