Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?. HTML (HyperText Markup Language / Hareketli-Metin İşaretleme Dili) basitçe, tarayıcılarla görebileceğimiz, internet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?. HTML (HyperText Markup Language / Hareketli-Metin İşaretleme Dili) basitçe, tarayıcılarla görebileceğimiz, internet."— Sunum transkripti:

1 HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?

2 HTML (HyperText Markup Language / Hareketli-Metin İşaretleme Dili) basitçe, tarayıcılarla görebileceğimiz, internet dökümanları oluşturmaya yarayan bir işaretleme dildir. HTML, metinleri ya da verileri biçimlendirmek, düzenlemek için kullandığımız komutlar dizisidir. HTML Nedir?

3 Oluşturulan HTML dosyalarının tarayıcıda (browser) görsellik kazanabilmesi için dosya uzantısının.htm.html HTML dili bize bir sayfada bulunabilecek metin, resim, ses ve video gibi içeriklerin sayfadaki yerleşimini gösteren komutlar sunar. HTML Ne İşe Yarar? HTML komutları bir araya gelerek HTML sayfalarını, HTML sayfaları da bir araya gelerek web sitesini oluştururlar.

4 NELER ÖĞRENDİK? HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?


"HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?. HTML (HyperText Markup Language / Hareketli-Metin İşaretleme Dili) basitçe, tarayıcılarla görebileceğimiz, internet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları