Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KAYBEDİLENLER Bir gün insan virgülü kaybetti. O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümlesi basitleşince düşünceleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KAYBEDİLENLER Bir gün insan virgülü kaybetti. O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümlesi basitleşince düşünceleri."— Sunum transkripti:

1 KAYBEDİLENLER Bir gün insan virgülü kaybetti. O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümlesi basitleşince düşünceleri de basitleşti. Bir başka gün ise ünlem işaretini kaybetti. Alçak bir sesle ve ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı. Artık ne bir şeye kızıyor ne de bir şeye seviniyordu. Üstelik hiçbir şey onda en ufak bir heyecan uyandırmıyordu. Bir süre sonra soru işaretini kaybetti ve soru soramaz oldu. Hiçbir şey onu ilgilendirmiyordu. Ne kainat , ne dünya ne de kendisi umurundaydı.

2 KAYBEDİLENLER Birkaç sene sonra, iki nokta işaretini kaybetti ve davranış sebeplerini başkalarına açıklamaktan vazgeçti. Ömrünün sonuna doğru elinde yalnızca tırnak işaretleri kalmıştı. Kendine has tek düşüncesi yoktu, yalnız başkalarının düşünceleri tekrarlıyordu. Son noktaya geldiğinde düşünmeyi ve okumayı unutmuş vaziyetteydi…


"KAYBEDİLENLER Bir gün insan virgülü kaybetti. O zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümlesi basitleşince düşünceleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları