Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Emniyet Genel Müdürlüğü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Emniyet Genel Müdürlüğü"— Sunum transkripti:

1 Emniyet Genel Müdürlüğü
Uygulama Hatası sisteme kayıt edilmiştir : İlgili hata kaydı EGM veritabanına kayıt yapmaktadır. Detaylı bilgi için Yardım masası ile görüşmeniz gerekmektedir.

2 Referans numarası girilmediğinden dolayı ilgili uyarı mesajı çıkmaktadır.

3 VPN ile ilgili durumlarda , https://Erisim. egm. gov
VPN ile ilgili durumlarda , sayfasından vpn in ayağa kaldırılması gerekmektedir. Başarısız olması durumunda yardım masası ile görüşmeniz gerekmektedir. adresinden vpn dosyasını indirmeniz gerekiyor.

4 XPS Document Writer dan kaynaklı bir hata mesajıdır
XPS Document Writer dan kaynaklı bir hata mesajıdır. Program Ekle Kaldırdan Windows bileşenlerini aç kapat bölümünden xps ile ilgili eklentiler kaldırılıp tekrar kurulması gerekmektedir. Sorun devam ederse yardım masası ile görüşmeniz gerekmektedir.

5 1. https://asbis.egm.gov.tr adresine ulaşabiliyormusunuz ?
Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra sonuç alınamazsa, yardım masası ile görüşmeniz gerekmektedir. 1. adresine ulaşabiliyormusunuz ? 2. Mevcut e imzanızla e devlete giriş yapabiliyormusunuz ? 3. Bu işlemleri sağlıyorsanız. Temp klasöründeki asbislog.txt dosyasını göndermeniz gerekmektedir.

6 Buradaki sorunda Plaka tahsis edilmesi ile ilgili sorun yaşanmaktadır
Buradaki sorunda Plaka tahsis edilmesi ile ilgili sorun yaşanmaktadır. Tescil biriminden plakanın silinip tekrar ekletilmesi yada başka bir plaka seçilmesi gerekmektedir.

7 Gelir İdaresi Başkanlığı ile görüşüp gerekli kontrollerin yaptırılması gerekmektedir.

8 Vergi Numarası ile ilgili firmanın adının doğruluğundan emin olduktan sonra yardım masası ile görüşülmesi gerekmektedir.

9 Üretici ithalatçı firmalarda Şablon oluşturan personelin bu bölümü kesinlikle dikkate alması gerekmektedir. Uygunluk belgesi şablonundan kopya oluştur butonuna tıkladıktan sonra kopya oluşturacağınız şablon açılmaktadır. Bu şablonu kaydetmeden kapatıp kopya oluşturmaya çalıştığınız şablona araç bağlarsanız şablon bozulmaktadır. Bu sorunu yaşamamak için kopya oluşturma işlemi yaparsanız kaydedin. Kaydetmeyecekseniz şablonu kapattıktan sonra araç veri girişi yapmamalısınız. Uygulamayı kapatıp açtıktan sonra araç veri girişi yapın. Bu durumda firmanın Uygunluk belgesi şablonundaki tescil edilmemiş araçları sistemden silmesi gerekmektedir. Yeni bir şablon oluşturup (kopya oluşturmadan) aracı ilgili şablona bağlaması gerekmektedir.

10 imzalı ve tescil bekliyor olarak gözükmesi durumunda yardım masası ile görüşülmesi gerekmektedir.

11 Buradaki durumda ekran görüntüsü ile birlikte %temp% klasöründe bulunan asbislog.txt dosyasının Yardım masasına gönderilmesi gerekmektedir.

12 3 durumda araç bulunamadı uyarısı alınmaktadır. 1
3 durumda araç bulunamadı uyarısı alınmaktadır. 1. Araç ilgili bayiye sevk edilmemiştir. 2. Aracın tescili yapılmıştır. 3 . Araç bayi tarafından başka bir bayiye sevk edilmiştir. Üretici ithalatçı firma bu durumu görememektedir. Yapılması gereken işlem arac sistemden silindikten sonra tekrar bağlanması gerekmektedir.

13 Adresin doğru olduğu control edilmesi gerekmektedir
Adresin doğru olduğu control edilmesi gerekmektedir. Adresin doğru olduğuna emin olduktan sonra arama motorlarında ip adresimizin ne olduğunu sorguladıktan sonra üretici ithalatçı firma ile görüşüp sistemde kayıtlı olup olmadığının teyit edilmesi gerekmektedir. Sistemde kayıtlı ise yardım masası ile görüşülmesi gerekmektedir.

14 ÖTV Kontrolleri ilgili karara göre eklenmiştir
ÖTV Kontrolleri ilgili karara göre eklenmiştir. Verilen beyanname ile Uygunluk belgesindeki değerlerin aynı olduğuna emin olduktan sonra yardım masasından Destek alınması gerekmektedir.

15 İlgili hata uygulamanın başlatılamadığı veya kurulamadığı durumlarda yaşanmaktadır. Çözümü : 1. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmamız gerekmektedir. 2. Framework clean up tool ile framework sistemden tamamen kaldırıldıktan sonra tekrar en son sürümü yüklenmesi gerekmektedir. 2 aşamada sonuç alınamazsa, bilgisayarın işletim sisteminin tekrar yüklenmesi gerekmektedir.

16 ASBİS Yeni Araç uygulamasında kullanılan Eimza Api sinin ihtiyaç duyduğu visual studio 2010 redistributable x86 uygulamasının kurulması gerekmektedir.


"Emniyet Genel Müdürlüğü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları