Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 30 Aralık 2009 Çarşamba Yukarıdaki varlıkların.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 30 Aralık 2009 Çarşamba Yukarıdaki varlıkların."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 30 Aralık 2009 Çarşamba Yukarıdaki varlıkların uzunluklarını cetvel yardımıyla ölçmen gerekiyor. …… cm Aşağıdaki kağıt şeritlerin kaç santimetre olduğunu tahmin ediniz. Sonra cetvelle ölçüp karşılaştırınız. Tahminim= ……… cm Ölçüm sonucu= ….. cm Fark Tahminim= ……… cm Ölçüm sonucu= ….. cm Fark Tahminim= ……… cm Ölçüm sonucu= ….. cm Fark Tahminim= ……… cm Ölçüm sonucu= ….. cm Fark

3 Mitat Zorlu 2 Kuş ve karınca yuvasını inceleyelim. Bu yuvaların benzer ve farklı yanlarını yazalım. Sokakta yaşayan evsiz birisinin, kışın yaşayacağı zorluklar neler olabilir? Hayalindeki odanı istediğin eşyalarla döşeyebilirsin. Altına da odanın ve yuvanın senin için önemini anlatan bir paragraf yazı yazmanı istiyorum.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 30 Aralık 2009 Çarşamba Yukarıdaki varlıkların." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları