Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜZİK EBRU FİDAN DRAMA OSMAN DURSUN MODERN DANS DİNÇKAL TUNCA BİLGİSAYAR ŞEBNEM ÖZYURTDAŞ BALE SEÇİL AKBAŞ BEDEN EĞİTİMİ SEDA CENCİ FEN LABORATUVARI GÜLFER.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜZİK EBRU FİDAN DRAMA OSMAN DURSUN MODERN DANS DİNÇKAL TUNCA BİLGİSAYAR ŞEBNEM ÖZYURTDAŞ BALE SEÇİL AKBAŞ BEDEN EĞİTİMİ SEDA CENCİ FEN LABORATUVARI GÜLFER."— Sunum transkripti:

1

2 MÜZİK EBRU FİDAN DRAMA OSMAN DURSUN MODERN DANS DİNÇKAL TUNCA BİLGİSAYAR ŞEBNEM ÖZYURTDAŞ BALE SEÇİL AKBAŞ BEDEN EĞİTİMİ SEDA CENCİ FEN LABORATUVARI GÜLFER FİDAN İNGİLİZCE MELTEM DOYURAN ESTHER BRUNER

3 Sünger parkurunda denge ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Vücut koordinasyonu geliştirmek amacıyla jimnastik ve ısınma egzersizleri

4 Konferans salonunda sahneye giriş, sahnede duruş, selam verme ve sahneden çıkış çalışmaları yapıldı. Konferans salonunda koreografi çalışması yapıldı.

5 Konferans salonunda sahneye giriş, sahnede duruş, selam verme ve sahneden çıkış çalışmaları yapıldı. Konferans salonunda koreografi çalışması yapıldı.

6 “ 23 Nisan” isimli şarkı tekrar edildi. “ Elele verelim” isimli şarkı öğrenildi Yılsonu gösterisinde söylenecek şarkıların çalışması yapıldı.

7 Sınırlı boyama oyunu oynandı. İnternet aracılığıyla serbest oyun oynatıldı. Drawing For Children programında serbest resim çalışmaları yapıldı.

8 ☺ “Telefonda nasıl konuşulur?” konulu sözlü iletişim çalışması yapıldı ☺ Nezaket sözcüklerini yerinde kullanma çalışması yapıldı. ☺ bir nesneyi başka bir nesnenin yerine kullanma çalışması yapıldı.

9 Plastik çubuğun çektiği kağıtlar Öğrencilere bir parça kağıdı çok küçük parçalara ayırarak masanın üstüne koymaları söylenir ve plastik çubuğu kağıt parçalarına yaklaştırarak çubuğun kağıdı çekip çekmediği sorulur. Daha sonra çubuk saça sürtülerek öğrencilere tekrar çubuğun kağıdı çekip çekmediği sorulur. Deney bir de şişirilmiş balonla tekrarlanır. Kaybolan kaplar (Cam bardağın su içinde görünmediğini sezebilmek ) Öğrencilere küçük bardağı büyük bardağın içine koymaları söylenir. Yandan bakarak içteki bardağı görüp görmedikleri sorulur.Sonra bardaklar suyla doldurularak tekrar bakılır ve öğrencilere tekrar içteki bardağı görüp görmedikleri sorulur. Sonuç:Su ve camdan geçen ışık kırılır.Bardağa su doldurduğumuzda içteki cam bardak görünmez. Mikroskopta bir hücreli canlı preparatının incelenmesi Bir hücreli canlı preparatı mikroskoba yerleştirilerek öğrencilerin incelemesi sağlanır. Ardından öğrencilerin mikroskopta gördükleri ile ilgili konuşulur.

10

11


"MÜZİK EBRU FİDAN DRAMA OSMAN DURSUN MODERN DANS DİNÇKAL TUNCA BİLGİSAYAR ŞEBNEM ÖZYURTDAŞ BALE SEÇİL AKBAŞ BEDEN EĞİTİMİ SEDA CENCİ FEN LABORATUVARI GÜLFER." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları