Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayanlar Adnan Arıuçar İ ffet Torun Cahide Bayraktar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayanlar Adnan Arıuçar İ ffet Torun Cahide Bayraktar."— Sunum transkripti:

1

2 Hazırlayanlar Adnan Arıuçar İ ffet Torun Cahide Bayraktar

3 SEVGİLİ GENÇLER; Canlıların yaşamı için gerekli maddeleri ve nasıl elde ettiklerini öğrenmeye hazır mısınız?Canlıların yaşamı için gerekli maddeleri ve nasıl elde ettiklerini öğrenmeye hazır mısınız?

4 ÖNCELİKLE; Sizce bu maddeler nelerdir? Canlılar bu maddelerden nasıl faydalanır? ÖNCELİKLE; Sizce bu maddeler nelerdir? Canlılar bu maddelerden nasıl faydalanır?

5 GÖREVİNİZ; Ekosistemde canlıların kullanabileceği madde miktarı nasıl değişir? Ekosistemde canlıların kullanabileceği madde miktarı nasıl değişir? Bu değişimde etkili faktörler nelerdir? Bu değişimde etkili faktörler nelerdir?

6 Ve Dahası Var!  Doğal faktörler madde miktarı değişiminde nasıl rol oynar?  Canlılar madde miktarı değişiminde nasıl rol oynar?

7 Hazırlık Çalışmalarınız; Süreniz 2 haftaSüreniz 2 hafta Sınıfta 5 kişilik gruplar oluşturarak çalışacaksınız.Sınıfta 5 kişilik gruplar oluşturarak çalışacaksınız. Çalışma sürecinizde deney defterinize notlar kaydedin, bunları grup üyeleriyle tartışın.Çalışma sürecinizde deney defterinize notlar kaydedin, bunları grup üyeleriyle tartışın. Birbirinizle e – posta yoluyla haberleşeceksiniz.Birbirinizle e – posta yoluyla haberleşeceksiniz. Grup olarak sınıfta sunumunuzu gösterecek ve süreçteki çalışmalarınızı paylaşacaksınız.Grup olarak sınıfta sunumunuzu gösterecek ve süreçteki çalışmalarınızı paylaşacaksınız.

8 DEĞERLENDİRME Tüm gruplar sunumunuzu izleyerek kendi değerlendirmelerini yapacaktır. Benim değerlendirmem de süreçteki edindiğiniz yazılı kaynaklarınız ve birbirinizle paylaşımınız önem kazanacaktır.

9 YARARLANACAĞINIZ KAYNAKLAR Ders kitaplarınız Ders kitaplarınız Kaynak kitaplarınız Kaynak kitaplarınız İnternet İnternet Grup ve sınıf arkadaşlarınız Grup ve sınıf arkadaşlarınız Ödev sitesi Ödev sitesi

10


"Hazırlayanlar Adnan Arıuçar İ ffet Torun Cahide Bayraktar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları