Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan:Feridun Can Cömert.  Sevgili Vali:  Yaptığım bu dilekçeden sınavlar azaltılırsa öğretmenlere ne gibi yararı olduğunu anlatacağım.Dilekçeme.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan:Feridun Can Cömert.  Sevgili Vali:  Yaptığım bu dilekçeden sınavlar azaltılırsa öğretmenlere ne gibi yararı olduğunu anlatacağım.Dilekçeme."— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan:Feridun Can Cömert

2  Sevgili Vali:  Yaptığım bu dilekçeden sınavlar azaltılırsa öğretmenlere ne gibi yararı olduğunu anlatacağım.Dilekçeme kabul etmenizi diler teşekkür ederim.

3  Derneğin amacı sınavları azaltıp öğrencilere senede üç kez sınav yapılmasını ve bu sınavların karneyi etkileyeceğini öğrencilere anlatıp bu derneği uygulamaya koymak

4  Derneğin amacı öğrencilere daha az sınav yapıp bu sınavların genel olması.

5  İnsanlar çalışmayı sever,sınavlar azalırsa çalışmayı daha çok sever.

6

7  Bu dernek gelir kaynaklarını, öğrencilerin yaptığı yardımlardan sağlıyor. Çocukların bu hale gelmesini istemiyorsak çocuklara az sınav yapalım.

8  Sekreter:Bana yardımcı olması yetişemediğim konularda bana fikir vermesi.  Başkan:Dernekle ilgili kararlar almak.Dernek üyelerinin kararlarını önemsemek.  Başkan Yardımcısı:Kararlar alınırken bana bunun olup bunun olmaması gerektiğini söylemek.  Üyeler:Kararlar alınmadan önce onlara sorulur.

9  Öğrencilerin asla sınavlardan düşük not almamasını sağlamak.

10


"Hazırlayan:Feridun Can Cömert.  Sevgili Vali:  Yaptığım bu dilekçeden sınavlar azaltılırsa öğretmenlere ne gibi yararı olduğunu anlatacağım.Dilekçeme." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları