Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Electude Kullanımı ile İlgili Bilgiler. Yönetim Öğretmen, öğrenci hesaplarını düzenleme, kurumun hesabının genelinde düzenlemeler yapabilme. Yeni öğretmen.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Electude Kullanımı ile İlgili Bilgiler. Yönetim Öğretmen, öğrenci hesaplarını düzenleme, kurumun hesabının genelinde düzenlemeler yapabilme. Yeni öğretmen."— Sunum transkripti:

1 Electude Kullanımı ile İlgili Bilgiler

2

3 Yönetim Öğretmen, öğrenci hesaplarını düzenleme, kurumun hesabının genelinde düzenlemeler yapabilme. Yeni öğretmen ekleme Öğretmen hesabının özelliklerini görüntüleme, düzenleme.

4 Yönetim-Öğretmen Hesabı Hesap bilgilerini düzenleme veya hesabı kaldırma Öğretmen hesabı bilgileri

5 Yönetim-Öğretmen Hesabı (devam) Hesap bilgilerini güncelleme, düzenleme

6 Yönetim-Öğrenci Hesabı Yeni öğrenci ekleme veya silme

7 Yönetim-Hesap Ayarları Genel hesabın bilgilerini güncelleme

8 Yönetim-Hesap Ayarları (devam) Dil değiştirme

9

10 Öğretmen Hesabı-Modüller Modül arama, konu başlığından modüllere ulaşma Modüllerin tüm listesi.

11 Öğretmen Hesabı-Modüller (devam) Dersi sık kullanılanlara ekleme Derse giriş, dersin detayları

12 Öğretmen Hesabı-Modüller (devam) Teorik bilgiler Sorular. (öğretmen hesabındayken cevaplamadan da sorular arasında gezinilebilir.)

13 Öğretmen Hesabı-Öğrenciler Sınıfların listesi Tüm sınıflardaki tüm öğrencilerin listesi

14 Öğretmen Hesabı-Öğrenciler (devam) Sınıf bilgileri Sınıfların içindeki gruplar Sınıfın içinde öğrenciler olduğu zaman burada listelenecekler Gruba ders atama: Bu sayfada iken Modüller sayfasına geçilir. Bir ders, sürükle-bırak yöntemi ile yukarıdaki “Öğrenciler” yazısının üzerine bırakılır.

15 Öğretmen Hesabı-Öğrenciler (devam) Öğrenci bilgileri Genel durumu: Ne kadar ders tamamlamış, ne kadarında başarılı ne kadarında başarısız olmuş. Öğrenciye atanan dersler/modüller olduğu zaman buralarda listelenecek Öğrenciye ders atama: Bu sayfada iken Modüller sayfasına geçilir. Bir ders, sürükle-bırak yöntemi ile yukarıdaki “Öğrenciler” yazısının üzerine bırakılır.

16 Öğretmen Hesabı-Öğrenciler (devam) Öğrencinin üzerinde çalıştığı modüllerdeki durumu.

17 Öğretmen Hesabı-Öğrenciler (devam) Öğrencinin “Paralel İletişim” dersindeki sonuçları 1 kez oturum açmış, henüz %52’sini tamamlamış. Bunun %69’unu doğru, %31’ini yanlış yapmış. Toplam 1 saat 22 dakika harcamış. 16 Mart 2012 tarihinde giriş yapmış.

18 Öğretmen Hesabı-Ayarlar Öğretmen hesap bilgilerini görüntüleme, güncelleme

19

20 Öğrenci Hesabı – İçerik A sınıfı öğrencisinin hesabındaki dersler. Öğrenciler, yalnızca öğretmenlerin atadıkları dersleri görürler. Derse 2 kez oturum açılmış, 8 saniye harcanmış.

21 Öğrenci Hesabı– İçerik (devam) Dersin görüntüsü. Teorik bilgiler Sorular. Soruların biri cevaplanmadan diğerine geçilemiyor.

22 Öğrenci Hesabı– Ayarlar Öğrenci hesap bilgilerini görüntüleme, güncelleme


"Electude Kullanımı ile İlgili Bilgiler. Yönetim Öğretmen, öğrenci hesaplarını düzenleme, kurumun hesabının genelinde düzenlemeler yapabilme. Yeni öğretmen." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları