Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN"— Sunum transkripti:

1 Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN

2 SUNU PLANI GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014 PLANLAR 2015

3 GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014
MERKEZİMİZİN YAPILANDIRILMASI Birim Olarak Sisteme Entegrasyon Çalışmaları Görev yetki ve sorumlulukların tanımlanması Görevlendirilmelerin yapılması ÜNİVERSİTEMİZDE UZAKTAN EĞİTİM İLE İLGİLİ Mevcut Durum Analizinin Yapılması ve Raporlaştırılması (Uygulamalar ve Çalışmalar)

4 GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014
ZİYARETLER, GÖRÜŞMELER, GÖZLEMLER Üniversitemiz Enstitü ve Bölümler Yurt İçi ve Dışı Üniversite, Fakülte ve Merkezler İstanbul, Ankara, Gazi, Osmangazi, Sakarya Erzurum ... Amerika, Almanya, Rusya Gazi Üniversitesi ile İşbirliği Protokolünün İmzalanması

5 GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014
SİSTEM KURMA MODELLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Satın Alma Kiralama Gelir Ortaklığı Farklı Seçeneklerin Analizi ve Raporlaştırılması

6 PLANLAR SİSTEM KURMA ÇALIŞMALARININ ÜNÜVERSİTEMİZ TEKNOKENTİ İŞBİRLİĞİ İLE SÜRDÜRÜLMESİ TAMAMLANMASI İnsan Kaynağı ve Yer Gereksinimi İçerik Yönetim Sistemi (Karma) Donanımsal ve Yazılımsal Gereksinimler Öğrenme Yönetimi Sistemi (EYS/LMS) Sanal Sınıf Sistemi (Senkron)

7 PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 EĞİTİM İçerik hazırlama,
Sistem yöneticiliği, Sistemi kullanma ve Gerek duyulan konularda bilgilendirici ve destekleyici eğitimlerin gerçekleştirilmesi

8 PLANLAR PROGRAMLAR Merkezlerimiz ve ... ile işbirliği içinde En az dört sertifika programının başlatılması. Enstitüler ve Bölümler ...ile işbirliği içinde İki yüksek lisans programının sistemimiz üzerinden sürdürülmesi. (Sağlık Kurumları Yönetimi ve Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi ) Potansiyel yüksek lisans programlarının belirlenmesi ve hazırlanması.

9 PLANLAR PROGRAMLAR Merkezlerimiz ve diğer kurumlarla ... ile işbirliği içinde En az dört sertifika programının başlatılması. Enstitüler ve Bölümler ...ile işbirliği içinde İki yüksek lisans programının sistemimiz üzerinden sürdürülmesi. (Sağlık Kurumları Yönetimi ve Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi ) Potansiyel yüksek lisans programlarının belirlenmesi ve hazırlanması.

10 PLANLAR ZİYARET tarihinde Hacettepe Üniversitesi ile Kazakistan’daki L.N. Gumilyov Avrasya Ulusal Üniversitesi’den arasında imzalanan akademik işbirliği protokolü kapsamında 2 doktora ve 1 yüksek lisans öğrencisi çalışmalarımızı gözlemlemek üzere ve tarihleri arasında gözlemci olarak bulunacaklardır.

11 TEŞEKKÜRLER


"Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları