Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜZGÜNÜZ ! ŞAKA ŞAKA DEĞİLİZ…. Fener’in kupayı en son aldığındaki kadro : fred çakmaktaş ve yakın dostları çünkü en son taş devrinde almışlardı. Topları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜZGÜNÜZ ! ŞAKA ŞAKA DEĞİLİZ…. Fener’in kupayı en son aldığındaki kadro : fred çakmaktaş ve yakın dostları çünkü en son taş devrinde almışlardı. Topları."— Sunum transkripti:

1 ÜZGÜNÜZ ! ŞAKA ŞAKA DEĞİLİZ…

2 Fener’in kupayı en son aldığındaki kadro : fred çakmaktaş ve yakın dostları çünkü en son taş devrinde almışlardı. Topları da taştandı.

3 emekliliği gelenler... Fener en son kupayı aldığında işe girenler geçen yıl emekliliğe hak kazandılar....

4 Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Bana TürkiyeKupasını anlatsana dede...

5 * Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır? Aralarında dilek tutulur,fotoğraf çektirilir...

6 Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?

7 Fenerbahçeliler Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Bazıları görmedikleri şeye inanmaz.....

8 -Holosko'nun 3 günlük kızı kupa gördü, Gökhan Gönül göremedi. -Kupayı Metin Şentürk görür, Fenerbahçeliler göremez. -Kupa yaz 1907'ye gönder Kayahan'dan 'Yine hüsran' cebine gelsin!

9 AYIPTIR YAA ÇEYREK ASIR OLMUŞ. KUPAYI SON ALDIĞINIZDA SSCB DİYE Bİ ÜLKE VARDI, CEP TELEFONU YOKTU, TELEVİZYON TEK KANALDI, NETEKİM RESSAM ÇANKAYADAYDI, KÜRESEL ISINMA BİLİNMİYORDU VS... HATTA RİVAYETE GÖRE DİNOZORLARIN NESLİ DAHA TÜKENMEMİŞTİ… EHİHİİ..


"ÜZGÜNÜZ ! ŞAKA ŞAKA DEĞİLİZ…. Fener’in kupayı en son aldığındaki kadro : fred çakmaktaş ve yakın dostları çünkü en son taş devrinde almışlardı. Topları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları