Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Merhaba arkadaşlar. Benim adım Emel, yanımda duran da kardeşim Nazlı. Bakmayın siz onun bu kadar uslu durduğuna,karnı acıkınca başlar ağlamaya. Karnı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Merhaba arkadaşlar. Benim adım Emel, yanımda duran da kardeşim Nazlı. Bakmayın siz onun bu kadar uslu durduğuna,karnı acıkınca başlar ağlamaya. Karnı."— Sunum transkripti:

1

2

3 Merhaba arkadaşlar. Benim adım Emel, yanımda duran da kardeşim Nazlı. Bakmayın siz onun bu kadar uslu durduğuna,karnı acıkınca başlar ağlamaya. Karnı doyunca da susar. Sonra uyku saati gelince de annem ona çeşitli sözler söyleyerek uyutur. Siz de dinlemek ister misiniz annemin söylediği bu sözleri? Haydi öyleyse birlikte dinleyelim.

4 e e e e

5 Annem kardeşimi uyutmak için neler söylüyor ? Evet bildiniz. Tabiki eeeee diyor. Şimdi de size göstereceğim resimlere iyi bakın,acaba hangilerinde bu çıkardığınız sesten var?

6

7 Şimdi artık annemin kardeşimi uyuturken söylediği eee sesinin şeklini de öğrenelim mi? Haydi o zaman başlayalım. Dik oturalım,doğru ve güzel yazalım olur mu?

8 Ee

9 E e

10

11 Ee

12 Arkadaşlar şimdi şunlara iyi bakın hangisinin öğrendiğiniz e e sesi olduğunu bulabilecek misiniz bakalım.

13    e c ö

14 Arkadaşlar siz ne kadar çalışkan çocuklarsınız böyle. Hep böyle çalışkan olun emi.


"Merhaba arkadaşlar. Benim adım Emel, yanımda duran da kardeşim Nazlı. Bakmayın siz onun bu kadar uslu durduğuna,karnı acıkınca başlar ağlamaya. Karnı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları