Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)"— Sunum transkripti:

1 Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)

2 SSMD Kurum Aşaması… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD), ilk kez 10.05.2010 tarihinde kuruldu. İlk önce İstanbul’da açıldı ve daha sonra Adapazarı’nda büyük bir yere kuruldu. Bir çok okuldan gelen oldu. Derneğimizin kurulumu Beyza Cerrahoğlu tarafından kurulmuştur. Açıldığında bir çok konferanslar düzenlenmiştir. Bu konferanslara okul çocukları da katılmıştır. Çocukların bu kurum hakkında görüşleri alınmıştır. Böylece amacını çocuklar belirlemiştir.

3 SSMD Amacı… SSMD okul çocuklarının sınavlardan korkmaması hakkında terapi verir. Çocukları sınava nasıl gireceği ve sınava nasıl hazırlayacağı hakkında konuşur. Çocukları sınavdan korkutmadan denemeler yapar. (Sınavlar yaparlar. Böylece sınavlarda nasıl heyecanlandıklarını ve sınav esnasında ne yaptığını öğrenirler, buna göre önlem alırlar.)

4 Tam kazanamayacağınızı düşündüğünüzde, sizin bir öğrenci olduğunuzu hatırlatacağız.

5

6 Gelir Kaynakları… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği’nin gelir kaynağı, durumu olan insanlar bu derneğe yatırım yapıyorlar. Bu yatırımlar psikolog uzmanlarını işe alma imkanı kazandırır. Böylece bu psikologlar okul çocuklarına terapi veriyor. Yatırım yapan kişiler aynı zamanda çocuklarını da bu terapiye sokma şansını alıyor.

7 Çalışma Alanı… Okul çocukların sınavda neler yapıyor? Bu stresi yenmesi için neler yapılmalı? Bunun gibi bir çok soruyu yapıyoruz.

8 Eylem Planı… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği eylem planı Adapazarı Özel Enka İ.Ö.O’ da rehber bölümünde öğretmenle röportaj yapılacak. SINAV STRESİYLE MÜCADELE DERNEĞİ

9 Topluma Karşı Sorumlulukları… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği’nin topluma karşı sorumlulukları çocukların bu terapiden sonra sınava stressiz olarak girmesidir.

10 Yönetim Kurulu... Asbaşkan: İkinci başkan.(Selenay Arabacı) Başkan:Bir topluluğun, bir toplantının veya bir derneğin başında bulunan kimse, reis, reis bey. (Hilal Nur Demir) Kurucu:Bir kurumun, bir işin kurulmasını sağlayan, müessis. (Beyza Cerrahoğlu) Sayman:Bir kurum, kuruluş vb.nin hesap işleriyle uğraşan kimse, muhasebeci, muhasip. (Beyza Kazan)

11 Sakarya Valiliğine... Son günlerde Sakarya’da oluşan ve öğrencilerin notlarının düşmesine sebep olan sınav stresi için çeşitli seminer veya çeşitli geziler düzenlemenizi önemle rica ederim. SAYGILARIMLA Beyza Cerrahoğlu Kurucu Başkanı Adres: Kara Osman Mah. Savaş Cad. No: 15

12 http://www.samihaayverdial.k12.tr/haber/resimler/OKS.gif http://wpich.files.wordpress.com/2010/01/sinav.jpg http://www.altinyildiz.k12.tr/new/new/RESIMLER/rsm/sinav2.JPG http://www.manyasanadolu.k12.tr/images/sinav1.jpg http://okulweb.meb.gov.tr/46/02/184468/images/sinav.jpg http://okulweb.meb.gov.tr/27/05/493350/images/sinav.jpg http://web.firat.edu.tr/eemuh/image/haber/sinav2.jpg http://4.bp.blogspot.com http://www.internetveteriner.com/wp-content/uploads/2010/03/para.jpg http://3.bp.blogspot.com Kendim http://blog.lib.umn.edu/gram0140/daniel/thanks.gif

13


"Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları