Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Etkileşimli ders anlatım kontrolleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Etkileşimli ders anlatım kontrolleri"— Sunum transkripti:

1 Etkileşimli ders anlatım kontrolleri
Elektronik beyaz tahta ürünleri gücünü yazılımından alır. Tüm mimio ürünlerinde kullanılan mimio Studio etkileşimli elektronik beyaz tahta yazılımı, sektörün standartlarını belirleyen ingiliz eğitim teknolojileri dairesi tarafından onaylanmış en güncel üründür. Kendi başına bir ders hazırlama aracı olarak da kullanılabilen yazılımınız bilgiyi kayıt altına almak, değiştirmek, özelleştirmek ve sunmak amacı ile kullanabileceğiniz birbirinden güçlü fonksiyonlar içerir. Bir mimio modeli ve data projektörü ile birlikte kullanıldığındaysa tahtanızı etkileşimli bir sunum aracına dönüştürür. mimio Editör Yazılımınız mimio Studio iki standart bileşenden oluşur. Sisteminizin kalbi mimio Editör ile: • Çalışma sayfalarına arka plan, clip art, ya da diğer formlarda her türlü grafiği ekleyebilirsiniz. Çalışma sayfalarına her türlü not ve işaretlemeyi ekleyebilir, bunları taşıyıp şekillendirebilirsiniz. Tahtanızı hem etkileşimli sunum hem de dersi kayıt için kullanabilirsiniz. Kaydettiğiniz dersleri düzenleyip basılı ders notları ya da, , web, pdf, resim olarak paylaşabilirsiniz Derslerinizi tamamen elektronik beyaz tahta ile sunulacak şekilde önceden hazırlayabilirsiniz. mimio Araçlar Sisteminizin beyni mimio Araçlar modülüdür. Bu modül aynı zamanda ders galerilerini de barındırır. • Not alma, ders anlatma ve seçme menüleri bu modülün içindedir. Otomatik çizim, çizgi ve eklenen resimler ile ilgili renk, kalınlık ve konum ayarlarını menülerden seçebilirsiniz. İçinde bulunan ders galerilerindeki resim ve arka planları kullanabilir, kendiniz de bu bölüme eklemeler yapabilirsiniz. Daha önce mimio Editör ile yarattığınız ve kaydettiğiniz tahta sayfalarını görüntüleyip düzenleyebilirsiniz. Etkileşimli ders anlatım kontrolleri Sisteminizin el ve ayakları ise mimio Studio içindeki etkileşimli ders anlatım araçlarıdır. • Bilgisayarınızı ekrana dokunarak tüm fonksiyonları ile olarak kontrol etmenizi sağlar. Fonksiyonlar tüm eğitim CD’leri, PowerPoint, Excel, Word gibi uygulamalarda kullanılabilir. Ders anlatımına özel, sahne ışığı ve sahne perdesi gibi araçlar içerir.

2 Tüm bilgiyi beyaz tahtanızda yaratın, kaydedin, paylaşın!
Eğer ders anlatırken, profesyonel eğitim verirken, toplantı ya da sunum yaparken kuru silinebilir bir beyaz tahta kullanıyorsanız, gerçekten bir mimio Capture elektronik beyaz tahtaya ihtiyacınız var demektir. Tahta başında not almaya, “Lütfen silmeyin” notlarına son! Beyaz tahtaya basit bir şekilde monte edilebilen mimio Capture ile tahtadaki tüm yazı ve çizimlerinizi bilgisayarınıza gerçek renkleri ve kalitesi ile kayıt edebilir, bunları daha sonra mimio Studio yazılımınızın içinde derleyebilirsiniz. Bu sayede öğrenciler ve iş arkadaşlarınız not almak yerine sunulan konuyu anlamaya odaklanabilirler. Düşün, Yarat, Paylaş! İşte size beyaz tahtadaki notlarınızı paylaşmak için birkaç mimio yöntemi: • Anlattığınız konseptin iyi anlaşılması için sunumu, notlarınızı sayfa sayfa (konunun gelişimini) göstererek yapınız. • Derse katılamayan öğrencilerin konuyu incelemeleri için ideal çözüm: Notlarınızı web sitesinde arşivleyiniz. • Notlarınızı katılımcılara ile gönderiniz. (Değiştirilmiş ya da olduğu gibi, html, pdf ya da dijital mürekkep olarak) • Notları ders sonunda basıp öğrencilerinize elden dağıtınız. • El yazısı ile yazılmış notlarınızı mimio Writing Recognition modülü (Opsiyonel) ile dijital yazıya dönüştürünüz. • Zor anlaşılır notlarınızı istediğiniz tüm diğer programlara aktarıp kullanınız. • Derse ya da toplantıya katılamayanlara internet üzerinden ulaşınız ve beyaz tahtanızı paylaşınız. • Tüm tahta notlarını sesinizle birlikte ders video dosyası olarak kaydediniz. Tüm bilgiyi beyaz tahtanızda yaratın, kaydedin, paylaşın! Macintosh: İşlemci: 400 MHz veya üstü (Tavsiye: 800 MHz) İşletim Sistemi: Macintosh OS X versiyon 10.2 veya üstü Bellek: 128 MB RAM (Tavsiye: 256 MB RAM) Sabit Disk: Kullanılabilir 15 MB sabit disk alanı CD-ROM Sürücü Kullanılabilir USB portu Windows: İşlemci: 166 MHz veya üstü (Tavsiye: 450 MHz) İşletim Sistemi: MS 98SE, Me, 2000, XP Bellek: 32 MB RAM (Tavsiye: 64 MB RAM) Sistem İçin Gerekenler

3 Beyaz tahtanızı dokunmatik bir sunum ekranına çevirin!
Eğer bildiğiniz hiç bir elektronik beyaz tahta fonksiyonundan taviz vermeden, sabit beyaz tahta cihazlarına alternatif taşınabilir bir sunum aracı hayal ediyorsanız, gerçekten bir mimio Interactive elektronik beyaz tahtaya ihtiyacınız var demektir. Etkileşimli ders sunumu hiç bu kadar kolay olmamıştı! Ürününüzü kullandığınız kuru silinebilir bir beyaz tahtaya (ya da sert projeksiyon yüzeyine) vantuzları ile yerleştiriniz. İşiniz bitti…, tahtanız yüksek performanslı, dev boyutlarda bir etkileşimli sunum aracı haline geldi. Özellikle mobil ürün tercih edenler, mimio Interactive’in taşınabilirliğine bayılacaklar. Tahta başından ayrılmadan, tam dokunmatik kontrol! Ürününüzle gelen mimio Mouse elektronik etkileşimli sunum kalemi ile bilgisayarınızı tahtanın başında kontrol etmek için kullanabilirsiniz. • Derste kullandığınızı CD’ler ya da tüm diğer bilgi kaynaklarına ulaşabilir ve aralarında dolaşabilirsiniz. • Web sitelerinde gezebilir, Powerpoint, Excel, Word gibi tüm bilgisayar programlarını kullanabilirsiniz. • Ders akışı içinde kullandığınız tüm içeriğin üzerine not alabilir, işaretleyebilir ve bunları otomatik olarak kaydedebilirsiniz. • Daha önce mimio Studio ile hazırladığınız etkileşimli ders içeriğini sunabilirsiniz. Etkileşimli kullanım ve içerik kaynağınız mimio Studio! Yazılımınızın etkileşimli özellikleri, en talep kar tahta kullanıcısının ihtiyaçlarına bile kolayca cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. • Derslerinizi mimio takılı olmadan hazırlayabilirsiniz. • Sayfalara link ekleyip internete otomatik geçiş yapabilirsiniz. • Kendi içeriğinizi galeriler altında yaratıp organize edebilirsiniz. Beyaz tahtanızı dokunmatik bir sunum ekranına çevirin! Macintosh: İşlemci: 400 MHz veya üstü (Tavsiye: 800 MHz) İşletim Sistemi: Macintosh OS X versiyon 10.2 veya üstü Bellek: 128 MB RAM (Tavsiye: 256 MB RAM) Sabit Disk: Kullanılabilir 15 MB sabit disk alanı CD-ROM Sürücü Kullanılabilir USB portu Windows: İşlemci: 166 MHz veya üstü (Tavsiye: 450 MHz) İşletim Sistemi: MS 98SE, Me, 2000, XP Bellek: 32 MB RAM (Tavsiye: 64 MB RAM) Sistem İçin Gerekenler

4 Dünyanin en sağlam, en güvenli elektronik beyaz tahtası!
Elektronik beyaz tahtanın en dayanıklı yüzeyli, en güvenli kabinetli, en büyük aktif alanlı olanını arıyorsanız, gerçekten bir mimio Board elektronik beyaz tahtaya ihtiyacınız var demektir. Daha büyük! En büyük tahtayı arıyorsanız, mimio Board ürünlerinden birini seçmelisiniz. En büyük modellerinde 72’’ (180 cm) diagonal aktif alana sahip diğer ürünler ile karşılaştırıldığında, mimio Board 84’’ (213 cm) potansiyel aktif alanı ile size tam aradığınızı sunar. Daha sağlam! Ürünlerimizde ömür boyu garantili çizilmez Polyvision P3 çelik emaye yüzey kullanılır. Bu yüzey ticari beyaz tahta ürünlerinde kullanılan, belgelenmiş en sağlam yüzeydir. Ürünün teknolojisi yüzeyden bağımsız olduğu için ürün kolayca bozulmaz, yüksek maliyetli tamiratlar söz konusu dahi olmaz. Daha güvenli! Ürününüzün ergonomisi sınıf içinde kullanıma göre tasarlanmıştır. Yüzeyi; ateşe, kimyasallara ve bakterilere dayanıklıdır. Ürün ailesindeki mimio Proboard modellerinde ise birlikte gelen tüm aksesuarlar ürünün üzerindeki yuvalarında kilit altında saklanabilir. Dünyanin en sağlam, en güvenli elektronik beyaz tahtası! mimio Wireless Writing Recognition Bu yazılım modülü mimio Studio içine eklendiğinde el yazısı ile aldığınız notları dijital yazıya dönüştürür. Hem post script (daha sonra), hem de live (anında) çeviri modlarında çalışır. Recorder Bu yazılım modülü mimio Studio içine eklendiğinde tahtadaki notlarınızı bilgisayar üzerinden aldığı kullanıcı sesi ile birlikte bir ders videosu olarak kaydeder. Tüm mimio ürünlerine uygun, hem Windows hem de Macintosh platformlarında uyumlu bu kablosuz iletişim kiti, ürün üzerindeki USB kiti ile yer değiştirir ve kablo derdine çare olur. Kurulum gerektirmeden, takıldığında anında çalışır ve kullanılır. Kullandığı 2.4 GHz DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum) sinyal iletişim teknolojisi sayesinde 30 metreye kadar kablosuz iletişim destekler, diğer sinyallerle karışmaz. mimio Opsiyonel Yazılımlar Ayrıntılı Bilgi İçin:

5 Eğitim de Teknoloji Devrimi
AKILLI SINIF , AKILLI TAHTA Bizim İşimiz

6 AKILLI SINIF PROJESİ – I
Fiyat Listesi Ürün Açıklamalar Adet Fiyat Toplam Mimio Interaktif Mimio Xi Bar 1 interaktif kalem Piller, 5mt USB kablosu Mimio Studio yazılımı Yerinde eğitim 2 Yıl garanti Sabitleyici kilitli mekanizma Özel ders içerikleri 1 € 929 mimio Recorder Ses Kayıt Yazılımı € 134 ÜCRETSİZ Writing Reconiting Yazı Karakteri Tanıma Yazılımı € 119 Eğitim Yerinde Kurulum ve Eğitim İçerik Son 10 Yılın ÖSS Soruları Son 10 Yılın OKS Soruları İlköğretim 4.sınıf Müf. Prog.(Çözüm) İlköğretim 5.sınıf Müf. Prog.(Çözüm) Müzik Programı Zengin Galeriler TOPLAM TOPLAM PROJE FİYATI(KDV Hariç) Önemli Not: Yukarda belirtilen sistemlerde beyaz tahta bilgisayar ve projeksiyon cihazın olduğu varsayılarak teklif edilmemiştir. Projeksiyon tavana montaj için ayrıca teklif isteyiniz lutfen.


"Etkileşimli ders anlatım kontrolleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları