Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Güvenlikçiden YK Bşk.na Bir kuruluşta en alttan en üste bilgi katma değeri yaratma örnekleri.. Sayfa ve satırları lütfen enter tuşuyla ilerletiniz..

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Güvenlikçiden YK Bşk.na Bir kuruluşta en alttan en üste bilgi katma değeri yaratma örnekleri.. Sayfa ve satırları lütfen enter tuşuyla ilerletiniz.."— Sunum transkripti:

1 Güvenlikçiden YK Bşk.na Bir kuruluşta en alttan en üste bilgi katma değeri yaratma örnekleri.. Sayfa ve satırları lütfen enter tuşuyla ilerletiniz..

2 © Copyright M.Tınaz Titiz, 2010, SMUH® 2 Güvenlik görevlisi Hırsızı uğursuzu tanıma – ayırdetme becerisi: –Nerelerden öğrenilir? –Nasıl edinilir? –Sürekli olarak nasıl geliştirilebilir? Etkisiz kılma becerileri nasıl edinilir? Diğer görevlilerle nasıl yardımlaşma sağlanabilir? Firma misyonu ve vizyonunun benim görevim açısından anlamları ne demektir?

3 © Copyright M.Tınaz Titiz, 2010, SMUH® 3 Hamal Kendimi sakatlanmaktan nasıl korurum? Çeşitli şekil, ağırlık ve önemdeki yükleri taşımanın en kolay ve güvenli yolları nelerdir? Bildiklerimin dışında bir görevle karşılaştığımda ne yapacağıma nasıl karar vermeliyim? Bu mesleği ne kadar süreyle yapabilirim? Bir yandan da, daha ileri yaşlarımda hayatımı sürdürebilecek bir beceriyi nasıl kazanabilirim?

4 © Copyright M.Tınaz Titiz, 2010, SMUH® 4 Muhasebe müdürü İşimi daha kaliteli ve daha az maliyetle nasıl yapabilirim? Çalıştırdığım insanların becerilerini nasıl artırabilirim? Ürünlerimizin rekabet güçlerini artırmak için muhasebe sistemimiz açısından yapılması gerekenler nelerdir, bunların neler olduklarını nasıl öğrenirim?

5 © Copyright M.Tınaz Titiz, 2010, SMUH® 5 Yönetim Kurulu Bşk. Firmamın misyonu ve vizyonu: –Nedir, biliyor muyum? –Nasıl ortaya çıkarılabilir? –Çalışanlar bu doğrultuya nasıl getirilebilir? –Bu yolda bana düşen liderliği nasıl yapmalıyım? Gelecek yıllarda firmamın sağlam bir şekilde sürmesi için neler yapmalıyım, bunları nasıl öğrenebilirim?

6 Teşekkür ederiz www.beyaznokta.org.tr www.tinaztitiz.com


"Güvenlikçiden YK Bşk.na Bir kuruluşta en alttan en üste bilgi katma değeri yaratma örnekleri.. Sayfa ve satırları lütfen enter tuşuyla ilerletiniz.." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları