Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞİRKETİMİZ,,, Life Plus, en baştan beri insanların yaşamında

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞİRKETİMİZ,,, Life Plus, en baştan beri insanların yaşamında"— Sunum transkripti:

1

2 ŞİRKETİMİZ,,, Life Plus, en baştan beri insanların yaşamında
gerçek bir fark yaratma kararındadır. Şirket,1936 yılından bu yana gıda tamamlayısı üretmekte olup,her ürününü kendi tarlalarında yetiştirip,kendi imalatını yapmaktadır. resmi Olarak ürünlerini tüm dünyaya tanıtma kararını 1992'de almış olup, 16 Yılda 60 tan fazla ülkede memnun müşteri ağı kurmuştur.Tavsiye marketing sistemi ile çalışmaktadır. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı arayışında olan ve başkalarına da bunun nasıl yapılabileceğini göstermek isteyen birkaç kişinin çabalarıyla oluşmuştur. Hâlâ gelişmekte ve büyümekte olan bu görüş, Life Plus'ın itici gücüdür.

3

4

5

6

7

8 KALP FORMULA kalp ve dolaşım sistemi için destek sağlayacak eşsiz bitkisel özler, özel vitaminler, mineraller, amino asitler, enzimler, peptidler, özel phytonutrients içeren sinerjik besin eşsiz bir kompleks içerir. 31 özel otlar, sinerjik phytonutrient meyve ve sebzeden gelen faktörler,Bromelain, Papain, Aloe Vera, Yonca, Maydanoz ve havuç,Brokoli, Ispanak, Karnabahar, kuşkonmaz, Kereviz, pancar, Şili Biber, taze fasulye, bezelye, tatlı patates, salatalık, Kabak, Kar bezelye, domates, kabak, Lima Fasulye, Mantar, Muz, kavun, kızılcık, guava, Limon, Mango, Portakal, Papaya, Şeftali Ananas ve Greyfurt, vitaminler, mineraller, amino asitler, enzimler, peptidler, özel phytonutrients(üzüm çekirdeği ekstrası) dahil olmak üzere 40 farklı besin ve otların sağladığı özel bilimsel bir karışım içermektedir. KALP FORMULA, geniş kapsamlı ve sağlıklı bir kardiyovasküler sistemine olağanüstü destek sağlamak,damarların esnemesi ve kandaki oksijen seviyesinin yükselmesi için olağanüstü bir ürün olarak hazırlanmış özel bir birleşimidir.

9 Proanthenols® Fransa’nın güneybatı kıyısında yetişen bir çam türünden (Pinus pinaster ssp. atlantica) elde edilen 50 yıllık araştırmalara dayanan bir antioksidan koruması içermektedir. Pycnogenol® adlı ticari preparat da OPC içermektedir Özel bir üzüm çekirdeği ve çam ağcının kabuklarından elde edilen yoğunlaştırılmış Real OPC bulunan,E vitamininden 50, C vitamininden ise 20 kat fazla güçlü antioksidan bulunan bu ürünparakende raflarında bulabileceğiniz bir ürün değildir. • Güçlü bir Antioksidandır • Kalbi korumaya yardımcı (ateroskleroz riskinin azaltılmasına yardımcı) • Kanser riskini azaltmaya yardımcı • Damarları güçlendirmeye ve genişletmeye yardımcı (daha güçlü kan damarları) • Edemayı azaltmaya yardımcı (enflamasyon, yanma hissi/vücutta şişkinlik) • Göz sağlığını güçlendirmeye yardımcı (maküler bozulma ve katarakt riskini azaltmaya yardımcı) LDH-kolesterolü (“kötü-kolesterol”) azaltıcı, Kan basıncını düşürür, Damar sertleşmesini önler,iltihap giderir, Pycnogenol® ile ilgili monografisinde klinik çalışmalara dayanarak varisler (kronik venöz yetmezlik) ve astım endikasyonuna yer vermiştir Üzüm çekirdeği meme ve prostat kanserlerinden koruyucu etkisi olduğunu araştıran çalışmaları desteklemektedir.

10 akıl keskinliği sağlamakta olup,
BRAIN FORMULA İnsan vücudunun en gizemli, karmaşık ve hassas organı olan beyin foksiyonlarının iyi çalışmasını ,korumasını sağlamak için çok güçlü beslenme ve bitkisel destektir. antioksidanlar (tocopherols, K vitamini, B vitaminleri, selenyum, N-acetyl cysteine, alfa lipoic asit, bioflavonoids) belirli beyin destekleyici besinler Ginkgo biloba, Gotu Kola, Huperzia serrata, Sibirya Ginseng ile yoğunlaştırılmıştır. Ayrıca, belirli amino asitler olarak kritik neurotransmitters bu beyin hücreleri arasında mesaj iletimi için yakıt da Brain Formulada bulunan .besinler ile ilişkili olarak, sağlıklı bir ruh hali bellek akıl keskinliği sağlamakta olup, Kafein gibi uyarıcıya gerek kalmadan ve tetiklik kazandırır. Üç tablet, günde iki kez Bu ürün hayvanlar üzerinde test edilmiş değildir. Hayvansal kaynaklardan hiçbir maddeler içermez. ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLERE MUTLAKA ÖNERİLMELİ !!!

11 Neden Vitamin C Plus? Life Plus ve beslenme takviyeleri 33 yıldır imalatını sadece kendisi yapar, yüksek kaliteli hammadde kullanır. C vitamini önemli bir vitamini olarak kabul edilir. Taze narenciye ve kırmızı biberden çıkarılan ve birlikte etki eden biyoflavonoitleri içerir. Life Plus' Vitamin-C Plus önemli bir antioksidan ve sağlıklı bir kardiyovasküler sistemi destekler. C vitamini,cilt ve dokular için önemli madde olan kolajen üretimi için gereklidir. Bağışıklık sistemine destek sağlar.Vücudumuz C vitamini üretemediği için günlük gereksinimimizi sadece beslenme yoluyla alırız. Böbreküstü bezi fonksiyonunu, sağlıklı gözler, karaciğerin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. C vitamini ayrıca vücudun yeteneğini aşan stres ve hayal kırıklığı ile başa çıkma gücünü arttırır.

12 Real NRG Güvenli,uygun enerji desteği için özel olarak hazırlanmıştır.
Sporcular,gece geç saatlere kadar çalışanlar ya da öğlen uyuşukluğunu atlatmak isteyenler için kusursuz bir içecektir. Real NRG, gün içinde ya da gece sağlıklı bir uyarıcıya gerek duyanlar için üretilmiş bir içecektir. Real NRG, kahveye ya da sodaya karşı mükemmel bir lezzettir. Enerji kazanmak,ya da uyanıklık için lezzetli bir içecek hazırlamak istiyorsanız,Real NRG yi, suyla ya da sevdiğiniz bir meyve suyu ile karıştırarak içebilirsiniz.Yaz günleri en sağlıklı enerji içeceğinizdir.

13 CALMAG PLUS Kemik Oluşturucu CalMag Plus ürünü tamamlayıcıdır
Kalsiyum, Magnezyum,mineraller,Bor,Bakır,fosfor ve Vitamin D-3 içerir. Magnezyum, vücudun 300 farklı kemik,diş sağlığı ve ATP üretimi için gerekli olduğu için önemlidir. Diş sağlığı ise,Kalp,göz ve sinir sistemi için hayati önem taşımaktadır.. Ayrıca, tüm Life Plus ürünleri gibi, CalMag Plus da PhytoZyme ™ Bankasında üretilmektedir..Bitki enzimleri içerir.Seçilmiş meyve, sebze ve 30 özel bitkilerle yoğunlaşmaktadır. Benzersiz ürün enzim sistemlerini çalıştırır, artı hücresel enerji sağlar,özel bileşenler vardır. Özellikle çocukların kemik gelişimi için önemlidir.Her yaştaki kişilerin kullanması gerektiği gibi,belli bir yaştan sonra kesinlikle kullanılması gereken bir gıda tamamlayıcısıdır. KEMİK ERİMESİNİ ÖNLEMEKTE YARDIMCI !!! Kalsiyum ve magnezyum iki en önemli besinler arasında yer alıyor.

14 KOLON FORMULA ÖLÜM BAĞIRSAKLARDAN GELİR.(hipograt)
Kolon Formula içerdiği çözünür lif kaynakları,keten tohumu, Psyllium ve tohum kabukları (Plantago Ovata, Plantago Ispaghula) karışımından dolayı dalında birinci seçilmiştir. Klinik çalışmalar kolon formula kullanımı sonucunda kolon için faydalı bakterilerin sayısında artış gösterdiği kanıtlanmıştır.Buda yediğimiz besinlerin emilimini artırmakta,bağışıklık sistemimizi güçlendirmektedir. KOLON FORMULANIN FAYDALARI: Sindirim probleminizi çözer, Kolesterol seviyesini düşürür, Kilo kontrolünde etkilidir, Suda çözünülen lif içerdiği için kalp sağlığı için önemlidir, Kandaki şeker ve inüsulin düzeyini dengeler, Diyabet hastalarına önerilir, İçerdiği yüksek düzeydeki Psyllium tohumu sayesinde bağırsak duvarlarını besler,refleksini hızlandırır, Cildin pürüzsüzlüğü için kolon temizliği çok önemlidir. ÖLÜM BAĞIRSAKLARDAN GELİR.(hipograt)

15 EnerXan Krom ve Bitkisel Tabletler Enerji Desteği sağlar. Yeşil çay,Paraguay çayı,guarana,damiana,tarçın,kakao ve L-tirosin aminoasitinden elde edilen özütün,metobolizma üzerinde güçlü etkileri vardır, EnerXan,vücuttaki yağların yakılmasını kolaylaştırır.Sonuca daha hızlı ulaşmanızı sağlar. KİLO VERİRKEN MÜTHİŞ BİR YARDIMCI !!!

16 Kıkırdak ve Eklem sağlığına beslenme desteği
Sağlıklı Eklemler için Beslenme Desteği Patentli olan bu lipit özü,Yeni Zelanda kıyılarına özgüdür.Vücudun sağlıklı eklemler için olağanüstü bir destek sağlamakta olup, kıkırdak desteği için de etkilidir. Günde bir kapsül bir veya iki kez.daha fazla istediğinde alınabilinir. İlk gün, günde iki kez iki kapsül. JOİNT FORMULA Kıkırdak ve Eklem sağlığına beslenme desteği Joint formula,bugün piyasada en benzersiz formüle sahip glukosamin ürünüdür. Life Plus Joint formula,piyasadaki en benzersiz ve eksiksiz glukosamin formüllerinden biridir.Eklem Sağlığında çok önemli olan sağlıklı bir kıkırdak yapısı için gereken glukosamin,kondroitin sülfat ve mineraller içerir.Sağlıklı bir kolajen-kıkırdak bileşimi için beslenme desteği sağlayan aminoasitler içermektedir.

17 OMEGA GOLD Her Kapsül Kaynakları Toplam Omega-3 yağ asitleri (az) Eicosapentaenoic Asit (EPA) Docosahexaenoic Asit (DHA) Vitamin D Karma Tocopherols E-32 Temel Yağ Blend 600 mg mg mg IU 11 mg 32 mg Bitkiler (örneğin, hempseed olarak keten tohumu, kanola yağı, semizotu), Omega-3 yağ alfa olarak bilinen değerde önemlidir. linolenic asit (ALA), EPA ve DHA. Araştırmalar, insan vücudunun,sağlığı ve diyet için gerekliliğini tesbit etmiştir..Klinik testler EPA ve DHA ALA haline dönüştürmek için gerekli olduğunu göstermiştir. , keklikotu uzun bir geçmişe sahip olan distile , adaçayı, kekik ve tarçın bulunmaktadır. kalp, eklem, gözler, bağışıklık sistemi, cilt ve sinir sistemi, sağlıklı modu desteklemek ve korumak. Beyinin sağlıklı çalışmasını sağlamak,kalp ve damar tıkanıklarında, hatta ömrü artırılmasına yardımcı olur.

18 CO-S-10 PLUS ™ (Coenzyme Q10)
Coenzyme S10 doğal olan hücresel enerji üretimi için gerekli antioksidan occuring için önemlidir. Önemli bir antioksidan olmanın yanı sıra, aynı zamanda sağlıklı bir kalp sistemi korumak için, sağlıklı dişeti destekleyen, kritik ve bağışıklık sisteminin bir parçasıdır. Bazı klinik çalışmalar sonucunda kilo kontrolüne yardımcı olduğu bilinmektedir. Coenzyme Q10, yağları hücresel enerji üretimi sayesinde parçalayarak kasa dönüştürmektedir. Vücudumuzdaki en büyük kaslı organı da kalbimiz olduğundan kalp kaslarını güçlendimekte olup,kalbimizin sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır.Dişeti kanamalarının yaşanmaması için gereklidir. Yağları parçalayarak kasa dönüştürdüğü için de,kilo kontrolünde etkilidir. KİLO VERMEKTE ve KALP SAĞLIĞINI KORUMAKTA YARDIMCI !!!

19 Daily BioBasics'ın bir günlük dozu:
Vücudunuzun, Günlük Bio-Temellerini beslemek için gereklidir. Daily BioBasics 35 meyve ve sebze çeşidinden, 17 baharattan,yosun,deniz sebzeleri, minerallerden, pire otu tohumundan, ikincil bitkisel etken maddelerden, enzimlerden ve probiyotik kültürlerden oluşmaktadır. Daily BioBasics'ın bir günlük dozu: - 5 orta boy portakaldaki kadar C vitamini - 600 g havuç ya da 1800 g brokolideki kadar A vitamini g bademdeki kadar E vitamini 8 mango ya da 1800 g nohuttaki kadar niasin g kabak çekirdeği kadar çinko g çilekteki kadar folik asit içermektedir. . Daily BioBasics'ın içeriğindeki pire otu tohumları, probiyotik kültürler ve baharatlar ile birlikte sağlıklı bir bağırsağın temelini oluştururlar. Hem vücudun ihtiyacı olan önemli tüm vital maddeleri (mineralleri)en iyi faydalanılabilir biçimde sunan, hem de elektriksel yaşam gücünü artıran ve esaslı bir bağırsak temizliğini mümkün kılan bir ürünle bu güne kadar karşılaşmadım. HERKES MUTLAKA KULLANMALI !!! Beden sağlığı için gerekli tüm vitaminleri, enzimleri,mineralleri, oligoelementleri, bitkisel maddeleri, temel yağ asitlerini ve lifleri sağlar ve vücudun kendi detoksikasyonuna yardımcı olur. Daily BioBasics'ın içindeki mineraller ve ikincil bitkisel etken maddeler, vücudun kemiklerdeki ve bağ dokularındaki mineral rezervlerine başvurmasına gerek kalmadan vücudu yüksek asiditeden kurtarır.

20 * Günlük Yüzde Değerler 2000 kalori diyet dayanmaktadır.
Ingredients Ek Bilgiler Boyut Sunumu 2 Tablet Konteyner Başı porsiyon 60 Kalori Toplam Karbonhidrat 1 G 0 * A Vitamini (100% (2500 IU) Carotenes olarak) 2500 İ.Ü. % 50 Vitamin D-3 (Cholecalciferol) 200 E vitamini (D Alpha Succinate) 100 333% Çinko (Çinko Gluconate olarak) 7,5 mg Selenyum (Sodyum Selenite olarak) 50 mcg 71% Bor (Toplam) ** Beta-Sitosterol (Soya) Lycopene Çıkarımı 10 Psi-Psi-karoten 302 Lutein (Xanthophyll) 7 Cryptoxanthin 11 Zeaxanthin 9 Pyridoxal 5-Fosfat Catuaba barka Çıkarımı Ginkgo Biloba Leaf Extract Ginkgo Flavoglycosides 2,4 Ginkgo Lactones 0,6 Kök Çıkarımı otu 125 Kabak (Cucurbita pepo L.) Tohumluk Çıkarımı Kabak Yağ Asitleri 13 Pygeum (Pygeum africanum L.) barka Çıkarımı Saw Palmetto Berry Extract 170 Saw Palmetto Yağ Asitleri 34 L-Alanine L-glutamik asit L-Glycine * Günlük Yüzde Değerler 2000 kalori diyet dayanmaktadır. Prostat Formüla Kadınlar da rahim boyun sağlığı ve cinsel enerjiyi olumlu yönde artırmada faydalı bulabilirsiniz. Bu kadar en tam ve kapsamlı yüksek kalite ile erkek prostat ve yaşam boyu destek için kadınlarda rahim boynu ve hem erkek hem de kadınlar için cinsel sağlık için çok etkili özel bir bileşenlerden oluşan üründür. Prostat FORMULA özel otlar, meyve ve sebzeden gelen phytonutrient cofactors dahil,otuz doğal malzemelerin benzersiz bir karışımını içeren özel Life Plus PhytoZyme ™ tabanı, ve bitki enzimleri formüle edilmiştir. Stearik Asit, Croscarmellose Sodyum, Silica, Bor Chelate özel harman (Bor sitrat, Bor Asetat ve Bor Glycinate), Carotenoid Kompleks, Magnezyum Stearat ve PhytoZyme ™ özel harman (Bromelain, Papain, Aloe Vera, Yonca, Maydanoz ve sebze ve meyve Havuç, Brokoli, Ispanak, Karnabahar, kuşkonmaz, Kereviz, pancar, Şili Biber, taze fasulye, bezelye, tatlı patates, salatalık, Kabak, Kar bezelye, domates, kabak, Lima Fasulye, Mantar, Muz, kavun gelen yoğunlaşmaktadır kızılcık, guava, Limon, Mango, Portakal, Papaya, Şeftali, Ananas ve Greyfurt). Prostat problemi çekmemek için Günde iki kez iki tablet alın. DİĞER Ingredients: Stearik Asit, Croscarmellose Sodyum, Silica, Bor Chelate özel harman (Bor sitrat, Bor Asetat ve Bor Glycinate), Carotenoid Kompleks, Magnezyum Stearat ve PhytoZyme ™ özel harman (Bromelain, Papain, Aloe Vera, Yonca, Maydanoz ve sebze ve meyve Havuç, Brokoli, Ispanak, Karnabahar, kuşkonmaz, Kereviz, pancar, Şili Biber, taze fasulye, bezelye, tatlı patates, salatalık, Kabak, Kar bezelye, domates, kabak, Lima Fasulye, Mantar, Muz, kavun gelen yoğunlaşmaktadır kızılcık, guava, Limon, Mango, Portakal, Papaya, Şeftali, Ananas ve Greyfurt). ULAŞIM: İki tablet, günde iki kez.

21 TVM PLUS TVM Plus için en komple mevcut multivitaminleri temsil eder.
Lif içermeyen uygun tabletlerde Daily Bio Basics ile güçlü bir beslenmedir. TVM Plus,sodyum,potasyum ve demir dışında tüm temel vitaminleri ve mineralleri içerir.Sodyum ve potasyum,zayıf bir beslenmede bile bolca bulunan minerallerdir.Sağlıklı bir beslenmenin sağlayacağından daha fazla demire gereksinim yoktur.Serbest radikalleri uyarabile ceğinden TVM plusa demir eklenmemiştir.TVM plus,bitki enzimleri ile meyve ,sebze ve bitkisel özütlerle oluşan özel Life Plus Phytozyme ürününde de bulunmaktadır. . Değerli antioksidanlar A, C ve E) en multivitaminler vitamin ek (in limon bioflavonoids, doğal karoten ekstresi, alfa lipoic asit, Lutein, lycopene, hesperidin, rutin, yabanmersini meyve ekstresi içeren ve Diğer önemli otlar yonca, maydanoz dahil, Sibirya Ginseng kök ve su teresi yaprağı. ) bulunmaktadır.

22 Kolloidal Gümüş Kolloidal gümüş kuvvetli ve doğal bir antibiyotik ve enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucudur. Kolloidal gümüş 1940 lara kadar dünyada oldukça yaygın bir şekilde antibiyotik olarak kullanılıyordu. Fakat sentetik antibiyotkilerin daha ucuza üretilebilmesi ve kâr marjının daha yüksek olması nedeniyle,gümüş unutulmaya ve unutturulmaya başlandı.Günümüze gelene kadar pek çok insan gümüşün bu özelliklerinden haberdar bile değildi. Kolloidal gümüş insanlar,bitkiler ve bütün çok hücreli canlılar için güvenlidir. Faydalı enzimleri de öldüren kimyasal antibiyotiklerin aksine, kolloidal gümüş insan vücudundaki faydalı enzimlere bir zarar vermeden sadece tek hücreli mikro organizmaların enzimlerini yok eder. Bir kaç dakika içinde hastalığa neden olan mikro organizma, boğuluyor ve ölüyor. Vücuttan bağışıklık sistemi vasıtasıyla atılıyor. Kolloidal gümüşün 650 mikro organizmayı öldürebildiği rapor ediliyor. Sivilceler, AİDS, alerjiler, apandist, eklem iltihabı, ayak mantarı, mesane iltihabı, kan parazitleri, kan zehirlenmesi, haşlanmalar, yanıklar, kanser, kandida, kolera, kolit, konjonktiv sistit, deri iltihabı, diyabet, dizanteri, egzema, lif dokusu iltihabı, gastrit, bel soğukluğu, saman nezlesi, uçuk, iltihaplı isilik, hazımsızlık, kornea iltihabı, cüzzam, lösemi, deri veremi, lenf damarı iltihabı, sıtma, menenjit, nevrasteni, parazitler, zatürre, akciğer zarı iltihabı, prostat, kaşıntı, sedef hastalığı, göz iltihabı, burun iltihabı,sünizit, romatizma, saçkıran, kızıl hastalığı, mikrobiyal kulak, burun, bogaz, göz hastalıkları, sebore, zona, cilt kanseri, staphylococcus ve streptococcus enfeksiyonları, tüberkiloz, bademcik iltihabı,trahoma, mide ülseri.

23 KİLO ALMAK VE VERMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAİ BİR ÜRÜN !

24 MENS FORMULA Kan dolaşımını sağlar, Cinsel gücü artırır,
Erkekler için özel bir üründür. Kan dolaşımını sağlar, Cinsel gücü artırır, Düzensizliği ve iktidarsızlığı ortadan kaldırır. Surkilasyon formüla ile uyum sağlar.

25 SURKİLASYON FORMULA Kan dolaşımını artırmak için mens formula ile birlikte kullanımında erkekler için çok özel sonuçlar ortaya çıkar. Sporcular için idealdir.İdeal kalp atışları sağlar. Tansiyonu dengeler.

26 EYE FORMULA Özel B vitaminleri vardır, Göz tansiyonunu düşürür,
Gözün içindeki kan damarlarını güçlendirir, Katarak oluşumunu engeller. Günde iki tane,onarıcı özelliği olduğundan akşamları alınır.

27 DİŞ MACUNU Çay ağacı yağından dolayı diş iltihaplanması ve dişeti kanaması yaptırmaz.nane tadı ile de ağzı ferahlatır,ağız kokusunu önler. Florlu olan macunumuzda ise dişlerimizin parlak olması ve dişlerdeki lekeleri gidermek için diğer diş macunlarında olduğu gibi dişlere zarar veren kristaller yoktur.


"ŞİRKETİMİZ,,, Life Plus, en baştan beri insanların yaşamında" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları