Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Suggestions for Maximising Edu-Tainment Wednesdays. Edu-Tainment Wednesdays is a chance for Hisar School Educators to get together and learn more about.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Suggestions for Maximising Edu-Tainment Wednesdays. Edu-Tainment Wednesdays is a chance for Hisar School Educators to get together and learn more about."— Sunum transkripti:

1 Suggestions for Maximising Edu-Tainment Wednesdays. Edu-Tainment Wednesdays is a chance for Hisar School Educators to get together and learn more about the profession they care for. What would you like to see more of during an Edu-Tainment Wednesday and how would you like to see this time best utilised. Your comments & suggestions will be greatly appreciated. Please fill out a suggestions paper and post it in the red box on your way out – you can choose to remain anonymous if you wish. Thank you. Çarşamba günleri yaptığımız Eğit-lenceyi daha verimli kılabilmek için öneriler. Çarşamba günleri gerçekleştirdiğimiz Eğit-lenceler Hisar Okulu eğitimcilerinin bir araya gelerek önem verdikleri meslekleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarına imkan tanıyor. Bu eğit-lencelerde hangi konuları daha fazla ele almak istersiniz? Ayrıca bu süreyi en iyi kullanmak için neler önerirsiniz? Yorumlarınız ve önerileriniz bizim için çok değerli. Lütfen önerilerinizi yazadıktan sonra çıkarken kırmızı kutuya atın, dilerseniz isminizi yazmayabilirsiniz. Teşekkür ederim.

2

3 Sir Ken Robinson UK, born in 1950 Author, speaker, and international advisor on education in the arts to British government. Sör Ken Robinson 1950 yılında İngiltere’de doğan Sör Ken Robinson yazar, konuşmacı ve eğitimde sanat alanında İngiliz Hükümeti’ne uluslar arası danışmanlık yapıyor.

4 Please take notes throughout the lecture Sunum sırasında lütfen not alınız.

5 Schools Kill Creativity TED 2006

6

7 Please take notes throughout the lecture Lütfen sunumu izlerken not alınız.

8 Bring on the Learning Revolution TED 2010

9


"Suggestions for Maximising Edu-Tainment Wednesdays. Edu-Tainment Wednesdays is a chance for Hisar School Educators to get together and learn more about." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları