Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum içerisinde, Giriş Görev Oluşturma Görev ve Geçmiş Listeleme Rapor EKRANI Restore Yedek alınacak sürücü seçme Symentec Backup Exec 2010 R3.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sunum içerisinde, Giriş Görev Oluşturma Görev ve Geçmiş Listeleme Rapor EKRANI Restore Yedek alınacak sürücü seçme Symentec Backup Exec 2010 R3."— Sunum transkripti:

1 Sunum içerisinde, Giriş Görev Oluşturma Görev ve Geçmiş Listeleme Rapor EKRANI Restore Yedek alınacak sürücü seçme Symentec Backup Exec 2010 R3

2 Symentec Backup Exec 192.168.0.200 Symentec Backup makinasına giriş yapılıp, program açılır.

3 Symentec Backup Exec Home (Giriş) ekranında Görev Oluşturma (Yedek alma, yedeği geri dönme, ), Yedek alınacak sürücü seçme, yedeğin alınacağı medyayı seçmek, Hataları, başarıyla yapılmış işlemler hızlı ulaşım sağlar.

4 Symentec Backup Exec Job Setup (Görev oluşturma) ekranında Yedek veya Yedeği geri dönülebilecek görevleri oluşturmaktadır.

5 Symentec Backup Exec Job Monitor (Görev Görüntüleme ve Geçmiş Listeleme) ekranında oluşturulmuş görevler ve bu görevler ile ilgili geçmişler yer almaktadır. Buradan görev başlatabilir, durdurabilir, silinebilir.

6 Symentec Backup Exec Alerts (Uyari) ekranında oluşturulan görevlerin herhangi bir sebepten ötürü işlemleri yapamadığında veya başarılı bir şekilde yapılğıdında verdiği uyarılar burada listelenmektedir.

7 Symentec Backup Exec Reports (Raporlar) ekranında sistem, görev ile ilgili işlemlerin log veya raporunun alındığı kısımdır.

8 Symentec Backup Exec Devices (Sürücü) ekranında yedek alınacak sürücünün seçilmesini sağlayan kısımdır.

9 Symentec Backup Exec Media (Ortam) ekranında yedeklerin alınacağı yerin seçimi buradan yapılmaktadır.

10 Symentec Backup Exec Restore (Kurtarma) yedeği geri yükleme görevi hızlı bir şekilde buradan da yapılabilir.


"Sunum içerisinde, Giriş Görev Oluşturma Görev ve Geçmiş Listeleme Rapor EKRANI Restore Yedek alınacak sürücü seçme Symentec Backup Exec 2010 R3." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları