Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ad-Soyad=Beril Heral Sınıf & Numara=5-A 518 Grubumdaki Diğer Şahıs=Ekinsu Koçyiğit.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ad-Soyad=Beril Heral Sınıf & Numara=5-A 518 Grubumdaki Diğer Şahıs=Ekinsu Koçyiğit."— Sunum transkripti:

1 Ad-Soyad=Beril Heral Sınıf & Numara=5-A 518 Grubumdaki Diğer Şahıs=Ekinsu Koçyiğit

2 KIZILAY Kızılay; 1868 yılında kurulmuş bir kurumdur.Diğer slaytlarda da görebileceğiniz gibi Kızılay bir çok kişiye el uzatmaktadır.

3 KIZILAY’IN GÖREVLERİ 1.Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar. Bunun için önceden bu maddeleri depo eder. 2. Yoksul, kimsesizler için aş evleri açar.Böylece onların da sağlığını korumuş olur. 3. Sağlık merkezleri kurar. Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir.

4 ~DEVAM~ 4. Hemşire yetiştirmek için okullar açar.Böylece çalışan hemşirelerin sayısı artar. 5. Savaşta geçici sağlık merkezleri kurar.Ve yaralı askerlerimizin iyileşmesini sağlar. 6. Gezici hastaneler kurar.Böylece Türkiye’nin her yerinde insanların sağlığını sağlayabilir.

5 SİZ DE YARDIM BAĞIŞLAYIN! Siz de yardımlarınızı bağışlayabilirsiniz! Siz de kan bağışlayarak, kurban bağışlayarak ve bir miktar para bağışlayarak katkıda bulunabilirsiniz.

6 ~KIZILAY HAFTASI~ Kızılay’ın yaptığı iyilikler, yardımlar ve tüm katkıları için; 29 Ekim – 4 Kasım günleri arasında kutlanır.

7

8 TESEKKURLER!! !


"Ad-Soyad=Beril Heral Sınıf & Numara=5-A 518 Grubumdaki Diğer Şahıs=Ekinsu Koçyiğit." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları