Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURGU KUŞAĞI Düşüncelerimizi Nasıl Koruyalım?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURGU KUŞAĞI Düşüncelerimizi Nasıl Koruyalım?"— Sunum transkripti:

1 KURGU KUŞAĞI Düşüncelerimizi Nasıl Koruyalım?

2 BELİRLEDĞİM SORUNLAR;
Ayakların pis kokması Her yerde ders çalışamamız Derslere geç kalmamız Karanlıkta yazı yazamamız Test saati Sanal gözlük

3 ÇÖZMEK İSTEDİĞİM SORUN VE PROBLEM;
Test saati BELİRLEDİĞİM SORUNUN DETAYLI AÇIKLAMASI Tramvayda yolculuk yaparken ayakta ve oturarak kitap okumamız ve test çözmemiz zor olmaktadır.Bu sorunu bazı öğrencilerin tramvayda test çözememesinden dolayı seçtim.

4 BELİRLEDİĞİM SORUNUN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ:
Testmatik yapmak Mp3 te ders dinlemek

5 BELİRLEDİĞİM SORUNA YÖNELİK GELİŞTİRMEK İSTEDİĞİM ÖNERİM
Test saati yapmak Test saatine A,B,C, ve D şıkları yerleştirilecek. Saatin ekranın sağ tarafına yerleştirilecek tuşa basıldığında çözülmüş olan soruları değiştirecektir. Ekranın soluna eklenecek tuş ise; soruya yanlış cevap verdiysek tekrar şıkkı düzeltmek istediğimizde bu tuşa basarak şıkları değiştirebileceğiz.

6 TASARLAMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM TEST MATİK SAATİNİN PROJESİ
35- Aşağıdaki şehirlerden hangisinde nüfus Artışı fazladır? A-)Ardahan B-)Kars C-)Amasya D-)İstanbul ÇÖZDÜĞÜMÜZ SORULARI ŞIKLARINI DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ. ÇÖZDÜĞÜMÜZ SORULARI DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ. A D B C

7 BELİRLEDİĞİM SORUNUN ÇÖZÜMÜNE AİT ÖNERİYİ SEÇME GEREKÇEM
Tramvayda rahatça test çözememiz

8 Belirlediğim sorunun Çözüme Yönelik Araştırma Sonuçlarım
Saat Nedir? Bir günlük sürenin yirmi dörtte birine eşit, altmış Dakikalık zaman dilimi, zaman parçası ve Günün hangi anı olduğunu gösteren alete saat denir. 24 saat esaslı saatler en az 15. yüzyıldan bu yana kullanıla gelmiştir. Saatlerin zaman göstermek dışında da işlevleri bulunmaktadır. Bir aracı zamana göre ayarlamak bunlardan birisi olarak gösterilebilir. Böyle bir kullanılışın örneği bombalarda ve fırınlarda görülebilir. İlk çağlarda bir tahtaya dikili üçgen bir tahta formunda karşımıza çıkmış olan saat, teknolojinin gelişmesi ile biçim değiştirmiş, gelişmiş akrepli, yelkovanlı mekanik saatlerin yapılmasına imkan vermiştir. Teknolojinin daha da gelişmesi ile dijital saatlerin üretimi mümkün hale gelmiş, ardından teknolojinin daha da hızlanmasıyla, gelişim hızına paralel olarak analog görünümlü akrepli yelkovanlı dijital saatler dizayn edilmiştir. Zaman içerisinde farklılaşmalar artmış, artık yelkovan ve akrebi olmayan, modern dizaynlı okuması olabildiğince zor saatler karşımıza çıkmıştır. Bu yönüyle saat, insanlık tarihinin bir aynası gibidir.

9 ADI SOYADI:Taha Yavuzhan YAVUZ
NO:553 SINIFI :8/D


"KURGU KUŞAĞI Düşüncelerimizi Nasıl Koruyalım?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları