Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
YayınlayanInanc Fahri Değiştirilmiş 9 yıl önce
5
1984 YILINDA “ GIDA KALİTE VE SAĞLIK KONTROLU” PROGRAMI ADI ALTINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI. 1989 YILINDA DÜNYA BANKASI II. ENDÜSTRİYEL EĞİTİM PROJESİ DAHİLİNDE “GIDA TEKNOLOJİSİ” PROGRAMI ADINI ALDI. 1991 YILINDA KENDİ BİNALARINA TAŞINDI. 1998-1999 YILINDAN SONRA UYGULAMALAR KENDİ LABORATUVARLARIMIZDA YÜRÜTÜLDÜ.
6
EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI Matematik Fizik Genel Kimya Genel Mikrobiyoloji Laboratuvar Tekniği İşletme Ekonomisi ve Org. I Gıda Kimyası Gıda İşleme İlkeleri Temel Hesaplama İlkeleri Gıda Ürünleri Pazarlaması Gıda Mevzuatı İşletme Ekonomisi ve Org.II Yönlendirmiş Çalışma I
7
Bilgisayar Gıda Analiz ve Kalite Kontrol I Yağ Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Hububat Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri I Yönlendirilmiş Çalışma II Gıda İşletmelerinde Hijyen ve San. Gıda Analiz ve Kalite Kontrol II Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Biyoteknoloji Et Teknolojisi İşletmelerde Davranış Bilimleri II Yönlendirmiş Çalışma III Staj
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.