Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MEHMETÇİK ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİM PROJESİ 2013/2014 ÖĞRETİM YILI “İNSAN, İNSANIM DERSE EĞER DEĞER VERİR ve DEĞER KAZANIR.”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MEHMETÇİK ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİM PROJESİ 2013/2014 ÖĞRETİM YILI “İNSAN, İNSANIM DERSE EĞER DEĞER VERİR ve DEĞER KAZANIR.”"— Sunum transkripti:

1 MEHMETÇİK ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİM PROJESİ 2013/2014 ÖĞRETİM YILI “İNSAN, İNSANIM DERSE EĞER DEĞER VERİR ve DEĞER KAZANIR.”

2 DÜNYANIN 7 HARİKASI

3 Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi. ama bir anlaşmazlık vardı !

4 1. Mısır'daki Büyük Piramit 2. Taj Mahal 3. Büyük Kanyon 4. Panama Kanalı 5. Empire State Binası 6. St. Peter's Basilica 7. Çin Seddi

5 Öğretmen oylamaları alırken öğrencilerden birinin kağıdını henüz bitirmemiş olduğuu farketti.

6 Ve öğrenciye bir sorun olup olmadığını sordu. Öğrenci; Ben hepsini kafamda tasarlayamadım çünkü çok fazla harika var diye cevapladı.

7 Öğretmen, iyi o zaman bize aklındakileri söyle belki yardım edebiliriz, dedi.

8 "Öğrenci Utandı, sonra okumaya basladı: "Bence Dünyanın 7 Harikası.....

9 1. Sevgi ve saygı...

10 2. Doğruluk ve dürüstlük...

11 3. Teşekkür etme...

12 4. Paylaşma...

13 5. Küçüklere Sevgi....

14 6. Büyüklere saygı...

15 7. Selamlaşma.

16 Sınıf yere iğne düşse sesini duyabilecek kadar sessizdi, Bizim gözlerimizle gördüklerimiz, basit sıradan şeyler ve onları biz Harika yapıyoruz.

17 Nazik bir hatırlatma:

18 Hayattaki en kıymetli şeyler elle yapılamaz veya insan tarafından yaratılamaz. Değerlerimize sahip çıkalım.Yoksa değersiz bir insan topluluğu olmamız içten bile değildir.

19

20 KARAR SİZİN… UNUTULMUŞ DEĞERLERİ HAREKETE GEÇİRİRSEK İNSAN OLMA ÖZELLİĞİMİZ YENİDEN FİLİZLENECEKTİR.


"MEHMETÇİK ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİM PROJESİ 2013/2014 ÖĞRETİM YILI “İNSAN, İNSANIM DERSE EĞER DEĞER VERİR ve DEĞER KAZANIR.”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları