Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

* Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "* Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek."— Sunum transkripti:

1

2 * Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek alanlarında tanımlanan bilgisayar destekli testler aracılığı ile ölçülmesidir. * Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezlerinin açılış, işleyiş ve denetim işlemleri 2008-61 sayılı Bakanlığımız Genelgesi ve işaret ettiği “Karayolları Trafik Yönetmeliği”nin 79. maddesi ve Ek-4 sayılı cetvel doğrultusunda yürütülmektedir.

3 BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1Dilekçe (çalışma saatleri,cihaz sayısı..vs.) 2Merkezde çalışacak psikoloğun noter tasdikli diploması 3Psiko-teknik değerlendirme merkezinin onaylı krokisi 4Türk Psikologlar Derneği tarafından verilen bilgisayar destekli testlerin Türkiye toplumu özelliklerine uygunluğunu gösterir belge (norm belgesi) 5Merkezde kullanılacak bilgisayar destekli testleri kullanacak psikoloğun bu eğitimi aldığına dair belge

4 PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNİN İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI ÖZEL HAYAT PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. OKÇULAR ÇARŞISI AKINCI SK.NO:2/B ÇANCILAR HEYKEL OSMANGAZİ/ BURSA0224-2250850 OSMANGAZİ ÖZEL ALTIPARMAK PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ALTIPARMAK CD.YURT SK.NO:15 OSMANGAZİ/ BURSA0224-2254200 OSMANGAZİ ÖZEL OSMANGAZİ PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ULUBATLI HASAN BULVARI NO:46 OSMANGAZİ/BURSA0224-2700500 OSMANGAZİ ÖZEL ALG BURSA AÇR PSİKO- TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ULU MAH.GÜLER SOK.BANUŞOĞLU İŞ MERKEZİ NO:4 KAT:3/59 OSMANGAZİ/BURSA0224-2732933 OSMANGAZİ ÇOŞKUNÖZ PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ORGANİZE SAN.BÖLGESİ, MAVİ CD.1. SK.KAT:3NO:2 NİLÜFER/BURSA0224-2800100 NİLÜFER ÖZEL BURSA PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. KONAK MAH.İZMİR YOLU CAD.NO:87/3 NİLÜFER/BURSA0224-4533010 NİLÜFER ÖZEL KUTLU PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. YENİDOĞAN MH.ANKARA CD.NO:24/D GÜRSU/BURSA0224-3713116 GÜRSU ÖZEL ÖZBAY PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. DUAÇINARI MAH.ANKARA YOLU CAD.NO:237 KAT:1 YILDIRIM/BURSA0224-3692723 YILDIRIM MERKEZİN ADIİLETİŞİM BİLGİLERİTELEFONİLÇE

5 PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNDE TUTULMASI GEREKEN KAYITLAR PSİKO-TEKNİK KAYIT DEFTERİ: Kişinin kimlik bilgileri ve Raporun bir örneğini aldıklarına dair imzaları içerir. PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI DOSYASI: Sürücülere ait Bilgisayar çıktılarının ve raporun bir örneğinin saklandığı dosya DENETİM DEFTERİ : Sağlık müdürlüğü elemanları tarafından denetim sonuçlarının kaydedildiği defterdir.

6 PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNİN DENETİMİ Psiko-teknik değerlendirme merkezlerinin bu Yönetmelikte tanımlanan usul ve esaslara uygun olarak hizmet sunmalarının sağlanması amacıyla, İl Sağlık Müdürlüğü elemanlarınca yılda en az 1 kez denetlenmesi esastır.


"* Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları