Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2."— Sunum transkripti:

1

2 2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2

3 3 YUNUS ÇAĞLAR ŞİRKET KURUCUSU & GENEL MÜDÜR ÇAĞLAR NETWORK Ocak 2010’da kurulmuştur. İlk ayında ulaştığı 3.550 üye kaydı ile ülkemizin en hızlı büyüyen Network şirketi ünvanını almıştır. Kurucusu ve Genel Müdürü Yunus Çağlar’dır. Yunus Çağlar, Network Marketing’le 1982 yılında, henüz 18 yaşında iken bir Amerikan çelik tencere firmasının organizasyonuna girerek tanışmış ve kısa zamanda Junior Manager’lığa kadar yükselmiştir. İkinci Network deneyimini 2003 yılındayine birAmerikan Network şirketinin distribütörlüğünü alarak yaşamış, bu şirkette 3 yıl kadar faaliyette bulunarak en üst kariyerlere kadar ulaşmış ve Network Marketing sisteminin tüminceliklerini öğrenmiştir. Bütün bu yılların tecrübesini ve birikimini kullanarak 2010 yılı başında Çağlar Network şirketini kurmuştur. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 3

4 4 AROMA-WOMAN Aroma-Woman 1987 yılında USA’de kurulmuş, anavatanı Taiwan ve Japonya’da çalışmalarına devam etmiştir. 5 Ocak 2010 itibarı ile tüm Türkiye satış distribütörlüğünü almış bulunmaktayız. International plant therapy association instructor certificate HACCP certificate ISO9002 certificate PARTNERLERİMİZ 4 NOW FOODS 1968 yılında Amerika’da kurulan ve 40 yılı aşkın bir süredir kalitesinden ödün vermeden günümüze kadar gelen NOW firmasının tüm Türkiye satış distribütörüyüz. KIEHL – CLAROLiNE Johannes Kiehl tarafından 1905 yılında kurulmuştur. Üretimde Kalite kontrol testleri birinci planda tutularak 2 yıl boyuncayapılan analizler sonucunda satışa sunulmuştur. Claroline, Kiehl şirketinin Ev temizlik ürünleri markasıdır. Tüm Türkiye Satış Distribütörlüğünü almış bulunmaktayız… Türkiyemizin yerli üretimde en seçkin ve güvenilir markası Avicenna Tüm ürünleri ile ÇağlarNetwork’te

5 DOĞRU ZAMANDA DOĞRU İŞ 1970’lerde İnşaat ve Emlak 1980’li yıllarda bilgisayar 1990’lı yıllarda bilişim, cep telefonu sektörü altın çağlarını yaşadı… Bunlar geçti, 2000’li yıllardayız ve şimdi hangi sektör büyümekte? 5

6 GELECEĞİN EN HIZLI BÜYÜYEN PAZARI Sağlık, Güzellik ve Beslenme ürünlerinde 6

7 Topraksız tarım’la Yılda 20-50 sağlıklı domates yerine, 200-250 hormonlu üretim Yeraltı su Kirliliği Sebebi Bilinmeyen Alerjiler, Hastalıklar PROBLEMLER !!! 7 Stresli Şehir Hayatı Bitkinlik, Halsizlik Kilo Dengesizliği Hava ve Çevre Kirliliği Zehirli Kimyasallar Nadasa Bırakılmamış Tarlalar Fast-Food Hızlı ye, Çabuk ÖL!

8 BURADA TANIŞACAĞINIZ ÜRÜNLER HİÇBİR ŞEKİLDE İLAÇDEĞİLDİR. SADECE GÜNLÜK BESLENMENİZE, SAĞLIĞINIZA KATKIDA BULUNACAK ŞİFA KAYNAĞI DOĞAL BİTKİLERDEN ELDE EDİLMİŞ ÜRÜNLERDİR. DOĞAL OLARAK İÇERDİKLERİ TEMEL MADDELER NEDENİYLE TEDAVİ SÜRECİNDE VE KOZMETİK UYGULAMALARDA VÜCUDA DESTEK OLARAK VERİLEBİLİRLER. VÜCUDUMUZUN DOĞAL BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR, KENDİ KENDİNİ ONARIMINA YARDIMCI OLUR. 8

9 9 Aydıner Ürünlerinin Genel Özellikleri Aydıner ürünleri tamamen bitkisel olup herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Karışımlarda kullanılan ürünler tamamen doğaldır. Bir çok rahatsızlığınızda size en yakın yardımcınız olacaktır.

10 10 10035 Mateli Bitkisel Karışım - İçindeki karışımlar sayesinde vücuttaki yağ emilimini engellemeye yardımcı, yağların ve suların atımında destekleyici doğal bitkisel karışımdır. Metebolizmanızın hızlanmasında en büyük destekçinizdir. 10036 Meyan Köklü Bitkisel Karışım -İçerisindeki bitkisel karışımlar sayesinde göğsün yumuşamasında, öksürük sıkıntılarında, ve nefes almada yardımcı olur. Soğuk kış günlerinizin doğal destekçisidir.

11 11 10038 Yulaflı Bitkisel Toz Karışım İçindeki karşımlar sayesinde vücut ve ağız (sigara gibi) alışkanlıkların değişmesinde yardımcı olur. Bitkilerin yatıştırıcı etkilerinden dolayı baş ve vücut ağrılarınızda ve rahat bir nefes almanızda en yakın destekçiniz olacaktır. 10031 Alıç Meyvası Ekstratı Alıç Meyvesi kalp dostu bir bitkidir. Alıç meyvesinin içerisindeki vitexin ve diğer etken maddeler sayesinde kalp-damar sistemi üzerinde pozitif etkilere sahiptirler.

12 12 10034 Mateli Bitkisel Karışım İçindeki karışımlar sayesinde vücuttaki yağ emilimini engellemeye yardımcı, yağların ve suların atımında destekleyici doğal bitkisel karışımdır. yağların vücutta birikmemesi için metabolizmaya yardımcı olan bitkiler ihtiva eder. 10033 Laktukalı Bitkisel Karışım Macunu Susam, Çörekotu, Isırgan yaprağı ve tohumu, enginar ve daha birçok bitkiden oluşan bir karışımdır. İçindeki karışım bitkiler sayesinde yeni doğum yapan Annelerimizin sütünün artmasına yardımcıdır.

13 13 E ve C vitaminleri bakımından zengindir. Üzüm çekirdeği özü hafıza sistemine destek sağlar. Dolaşım sisteminin rahatlaması ile kılcal damarların korunmasına destek olur. 10037 Üzüm Çekirdeği Ekstratı 10039 Zeytin Yaprağı Ekstratı Kan basıncını dengelediği, bağışıklık sistemine yardımcı olduğu, kan şekerini dengelemeye yardımcı olduğu ve kuvvetli bir antioksidan olduğu klinik çalışmalarla tespit edilmiştir.

14 14 10030 Civan Perçemli Bitkisel Karışım İçindeki bitkisel karışımın etken maddeleri sayesinde bayanların özel günlerindeki ve menapoz dönemindeki sıkıntılarına yardımcı, destekleyici doğal bir üründür. İçindeki bitkiler bayanların vücutlarında kaybettikleri vitaminlerin ve immune sistemin dengelenmesine yardımcı olur 10050 Kısa Mahmutlu Bitkisel Karışım Hanımlara özel günlerindeki problemlerini ve sinirleri düzenlemeye yardımcı, damarları güçlendiren, terlemeye destek olan doğal bir besleyicidir. Damarların güçlenmesinde ve iştahınızın açılmasında yardımcı olur.

15 15 21046 Zeytinyağlı Defne Sabunu Aydıner sabun tamamen doğal ve saf olup hiç bir yabancı madde içermez. Yapısındaki zeytinyağı ve defne meyvesinden (tohumu) dolayı doğal esanslıdır. İçinde bulunan doğal vitaminler cildi nemlendirir ve canlı tutar. 21047 Zeytinyağlı Isırganlı Defne Sabunu Yapısındaki zeytinyağı ve defne meyvesinden (tohumu) dolayı doğal esanslıdır. İçinde bulunan doğal vitaminler cildi nemlendirir ve canlı tutar. Isırganlı formülü antioksidan özelliğe sahip olup saçların kuvvetlenmesine yardım eder.


"2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları