Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uygulama I Öğrencilere evde ve okulda en çok yapmayı sevdikleri ve sevmedikleri işler sorulur. Sevdikleri ve sevmedikleri işlerden hangilerinde başarılı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uygulama I Öğrencilere evde ve okulda en çok yapmayı sevdikleri ve sevmedikleri işler sorulur. Sevdikleri ve sevmedikleri işlerden hangilerinde başarılı."— Sunum transkripti:

1

2 Uygulama I Öğrencilere evde ve okulda en çok yapmayı sevdikleri ve sevmedikleri işler sorulur. Sevdikleri ve sevmedikleri işlerden hangilerinde başarılı olduklarını bulmaları istenir Başarılı olarak yaptıkları işlerin hangi mesleklerde kullanabileceklerini bulmaları istenir.

3 Uygulama II Öğrenciler gelecekte kendi yaşantısının nasıl olacağını (maddi durum, yaşanan mekân, çalışma saatleri, boş zaman, çevre vs.) hayal ederler. Başka bir mesleğe sahip olmaları durumunda yaşamlarının nasıl olacağını hayal ederler.


"Uygulama I Öğrencilere evde ve okulda en çok yapmayı sevdikleri ve sevmedikleri işler sorulur. Sevdikleri ve sevmedikleri işlerden hangilerinde başarılı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları