Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
HAYDARPAŞA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ

2 MİSYONUMUZ Sosyal, kültürel, akademik ve mesleki yönden gelişmiş, analitik düşünme ve çözümleme becerilerine sahip nitelikli bireyler yetiştirmek.

3 VİZYONUMUZ Ulusal ve uluslar arası mesleki yeterliği kabul gören, yenilikçi, girişimci, ekonomiye değer katan, kalite değerleri ile nitelikli işgücü yetiştiren lider kurum olmak.

4 DEĞERLERİMİZ Türk millî eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri rehberliğinde; Türk milletini mutlu kılma ve onu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma azim ve kararlılığında çalışmak, Cumhuriyete ve demokratik değerlere bağlılık, İnsan haklarına saygılı olmak, Toplumsal sorumluluk bilincinde olmak, Katılımcı, hoşgörülü, yapıcı olmak, Kendisiyle ve çevresiyle barışık olmak, Ulusal ve evrensel değerleri benimsemek ve bunları davranış hâline getirmek, Dünyadaki değişim ve gelişimi iyi algılayıp doğru yorumlayabilmek, Yetkinlik, üretkenlik ve girişimcilik ruhuna sahip olmak, Hayat boyu öğrenmeyi yaşam tarzı haline getirmek, Özgür düşünceli ve yüksek iletişim becerileriyle donanımlı olmak, AR-GE ve teknolojiyi etkin kullanmak, Çevreyi ve doğayı korumak

5 OKULLARIMIZ Endüstri Meslek Lisesi 1959 Teknik Lise 1969
Anadolu Teknik Lisesi Anadolu Meslek Lisesi Anaokulu Mesleki Açık Lise Meslek Yüksekokulu MEGEP

6 ALANLARIMIZ MAKİNA TEKNOLOJİSİ ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ METAL TEKNOLOJİSİ RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ MOTORLU TAŞITLAR TEKNOLOJİSİ MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI MÜZİK ALETLERİ YAPIMI ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ

7 FİZİKİ KAPASİTE İdari Personel 7 Eğitici Personel 302 Teknisyen 1
Yardımcı Personel 12 Yardımcı Hizmetli 12 Bina Sayısı 12 adet Toplam Alan m2 Kapalı Spor Salonu 1 Adet Isı Merkezi 2 Adet Kantin Sayısı 2 Adet Yemekhane ve Sosyal Tesis 1 Adet

8 OKULUMUZ SAYISAL DEĞERLERİ
Öğretmen Sayısı 302 Öğrenci Sayısı Alan Sayısı 9 Derslik Sayısı 70 Atölye Sayısı 50 Bilgisayar Sayısı 600 Fizik Laboratuarı 1 Kimya Laboratuarı 1 Biyoloji Laboratuarı 1

9 PROJELER MEGEP Projesi MEDA-ETE Projesi LdV Projeleri Socrates Projesi
IdA Projesi

10 Proje Ortakları ve Kardeş Okullarımız
Wiesbaden-Almanya Michelstadt-Almanya İstanbul Tallin-Estonya Michelstadt-Almanya Genova-İtalya Kiev-Ukrayna

11 MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI
Ham bir maddenin mamul hale getirilebilmesi için tüm talaşlı imalat, imalat ve sistem resimlerinin, kalıplama tekniklerinin kullanılabilmesi için teknolojik ve mesleki teorik bilgi ve becerinin kazandırıldığı, buna bağlı üretim kodlama, CAD-CAM,AUTOCAD SOLIDWORKS, INVERTOR gibi çizim programlarının öğretildiği ve uygulandığı bir alandır Makine Teknolojisi Alanı kapsamında okulumuzda; Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp, dallarında mesleki eğitim programları yürütülmektedir. Endüstriyel alanın yukarıda belirtilen nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyan küçük ve büyük ölçekteki tüm sanayi kuruluşlarında istihdam edilebilmekte ve Meslek Yüksek Okullarında ön lisans, Tasarım ve Teknoloji Fakülteleri ve Mühendislik Fakültelerinin tümünde eğitim alabilmektedirler.

12 Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı
Okulumuzun Makine Ressamlığı dalı 10. Sınıf Makine teknolojisi ortak alan derslerinden Makine Teknik Resmi dersi ile 11 ve 12. Sınıflarda Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi programlarında eğitim vermektedir. Dalımızın bünyesinde ikisi katı modelleme (CAD-CAM) laboratuvarı, bir adet iki boyutlu çizim olmak üzere üç adet Bilgisayar Laboratuvarı, iki adet Teknik Resim Atelyesi bulunmaktadır.

13 Bilgisayarlı Makine İmalatı (CNC)
Okulumuzun Bilgisayarlı Makine İmalatı dalı 10. Sınıf makine teknolojisi ortak alan derslerinden Temel İmalat İşlemleri ve Mesleki Gelişim ile 11.ve 12. Sınıflarda Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi programlarında eğitim vermektedir. Dalımızın bünyesinde iki bilgisayar destekli çizim laboratuvarı , CNC Laboratuvarı, Torna, Freze, Temel işlemler ve Teknik Lise Atölyelerinde meslek eğitimleri yapılmaktadır.

14 Endüstriyel Kalıp 10. Sınıf Makine Teknolojisi alanını seçen öğrenciler 11. sınıfta dal seçimi yaparak, 11 ve 12.Sınıf olmak üzere 2 öğretim yılı endüstriyel kalıpçılık dalında okumaktadırlar. Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lise olmak üzere 3 farklı türde eğitim verilmektedir. Yenilenen teknolojiyle birlikte hareket zorunluluğu olan Endüstriyel kalıp dalı zaman içerisinde ilaveler yapılarak daha aktif konuma getirilmiştir. Bilgisayar laboratuvarı, Teknik Resim Atelyesi, ve çeşitli CNC Torna, Freze , Tel Erezyon tezgahlarımızla mesleki eğitimlerimiz devam etmektedir.

15 ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı altında yer alan dallarda;sektörün ihtiyaçları,bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

16 ALANIMIZIN DALLARI HABERLEŞME SİSTEMLERİ DALI
GÖRÜNTÜ VE SES SİSTEMLERİ DALI YÜKSEK GERİLİM SİSTEMLERİ DALI ELEKTRİK TESİSATÇILIĞI VE PANO MONTÖRLÜĞÜ DALI ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR BAKIM ONARIM DALI ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM DALI

17 Haberleşme Sistemleri Dalı; Elektrik- elektronik sektörünün içerisinde öğrencilerimizi çağımızın haberleşme teknolojileri hakkında yeterli donanıma sahip olmalarına yönelik eğitim verilmektedir. Görüntü ve Ses Sistemleri Dalı; görüntü, ses ve ışıklandırma sistemlerinin kurulumunu,bakım ve onarımını yapma yeterliliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır. Yüksek Gerilim Sistemleri Dalı; Yüksek gerilim sistemlerinin iletim,dağıtım ve koruma sistemlerinin kurulumunu ve bakım onarımını yapma yeterliklere sahip nitelikli meslek elemanı yetiştirmeğe yönelik eğitim verilmektedir.

18 Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü Dalı;Bina içi ve bina dışı elektrik tesisatının ve tüm elektrik panolarının kurulumunu ve bakım onarımını yapabilecek yeterliliklere sahip meslek elemanını yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Elektromekanik Taşıyıcılar bakım Onarım Dalı; Her türlü elektromekanik taşıyıcıların emniyetli ve sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlayacak bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Endüstriyel Bakım Onarım Dalı; Fabrika,atölye vb. işletmelerdeki elektrik- elektronik sistemlerin bakım ve onarımlarını yapma yeterliliğine sahip öğrencileri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

19 MEZUNLARIMIZ Yükseköğretim sürecinde öğrencilerimiz alanımızla ilgili önlisans programlarını tercih edebilecekleri gibi, güncel katsayı uygulaması sayesinde Elektrik-Elektronik Alanı dışında bir tercih yaptıklarında mağdur olmamakta, kazanmaları halinde Tıp, Hukuk, Mimarlık gibi farklı alanlarda eğitim görebilmektedirler. Teknoloji Fakültelerinin mesleki eğitim için ayrılan Mesleki Teknik Ortaöğretim kontenjanlarından (MTOK) yararlanıp daha avantajlı şekilde kendi alanlarında mühendislik eğitimi alabilmektedirler.

20 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Bilişim Teknolojileri Alanı eski adıyla Bilgisayar Bölümü okulumuzda 1991 yılında açılmıştır. Bu alanda 12 öğretmen ve 300 den fazla öğrenci bulunmaktadır. 6 adet bilgisayar laboratuarında bulunan 120 bilgisayar ile eğitim-öğretim sürdürülmektedir. Bilişim teknolojileri alanında okuyan bir öğrenci 10. sınıfta alan ortak derslerini gördükten sonra 11. sınıfta uzmanlaşmak üzere dal seçimi yapar.

21 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
DALLAR 1-Web Programcılığı 2- Ağ İşletmenliği 3- Veritabanı Programcılığı ÜNİVERİSTE İMKANLARI Bilgisayar Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yazılım Mühendisliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Basım ve Yayın Teknolojileri (2 yıllık) Bilgisayar Programcılığı (2 yıllık) Bilgisayar Teknolojisi (2 yıllık) İnternet ve Ağ Teknolojileri (2 yıllık)

22 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
İstihdam Alanları Bilişim teknolojileri alanından mezun olan öğrenciler, seçtikleri dal/meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda; Ağ kurulum ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmete ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında, Kullanıcı ara yüzüne sahip uygulama ve veri tabanı programları kullanımı ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında, Web tasarımı hizmeti veren veya web ortamında çalışan etkileşimli programlar hazırlayan yazılım şirketlerinde ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmaktadırlar.

23 MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI
Hızlı gelişen teknoloji karşısında sektörün ihtiyaç duyduğu niteliklerle donatılmış ara eleman ihtiyacını karşılamanın yanı sıra yüksek öğrenime yeterli bilgi ve becerilere sahip öğrencilerin yetiştirilmesi üzere eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektir. Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı’na lise 9. sınıftan sonra not ortalamasına göre öğrenci alınmaktadır. 10’uncu sınıftan sonra öğrenciler Alan altında bulunan İş Makineler Dalı’na devam etmektedir.

24 MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI
Alan eğitim-öğretim faaliyetlerini , 5 derslik, 1 hidrolik laboratuarı, 1 elektrik laboratuarı , 1 Motor laboratuarı ve 1 büyük atölyeye sahip olan 1080 m2‘lik binasında yürütmektedir. Ayrıca alan, Kule vinç, Vinç, Kazıcı-Yükleyici ve Forklift operatörlük eğitimi verme imkanına sahiptir.

25 MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI
Kazıcı-Yükleyici eğitimi alan öğrencilerimiz Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Hidrolik eğitimi yapan öğrencilerimiz Atölyede uygulama yapan Öğrencilerimiz

26 RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ ALANI
ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Gelişen ulaşım sektörünün, özellikle raylı sistemler kısmında, yetişmiş insan gücü ihtiyacı günden güne artmaktadır. Bu ihtiyacın karşılanması amacıyla 2004 yılından itibaren okulumuz başta olmak üzere toplam on ilimizin meslek lisesinde “Raylı sistemler Teknolojisi Alanı” faaliyete geçirilmiştir. Yeni açılmış olan Raylı Sistemler Teknolojisi Alanının ülkemizdeki bu sektörde ihtiyaç duyulan yetişmiş insan gücü açığını kapatması hedeflenmektedir.

27 RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ DALLARI
Raylı Sistem Makineciliği Raylı Sistem Elektrik-Elektronikçiliği

28 Lisans ve Ön Lisans Düzeyinde Okullar
Okul Adı Bölümler Karabük Üniversitesi Raylı sistemler Mühendisliği Makina Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu Raylı Sistemler Programı/ESKİŞEHİR Yol, Makine, İşletme Elektrik ve Elektronik, Makinistlik Erzincan Üniversitesi Refahiye Meslek Yüksekokulu Raylı Sistemler Programı/Refahiye/ERZİNCAN Yol, İşletme Elektrik-Elektronik Niğde Üniversitesi Bor Meslek Yüksek Okulu Elektrik-Elektronik, İşletme Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksek Okulu Elektrik ve Elektronik Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksek Okulu Cumhuriyet Üniversitesi Sivas MYO - Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu İşletme

29 MÜZİK ALETLERİ YAPIM ALANI
Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde “Müzik Aleti Yapım Alanı 2005 tarihinde A.M.L. olarak açıldı.İşlevsel değerleri ile ülkemizde en çok kullanılan enstrümanların yapımına yönelik bir meslek alanıdır.Bu alan ağırlıklı olarak sanat ve estetik bakış açısı yanında işçilik gerektiren bir sanat dalıdır.Amac ülkemizde kullanılan enstrümanların usta çırak ilişkisi ile değil düzenli bir okul eğitimi ile yetişmiş bireyler tarafından yapılmasını sağlamaktır.

30 MÜZİK ALETLERİ YAPIM ALANI
Alanın Alt Dalları Mızraplı Halk Müziği Enstrümanları yapımı. Mızraplı Sanat Müziği Enstrümanları yapımı. Mızraplı Batı Müziği Enstrümanları yapımı. Yaylı Enstrümanları yapımı. Mezun olanlar İ.T.Ü. Türk musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Aletleri yapımı , Ege Üniversitesi Türk musikisi Devlet Konservatuarı Enstrüman yapım bölümü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Müzik Aletleri yapımı ve çeşitli okulların müzik aleti yapım bölümlerine girebilmektedir.

31 Öğrencilerin Yaptığı Bazı Enstrümanlar

32 METAL TEKNOLOJİSİ ALANI
Metal teknolojileri metal ve metal alaşımların sıcak ya da soğuk olarak biçimlendirildiği bir sanayi dalıdır Okulumuz, Metal Teknolojisi Alanı halen Kaynakçılık Dalı ve Çelik Konstrüksiyon Dalı olmak üzere iki dalda eğitim vermektedir. Alanımız endüstri meslek lisesine 9.sınıf yılsonu notuna göre öğrenci almaktadır.

33 ÇELİK KONSTÜRÜKSİYON DALI
KAYNAKÇILIK DALI Her türlü metal ve alaşımın çeşitli yöntemlerle kaynaklı olarak birleştirilmesi, yumuşak ve sert lehimleme ve malzeme kesme yöntemlerinin uygulandığı daldır Oksi Gaz Kaynağı Gazaltı Kaynağı Örtülü Eletrod Kaynağı Kaynak Simülatör Cihazı ÇELİK KONSTÜRÜKSİYON DALI Metal ve alaşımlarının çeşitli yöntemlerle soğuk ve sıcak olarak şekillendirilmesi,konstürüksiyon tasarlama ,imalat ve montaj işlemelerinin yapıldığı dalıdır.

34 Mezunların Sahip Olduğu Olanaklar
YÜKSEK ÖĞRETİM İMKANLARI TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİNİN İMALAT MÜHENDİSLİĞİNE METALURJİ MÜHENDİSLİĞİNE MALZEME MÜHENDİSLİĞİNE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ GİBİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNE AYRICA MESLEK YÜKSEK OKULLARININ GEMİ MAKİNALARI İLETİŞİM VE DAĞITIM ENDÜSTRİYEL KALIPÇILIK MEKATRONİK OTOMOTİV İŞ MAKİNALARI KAYNAK TEKNOLOJİSİ KALİTE KONTROL GEMİ GÜVERTE GİBİ BÖLÜMLERİNE YERLEŞTİRİLİRLER İŞ İMKANLARI MAKİNE İMALATI DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİ OTOMOTİV SANAYİ İNŞAAT SEKTÖRÜ GEMİ İNŞA SANAYİ GIDA ENDÜSTRİSİ EV VE OFİS MOBİLYALARI İMALATI SOĞUTMA VE İKLİMLENDİRME SÜS EŞYASI VE TAKI SEKTÖRÜ METAL VE ALAŞIMLARININ İŞLENDİĞİ BÜTÜN SEKTÖRLERDE İŞ BULMA İMKANINA SAHİPTİRLER. AYRICA BU SEKTÖRLERDE İŞ YERİ AÇMA VE ÜRETİM YAPMA İMKANINA SAHİPTİRLERDİR.

35 ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ALANI
Gelişen ve değişen dünya pazarlarında teknolojinin ilerlemesiyle, endüstriyel ürünlerin nitelik ve işlevlerinde de önemli değişiklikler meydana gelmiş, müşterilerin hızla değişen istekleri ve yoğun pazar rekabeti oluşturmuştur. Böylesine çetin koşullar karşısında alışılmış tasarım ve imalat teknolojileri yetersiz kalmış, bu ihtiyacı gidermek üzere yeni yöntemler, endüstriyel otomasyon gibi kavramlar doğmuştur. Endüstriyel otomasyon kavramı, özellikle tasarım felsefesini etkilemiş, endüstriyel teknoloji üretiminde önemli değişikliklere neden olmuştur. 1992 – 1993 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda açılmış olan Hidrolik – Pnömatik Teknolojisi Bölümü, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi alanına dönüşerek 2008 yılında ilk öğrencilerini almış ve eğitim vermeye başlamıştır.

36 ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ALANI
Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanından mezun olan veya sertifika alan öğrenciler, seçtikleri dalda/meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda; Makine, Otomotiv, Tekstil, Gemi otomasyonu, Savunma sanayi, Plastik, Tıp elektroniği, Uçak, Enerji, İletişim, Petrokimya sektörlerinde çalışabilir. Üniversite gelecekleri; YGS sınavı sonucunda 4 yıllık olarak Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Uçak Elektrik - Elektronik , Uçak Gövde – Motor, Uçak Gövde – Motor Bakımı bölümlerinde; Teknoloji fakültelerinin aşağıda yer alan lisans programlarına (M.T.O.K. kontenjanı) MF4 puanı ile yerleşebileceği lisans programları: Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği , İmalat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği bölümlerinde, İki yıllık meslek yüksekokullarında ise, sınavsız olarak Üretimde Kalite Kontrol, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim ve Dağıtımı, Endüstriyel Kalıpçılık, Gemi Makineleri İşletme, Grafik Tasarımı, İş Makineleri Operatörlüğü, Makine, Mekatronik, Metalürji, Otomotiv Teknolojisi, Oto Boya ve Karoseri bölümlerinde okuyabilirler.

37

38 MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI
Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı; işlevsel değerleri ile mekânların kullanışlığını, estetik değeriyle de yaşadığımız ve çalıştığımız mekânların sıcak, sevimli ve renkli bir ortam hâline gelmesini sağlar. Bu alan sanatı ve mesleki tekniği birleştirerek ürünü ortaya çıkarır  

39 MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI
Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı Dalları 1.İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi  2.Mobilya ve İç Mekan Ressamlığı 3.Mobilya Süsleme Sanatları 4.Mobilya İskeleti ve Döşemeciliği 5.Ahşap Doğrama Teknolojisi

40 MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI
İSTİHTAM ALANLARI İç mekân dekorasyon atölyeleri, Mimarlık ve iç mimarlık büroları, Mobilya fabrikaları ve arge bölümleri, Mobilya imalatı yapan işletmeler, Mobilya iskeleti ve döşemesi hizmeti veren işletmeler, Mobilya süsleme sanatları alanında hizmet veren işletmeler, Ahşap doğramacılık teknolojisi hizmeti veren işletmeler, Mobilya ve iç mekân tasarımı alanından mezun olan öğrenciler ustalık belgesi ve iş yeri açma belgesi alarak kendi işletmelerini kurabilirler. MESLEKTE İLERLEME Dekoratif Sanatlar Öğretmenliği, Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık, Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği, Orman Endüstri Mühendisliği Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği, İmalat Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Güzel Sanatlar Fakültesi

41 Yurt dışı kardeş okul projesi gezileri
Kiev

42 Yurt dışı Socrates projesi gezileri
Michelstadt -Almanya

43

44 Kardeş Okulların Okulumuzu Ziyaretleri
Kiev Heyetinin Okulumuzu Ziyareti

45 Kardeş Okulların Okulumuzu Ziyaretleri
Almanya dan Gelen Öğretmenlere Okulun Tanıtılması

46 Kardeş Okulların Okulumuzu Ziyaretleri Almanya dan Gelen IdA Grubu

47 Kardeş Okulların Okulumuzu Ziyaretleri Almanya dan Gelen IdA Grubu

48 MEDA-ETE projesi çalıştayı Sestri Levante - İtalya

49 Sosyal Faaliyetler - Drama Club
Okul Tiyatro Ekibinin “Babam ve Biz” Adlı Gösterisi

50 Okul Bandosu (Türk Dünyası Şenlikleri Yürüyüşü)
Sosyal Faaliyetler Okul Bandosu (Türk Dünyası Şenlikleri Yürüyüşü)

51 Sosyal Faaliyetler 23 Nisan Töreni

52 Emekli Öğretmenlerin Okulu Ziyareti
Sosyal Faaliyetler Emekli Öğretmenlerin Okulu Ziyareti

53 Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu
Sosyal Faaliyetler Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu

54 Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu
Sosyal Faaliyetler Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu

55 Sosyal Faaliyetler İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Meslek Edindirme Kursu CNC Operatörü Kursu

56 Okul öğrencilerimizin yaptığı Resim çalışmaları Sergisi
Sosyal Faaliyetler Okul öğrencilerimizin yaptığı Resim çalışmaları Sergisi

57 Okulumuz Anaokulunun Yıl sonu etkinlikleri
Sosyal Faaliyetler Okulumuz Anaokulunun Yıl sonu etkinlikleri

58 Eskişehir- Hürriyet Anadolu Meslek Lisesi
Endüstriyel Otomasyon Proje Faaliyetleri ile İlgili Geziler Eskişehir- Hürriyet Anadolu Meslek Lisesi

59 Denizli- Atatürk Anadolu Teknik Lisesi
Otomatik Kumanda Proje Faaliyetleri ile İlgili Geziler Denizli- Atatürk Anadolu Teknik Lisesi

60 Haydarpaşa Teknik Okulları
Kurum Adı : Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Adres : Tıbbiye caddesi No : 27 Üsküdar Telefon No : Fax: Web sitesi ve


"TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları