Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bilgisayara veri giri ş ini sa ğ layan bir giri ş birimidir.F ve Q olmak üzere iki çe ş ittir.F klavyenin tu ş dizilimi daktilo ile aynıdır.Bu yüzden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bilgisayara veri giri ş ini sa ğ layan bir giri ş birimidir.F ve Q olmak üzere iki çe ş ittir.F klavyenin tu ş dizilimi daktilo ile aynıdır.Bu yüzden."— Sunum transkripti:

1

2

3

4 Bilgisayara veri giri ş ini sa ğ layan bir giri ş birimidir.F ve Q olmak üzere iki çe ş ittir.F klavyenin tu ş dizilimi daktilo ile aynıdır.Bu yüzden ülkemizde resmi kurulu ş larda F klavye kullanılır.Klavyede standart olarak 102 tu ş bulunur.

5 Ekrandaki iconları seçip hareket ettirmeye yarayan bir giri ş birimidir. Kablolu veya kablosuz olabilir.Bazı fareler(mouse) oyunlar için üretilir ve daha çok i ş levli olabilir.

6 Dokunmaya duyarlı bir giri ş birimidir.

7 Dijital kamera foto ğ raflarının kalitesini çözünürlük ve piksel ba ş ına dü ş en bit sayısı olmak üzere iki faktör etkiler. Çözünürlük,bir görüntüleme aygıtında yatay ve dikey piksel sayısıdır.

8 Yazılı bir dökümanı Dijital ortama geçiren Bir giri ş aygıtıdır.

9

10

11 Bilgisayarın yaptı ğ ı i ş lemleri görmenizi sa ğ layan birimdir.Bazı monitörler dokunmatik olabilir.LED,Plazma,CRT gibi çe ş itlkeri vardır.

12

13

14 Bilgisayarda ses kartı tarafından üretilen seslerin kullanıcı tarafından duyulmasını sa ğ layan çıkı ş birimidir.

15 Ses kartından gelen sesleri kullanıcıdan ba ş ka birisinin duyamayaca ğ ı ş ekilde düzenleyen bir çıkı ş birimidir.

16 Daha fazla bilgi için takipte kalın www.tekcomnet.wordpress.com


"Bilgisayara veri giri ş ini sa ğ layan bir giri ş birimidir.F ve Q olmak üzere iki çe ş ittir.F klavyenin tu ş dizilimi daktilo ile aynıdır.Bu yüzden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları