Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SINAV ÖNCESİ NE YAPMALIYIZ?.  Sınavdan önceki gün rutinin dışına çıkmamaya özen gösterin.  Düzenli bir şekilde uyuyun.  Kafeinli içecekler tüketmemeye.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SINAV ÖNCESİ NE YAPMALIYIZ?.  Sınavdan önceki gün rutinin dışına çıkmamaya özen gösterin.  Düzenli bir şekilde uyuyun.  Kafeinli içecekler tüketmemeye."— Sunum transkripti:

1 SINAV ÖNCESİ NE YAPMALIYIZ?

2  Sınavdan önceki gün rutinin dışına çıkmamaya özen gösterin.  Düzenli bir şekilde uyuyun.  Kafeinli içecekler tüketmemeye dikkat edin ve aynı zamanda yağlı yiyeceklerden kaçının.

3  Sınavdan bir gün önce yani Salı günü ders çalışmayın.  Sınav günü zamanında uyanın ve okula en geç 20 dakika erken gelmeye özen gösterin.  Sınavdan önceki gün ve sınav sabahı aklınızda sınavdan başka bir şey olmasa da sınavla ilgili konuşmayın.

4  Sınav sabahı kalktığınızda kahvaltınızı mutlaka yapın.  Kendi kendinize iç sesle konuşurken negatif cümleler yerine pozitif cümleler kurmaya dikkat edin.

5  Bu sadece bir test mükemmel olmak zorunda değilim,  Şimdiye kadar çalıştım artık elimden geleni yapacağım şeklinde kendinizi rahatlatın. Sınav anında kaygınızın arttığını hissettiğinizde;

6  Sandalyede dik otururken 3 saniyede derin bir nefes alın ve nefesi 3 saniyede verin.  Bunu 3 kere tekrarlayabilirsiniz.  Çok tekrarlamayın BAYILABİLİRSİNİZ

7  Gözünüzü kapatın ve sakinleşip rahatladığınız bir yeri (kumsal, park vs.) gözünüzde 10 saniye canlandırmaya çalışın.

8  Sandalyede dik oturun, ayaklarınız yere basarken ellerinizle sandalyenin yanlarından tutup kendinize doğru çekin ve 5 saniye bu şekilde kalıp yavaş yavaş bırakın. Son olarak;

9  EVET SINAV ÖNEMLİ BİR SINAV BELKİ HAYATINIZIN GERİ KALANINI BELİRLEMEDE SÖZ SAHİBİ FAKAT SINAVDAN DAHA ÖNEMLİ ŞEY;

10 SİZSİNİZ!!

11  BU BİZİM İÇİN DE BÖYLE AİLELERİNİZ İÇİN DE BÖYLE UNUTMAYIN Kİ BU GÜZEL ÇAĞLAR TEKRAR GERİ GELMEYECEK SADECE SINAVLARA ODAKLANIP ÇOCUKLUĞU YETİŞKİNLİK YAŞLARINA BIRAKMAYIN SİZE EN ÖNEMLİ TAVSİYEM BU OLACAKTIR.


"SINAV ÖNCESİ NE YAPMALIYIZ?.  Sınavdan önceki gün rutinin dışına çıkmamaya özen gösterin.  Düzenli bir şekilde uyuyun.  Kafeinli içecekler tüketmemeye." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları