Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Önemli Günlerim Ayşe Beril Heral.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Önemli Günlerim Ayşe Beril Heral."— Sunum transkripti:

1 Önemli Günlerim Ayşe Beril Heral

2 DOĞDUĞUM AN Ben yılında doğdum.Doğduğum zaman hiç susmazdım ve sürekli kucak isterdim.parmağımı emip dururdum.emziğimi sürekli ağzımdan atardım.Geceleri hiç uyumaz, ağlardım.Uyumam için annem ve babam sıra sıra beni koridorda gezdirirlerdi.

3 YÜRÜMEYE BAŞLADIM İlk yürüdüğüm zaman daha sadece 1 yaşındaydım.Kendimi güvenceye alıp hep bir yere tutunarak yürüyordum.Tabi yürümeyi öğrenene kadar çok yere düşmüştüm.

4 BANYO YAPIYORUM 3 yaşımdayken küvet yapıyorum.3 yaşımdan sonra banyo yapmayı çok sevmeye başladım.Ve nerdeyse her gün yapmaya başladım.(buna kış dahil değil.)Küvete bütün eşyalarımı doldurup içine giriyordum.Tabi bana fazla yer kalmıyordu, çünkü oyuncaklar her yeri kaplıyordu.

5 DOĞUM GÜNÜM Bu resim 6 yaşımdaki doğum günümün resmi.Doğum günüme kuzenimi, ana okulu arkadaşlarımı çağırmıştım.Bir de günün eğlencesi olarak palyaçolar.Çok eğlenmiştik.

6 YILBAŞI Hoş geldin 2003!Bu resimde yılbaşını kutluyoruz.Yılbaşını çok seviyorum.Yılbaşı hediyelerini çok beğenmiştim.Genelde elbise gelmişti ama yinede bir tane oyuncak vardı.Yılbaşını hep birlikte kutlayınca daha zevkli oluyor.

7 NATURLAND Bu resimde Naturland’de bir ineğin üstünde oturuyorum.Meydan başında koca bir inek vardı bir de çalgıcılar adlı bir hayvan orkestrası.Naturland ziyaretçilerini doğa ile iç içe getiren bir tatil köyü.Kendine ait çiftlikler, lokantalar, tahta evler, taş evler, hayvan ve sebze orkestrası, çocuk diskosu ve bunun gibi eğlence alanları var.

8 KIŞ GELDİ Bu resimde Ahlatlıbel’de kar ile oynuyorum.Resimde 5 yaşındayım.Kar ile oynamayı çok seviyorum.Hele karda bir oyun parkı varsa.Bir kere ayakkabımı karın içinde unutup çorabımla tam 10 adım atmıştım.Sonra fark edip anneme ve babama söylemiştim

9 BİLGİSAYAR OYUNU Bu resimde 2 yaşımda conffi adlı bir bilgisayar oyunu oynuyorum.Bu oyunu öğrendikten sonra çok beğendim ve hep bu oyunu oynamaya başladım.Bu oyunun kendine ait bir klavyesi vardı.Onu bilgisayara bağlayıp ekrana bakarak oynuyordum.

10 KAMP Bu resimde 6 aşımda annem, babam ve ben kampa gitmişiz.Kam yapmanın ne kadar eğlenceli olduğunu bilemezsiniz.Bot ile balık tutmaya çıktık ve 5 alabalık tuttuk.Akşam mangal olana kadar ben çadırın içinde oynuyorum.

11 SON Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim!


"Önemli Günlerim Ayşe Beril Heral." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları