Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HVAC UVGI (Ultra Viyola Antiseptik Işınlama) ’si Salgın Hastalık Ve Biyolojik Güvenlik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HVAC UVGI (Ultra Viyola Antiseptik Işınlama) ’si Salgın Hastalık Ve Biyolojik Güvenlik."— Sunum transkripti:

1 HVAC UVGI (Ultra Viyola Antiseptik Işınlama) ’si Salgın Hastalık Ve Biyolojik Güvenlik

2 UVGI ve Biyolojik Güvenlik Brookings Enstitüsü –“Birçok büyük binanın hava emiş sistemleri Achilles topuğudur.“ –“Biyolojik maddelerin kolay bulunur ve tedarikinin ve üretiminin ucuz olması yanı sıra el altından dağıtıldıklarından dolayı bu maddelerin olası kullanımına ilişkin ilgi artmaktadır.” –“Uzmanlar; bina havalandırma sistemlerinin binlerce kişiye zararlı organizmaları yayan etkili kanallar haline gelebileceği sonucuna varmıştır.”

3 Biyolojik Güvenlik ABD Hükümeti; UVGI (Ultra Viyole Antiseptik Işınlama)’nin insanları korumakta oynadığı eşsiz rolünü onaylamıştır. EPA ve ABD Ulusal Güvenlik Dairesi, lider üreticilere ait UVGI ürünlerin etkililiğini test etmekle görevlendirilmiştir.

4 Biyolojik Güvenlik

5 EPA ve ABD Ulusal Güvenlik Dairesi Test Sonuçları ABD Ulusal Güvenlik Dairesi Akreditasyonunu elde eden tek UVGI

6 ABD Hükümetinin Resmi Emri

7 UVGI Tarihçesi

8

9 Nasıl Çalışır?

10 Işık Spektrumu

11 Bina Sahiplerine Tavsiyeler İlk katlardaki dış girişleri ve ilk katları kapatın. Tüm giriş kapılarına kilit takın ve/veya mekanik dairelerindeki ve kilitleri değiştirin ve her zaman onları kilitli tutun. Mekanik dairelerine bir refakatçiyle birlikte girilmelidir.

12 Bina Sahipleri Tavsiyeleri BME Sistemleri: –Olağandışı değişiklikleri izlemek için alarm takın. Ne olursa olsun büyük dönüş havası göstergeleri erişilebilir bir yerdeyse, muhafaza edilmelidirler. Daha verimli bir hava filtresi montajı / UVGI kombinasyonu, özenli mühendislik kontrolünün bir parçasıdır. Veremin (BT) kontrolü için CDC tarafından önerilen uygulamalarla tutarlıdır: herhangi biri kolaylıkla şarbonu bulunduğu yere taşıyabilir.

13 Singapur Devlet Hastaneleri ve büyük kliniklerin TAMAMINDA bu teknoloji beyan edilmiştir. Onaylı Teknoloji - Tıpta Kullanımı.

14 Abu Dhabi – Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki hastanelerin ve büyük kliniklerin TAMAMINDA bu teknoloji resmen emredilmiştir.

15 ABD’de kullanan hastanelerin bazıları

16 HVAC UVGI’si Tavsiye Eden Kurumlar: –GSA – Devlet Hizmet Dairesi –CDC – Hastalık Kontrol Merkezi(Atlanta).CDC – Hastalık Kontrol Merkezi(Atlanta). –NIOSH – Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü.NIOSH – Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü. –EPA ve Ulusal Güvenlik Dairesi.EPA ve Ulusal Güvenlik Dairesi. –Ve daha bir çok kurum ve kuruluş...

17 UVGI Özeti Güvenilir ve Test Edilen Teknoloji –1904 Nobel Ödülü Sahibi. Binlerce Yayınlanmış Yayın. –UVGI Kaynak Kütüphanemize Bakınız. Kabul gören dünya otoriteleri tarafından onaylanmıştır. Hükümetler tarafından resmen emredilmiştir. Dünya çapında uygulanır (60.000 montaj). Carrier tarafından desteklenmektedir (Dünyadaki en büyük klima üreticisi ve mucidi). ABD Ulusal Güvenlik Dairesi tarafından akredite edilen tek üründür.


"HVAC UVGI (Ultra Viyola Antiseptik Işınlama) ’si Salgın Hastalık Ve Biyolojik Güvenlik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları