Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com."— Sunum transkripti:

1 TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev

2 İki kelime; az, ama çok şey ifade eden iki kelime… Çoğu kez kendimize yapılana memnuniyet duyduğumuzda söylediğimiz bir söz ama bu yeter mi sizce ? Peki ya kendimize direkt yapılmasa da, bir emek harcanıp bir güzellik ortaya çıkartıldığında bile kullanmamız gereken bir söz değil midir “ teşekkür ederim” ?

3 Öylesine alışılmış ki yapılan güzelliği, bencilce alıp egomuzu tatmin etmek ama takdir etmemek Çok beğenerek okuduğunuz bir kitaptan sonra hiç o kitabın yazarına; seyrettiğiniz bir televizyon programının başarılı sunucusuna, severek dinlediğiniz albümün sanatçısına cevap vereceğinden emin olmasanız da karşılık beklemeden bir teşekkür mektubu, elektronik posta ( ) göndermeyi düşündünüz mü hiç ?

4 Peki şehirlerarası bir otobüs yolculuğunun sonunda, şoför o bildiğimiz sözü söyleyip “ cümleten geçmiş olsun !” dediğinde yanına gidip sizi güvenli bir şekilde gideceğiniz yere getirdiğinden dolayı teşekkür ettiniz mi ?

5 Sakın çekinmeyin ! Bunu yaptığınızdan dolayı bu adam sizin için “ deli midir nedir ?” diye düşünmeyecektir, size yüzünde bir şaşkınlıkla bakakalacak ve söyleyebilirse “ rica ederim” diyecektir. “ “Görevimiz bu” derse “ o zaman görevinizi iyi yapıyorsunuz” deyin. Onda yaşattığınız mutluluğu hissedeceksiniz. Deneyin ve bunu hayatın başka alanlarında da uygulayın…

6 Ama bu iki sözcüğü bunu gerçekten hak edenlere söyleyiniz, zaten görevi bunun için para alıyor diye düşünmeden teşekkür ediniz, göreceksiniz bunun size geri dönüşümü de güzel olacaktır.

7 Benim felsefeme göre bir insanı mutlu etmekten daha mutluluk verici olan kendini mutlu etmektir. Neden mi ? Çünkü ben başka birini mutlu ettiğimde çok mutlu oluyorum. Siz de kendinizi mutlu edin, teşekkür edin. TEŞEKKÜR EDERİM CEM YURTSEV BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ


"TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları