Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hakkımızda.. Ülkemizin dış ticarette yakaladığı yükseliş trendini takip eden müşterilerine, dünya standartlarında gümrükleme hizmeti vermek amacıyla 1989.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hakkımızda.. Ülkemizin dış ticarette yakaladığı yükseliş trendini takip eden müşterilerine, dünya standartlarında gümrükleme hizmeti vermek amacıyla 1989."— Sunum transkripti:

1

2 Hakkımızda.. Ülkemizin dış ticarette yakaladığı yükseliş trendini takip eden müşterilerine, dünya standartlarında gümrükleme hizmeti vermek amacıyla 1989 yılında kurulmuştur. 2002 yılında HG GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ismini alan firmamız, Türkiye’ nin her bölgesine hizmet ulaştırmak amacıyla başta İstanbul olmak üzere İzmir, Manisa, Mersin ve Samsun’ da ana ofis, İstanbul Erenköy, Halkalı, Ambarlı, Haydarpaşa, Tuzla, Kocaeli, İzmir Aliağa ve Esbaş’ ta yardımcı ofisler açmıştır. Yıllık Beyanname için işlem.

3 Faaliyetlerimiz İki Ana Başlık Altında Devam Etmektedir.…
Gümrük Müşavirliği Hizmetleri Lojistik Hizmetleri

4 200 kişilik kadro 16 gümrük müşaviri 22 müşavir yardımcısı
Gümrük Müşavirliği Hizmetleri.… 200 kişilik kadro 16 gümrük müşaviri 22 müşavir yardımcısı

5 Organizasyon Yapımız…

6

7 Hizmet verdiğimiz sektörler…
Şirketimiz, Dünya pazarlarında katma değeri yüksek ürünlerde söz sahibi olan Elektrik Elektronik, Gıda, Tekstil, Maden, Metal, Kimya Sanayi firmalarına Konusunda tamamen uzmanlaşmış, sektördeki tüm süreçleri bilen, müşteri İsteklerini anlayan, yasal prosedürleri en ince detayına kadar bilen ve uygulayan, özel ihtisası sadece metal olan ekibi ile hizmet vermektedir.

8 Elektrik ve Elektronik :
Otomotiv yan Sanayi : Demir ve Çelik Mamülleri : Tıbbı Alet ve Cihazları : Tekstil Ürünleri ve Malzemeleri :

9 Makine ve Tesisat Sanayi :
Kimya Sanayi : Plastik ve Mamülleri Sanayi : Gıda Ürünleri :

10 Referanslarımız...

11

12 Özel Servislerimiz...

13 Veri Aktarma (Excel’den Beyannameye Veri Aktarma)
HG Online: HGA (HG Online Bilgi Alımı) HGT ( HG Online Beyanname Takip ) Elektronik Arşivleme Veri Aktarma (Excel’den Beyannameye Veri Aktarma) Müşteri ile IP Hat üzerinden Görüşme SMS (Gümrük İşlem Sonuçlarını Cep Telefonuna Bildirim) Müşteri Mail Bilgilendirme Sistemi

14 HG ONLINE SİSTEMİ Bu sistem müşterilerimizin işlemlerinin kolaylaştırılması ve hızlandırılması için tasarlanmış olup; Hız Güvenli transfer ve saklama, Telefon ve faks trafiğinin azaltılması. Evrak trafiğinin azaltılması, Müşterilerimizin zaman kaybının ortadan kaldırılması. Konularında yarar sağlamaktadır.

15 KOCAELİ MANİSA HGA internet Dış Ticaret Firmaları MERSİN HG Şubeler İZMİR ALSANCAK ESBAŞ / ALİAĞA HG MERKEZ AMBARLI HALKALI ERENKOY TUZLA GEBZE SAMSUN HGA (Online Bilgi Alımı): Müşterilerimiz talep ettikleri taktirde, müşteriye ait veri tabanı ve HG veritabanı arasında entegrasyon sağlanarak, iki taraf arasında online bilgi akışı sağlanır. Müşteriden gelen elektronik bilgiler, online olarak veri tabanımıza girilerek beyanname yazımında ki zaman kaybı ortadan kaldırılmaktadır. Bu entegrasyonun diğer bir avantajı da elden veya mail ile gelen bilgilerde ki yazım hatalarının önüne geçmektir.

16 HGT Müşteriler HGT uygulamasını kullanarak, Web Takip Sistemi
HGT (HG Beyanname Takip) uygulaması, müşterilerin bilgiyi online olarak takip edebilmesini sağlar. Firewall Super Online Leased Line HG MERKEZ Müşterilerimiz sisteme girdiklerinde kendilerine verilmiş olan Kullanıcı Adı ve Şifreleri ile kendilerine ait bilgilere erişebilirler. Müşteriler HGT uygulamasını kullanarak, İstenilen gün ve saatte, herhangi bir internet erişimli bilgisayardan ve dünyanın her yerinden müşterilerimizin kendi işlemlerini takip edebilmesi, Bilgilerin Internet ortamına taşınarak telefon ve faks trafiğinin minimuma indirilmesi, Müşterilerimizin yapılan İthalat ve İhracat dosyalarının detaylarını ve hangi aşamada olduğunu görebilmesi, Günlük döviz kurlarının takibi, Fiktif antrepo düşümleri, Kontrol belgesi, Teşvik durumlarını ve düşümlerini takip edebilme, olanaklarını sağlar.

17 HGT Gümrük sahasında yapılan; ONAYA BIRAKILDI (tescil),
MUAYENE (mavi-sarı-kırmızı hat), TSE işlemleri, firmamızın gümrük personeli tarafından kullanılan cep bilgisayarları ile, belgeler üzerindeki barkotların okutulmasıyla anında veritabanımıza aktarılmaktadır. Bu sayede Müşteri temsilcilerimiz anında gümrüklerde yapılan bütün işlemleri görmekte ve aynı anda müşterilerimiz de online olarak Web gümrük sayfamızdan kendileri ile ilgili yapılan işlemleri takip edebilmektedir. Bu hizmetimiz sayesinde bilgi akışı problemlerinden kaynaklanan sorunlar ortadan kalkmakla beraber, müşterilerimizin gümrüklerdeki belgeleriyle ilgili bilgi isteklerine de anında cevap verilebilmektedir.

18 HGT  Android Uygulaması
HG Gümrük Müşterileri, İnternet üzerinden yaptıkları online takip işlemlerine android telefon ve tabletlerinden de erişebiliyorlar.

19 Elektronik Arşivleme…
Gümrük işlemlerinde kullanılan tüm matbuu evrakların dijital ortamda saklanma sistemidir. Firmamızın yapmış olduğu tüm işlemlerde kullanılmış olan evrakların, ileriki tarihlerde talep edilmesi doğrultusunda elektronik ortamda yoluyla müşteriye ulaştırılması sağlanır.

20 Kalite Politikamız… Faaliyette bulunduğumuz gümrük hizmetlerinin sunumunda Güven, Kalite, Sürat sloganı ile ... • Sektörde Öncü, Kurumsal ve Güvenilir olma özelliğimizi devam ettirmek, •İnsan, kalite, teknoloji, yenilik ve verimlilik odaklı proaktif bir yönetim stratejisi ile hizmetlerimizi sürekli geliştirerek,müşterilerimize en yüksek değeri yaratmak, •Tüm çalışanların bireysel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, kalite seviyemizin sürekli iyileştirilmesi ve rekabet gücümüzün en üst seviyede olmasını sağlamak, Şirketimizin kalite politikasıdır.

21 Kalite Belgelerimiz.. ISO 9001:2008 Kalite Belgesi 
Uygulamakta olduğumuz kalite yönetim sisteminin ilgili standarda uygun olduğunu belgeler. ISO/IEC 27001:2005 Kalite Belgesi  Uygulamakta olduğumuz BGYS (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi)’ nin ilgili standarda uygun olduğunu belgeler. HG olarak içeriden veya dışarıdan bilerek veya bilmeyerek gelebilecek her türlü tehdide karşı yazılım, donanım, finansal varlık bilgilerinin ve üçüncü şahıslara ait bilgilerin gizlilik, bütünlük ve erişebilirlik ilkeleri ışığında korunaklı olduğunu taahhüt ederiz.

22

23

24 Türkiye’ de HG Gümrükleme…
Türkiye’de Dış Ticaret firmalarına hizmet vermekte olan 1500 gümrük müşavirliği şirketi arasında yerini almış olan HG Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri Ltd. Şti. ülkemiz dış ticaret hacmi olan 389 Milyar Doların gümrükleme hizmetlerini yöneten önemli firmalardan birisidir. 389 HG Gümrük Müşavirliği , ülkemiz dış ticaretinin 375 yaklaşık %3’ünün denetim 299 ve kontrolünü yönlendiren 243 dış ticaret firmalarına Dış Ticaret Hacmi Milyar Dolar hizmet vermektedir. 2009 2010 2011 2012 Türkiye’nin Toplam Dış Ticaret Hacmi 3 2 1 HG’nin Dış Ticaret Hacmi kontrol oranı

25 Danışmanlarımız… Gümrük Mevzuatı (İstanbul)
Sait ŞENGÜL Gümrük Müşaviri Tel : (1301) Gümrük Mevzuatı (İzmir) Memduh ÇAKICI Tel : (2002)

26 Yönetim Kurulu : Birol DANDİN Tel : İstanbul Bölge Müdürü : Gümrük Müşaviri Bülent SERÇE Tel : (1304) İzmir Bölge Müdürü : Gümrük Müşaviri Barış UYANIK Tel : (2001)

27 İstanbul Gümrük Müşavirleri :
Gümrük Müşaviri Tuncay OY Tel : (1403) Gümrük Müşaviri İsmail SAKA Tel : (1000) Gümrük Müşaviri Yılmaz TOPRAKLI Tel : (1303) Gümrük Müşaviri Kesim YILMAZ Tel : (1000)

28 İstanbul İthalat : Gümrük Müsaviri Yılmaz TOPRAKLI Tel : (1303) Faks : Gümrük Müşaviri Tuncay OY Tel : (1403) İstanbul İhracat : Sebahattin MUKUL Tel : (1401) Faks : Mehtap DEMİRTAŞ Tel : (1501)

29 AHL Ofis : Gümrük Müşaviri Hasan Fehmi KONAL Tel : (1201) Faks : Ambarlı Ofis : Gümrük Müşaviri Yrd. Ercan GÜROL Tel : Faks : Erenköy Ofis : Gümrük Müşaviri Yrd. Gökhan DİNİBÜTÜN Tel : Faks : Halkalı Ofis : Gümrük Müşaviri Yrd. Metin GÜNLER Tel : Faks :

30 Gebze Ofis : Tolga ENÇ Tel : Faks : Haydarpaşa Ofis : Erkan TARHAN Tel : Faks : Tuzla Ofis : Zafer NARİN Tel : Faks :

31 Izmir Gümrük Müsavirleri :
Gümrük Müşaviri Salih UYANIK Tel : Faks : Gümrük Müşaviri Güney SAYGIN Tel : Faks : Gümrük Müşaviri Birol ALTUN

32 Muhasebe ve Finans : Ertuğrul KÜÇÜK Tel : (1101) Faks : Satış ve Pazarlama / İdari İşler : Gökhan DANDİN Tel : (1010) Bilgi İşlem : Besim ÇAYLAR Tel : (1903)

33

34 50 kişilik kadro 5 Lojistik Uzmanı 1 Lojistik Bilirkişi
Lojistik Kadromuz… 50 kişilik kadro 5 Lojistik Uzmanı 1 Lojistik Bilirkişi

35 Kuruluş… Müşterilerden gelen talep doğrultusunda Entegre Hizmetler vermek üzere, 2010 yılı başında itibaren Lojistik hizmetler de verilmeye başlanmıştır.

36 Ofislerimiz… İstanbul Yeşilköy Merkez Ofis İstanbul Halkalı Ofis
İstanbul Erenköy Ofis İzmir Adnan Menderes HL Ofis İzmir Aliağa Ofis Manisa Ofis Samsun Ofis Mersin Ofis Tuzla Ofis Dilovası Ofis

37 Ofislerimiz…

38 Hizmetlerimiz…

39 Nakliye Hizmetleri Kapsamında Verilen Hizmetler:
Komple Taşıma Hizmetleri Parsiyel Dağıtım Hizmetleri Dedike Araç Hizmetleri Mikro Dağıtım & Bölgesel Dağıtım Hizmetleri

40 DEDİKE ARAÇ İLE TAŞIMALAR
Müşterilerimiz için özel tahsis edilmiş araçların operasyonu HG lojistik tarafından yürütülmektedir. Bu kapsamda; Özel Logolu Araçlar, Özel Kıyafetli Personeller, Araç Takip Sistemi ile İzleme, Hidrolik Liftli Araçlar, Frigorifik Araçlar, Vb çözümler tarafımızdan üretilmektedir.

41 Dedike Araç Organizasyonu ve Nakliye Hizmetleri
Özel araç parkımızdan en uygunu tahsis edilerek, mikro (şehir içi) veya bölgesel (yakın çevre) dağıtım hizmetleriyle müşterilerimize çözümler üretilmektedir.

42 Müşterilerimizin depolama ihtiyaçlarına da en uygun çözümler üretilmektedir.
Elleçleme, Ürün Kabulü, Kalite Kontrol, Depolama, Sipariş Hazırlama, Paketleme, Etiketleme, Hafif Montaj, Prospektüs Koyma, Stok ve Envanter Yönetimi, vb. tüm depolama hizmetleri tarafımızdan sunulmaktadır.

43 Operasyonlarınızın Projelendirilmesi ve yönetilmesi
Operasyonlarınızın Projelendirilmesi ve yönetilmesi. Özel Projeleriniz için butik çözümler sunulması.

44 Tüm operasyonların verimli ve etkin
yönetimi prensibine göre danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

45 Hizmet Verdiğimiz Sektörler…
Beyaz Eşya (buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, vb.) Elektrik & Elektronik Eşya Kimya (plastik, boya, yapı kimyasalları, vb.) Yapı Malzemeleri (dış cephe yalıtım malzemeleri, vb.) Gıda Ürünleri (bakliyat, çay, şeker, vb.) Metal (rulo sac, profil demir, vb.) Otomotiv (yan sanayi ürünleri, vb.) Makine & Teçhizat Tekstil Doğalgaz (boru, petek, kombi, vb.) Ofset (ambalaj malzemesi, vb.) Enerji (jeneratör, HES proje malzemeleri, vb.)

46 Belgelerimiz & Üyeliklerimiz…

47 Referanslarımız...

48

49 Teşekkür ederiz.


"Hakkımızda.. Ülkemizin dış ticarette yakaladığı yükseliş trendini takip eden müşterilerine, dünya standartlarında gümrükleme hizmeti vermek amacıyla 1989." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları