Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜNEY DANIŞMANLIK “AP SINAVLARI” İLE ÜNİVERSİTEYE BİR ADIM ÖNDE

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜNEY DANIŞMANLIK “AP SINAVLARI” İLE ÜNİVERSİTEYE BİR ADIM ÖNDE"— Sunum transkripti:

1 GÜNEY DANIŞMANLIK “AP SINAVLARI” İLE ÜNİVERSİTEYE BİR ADIM ÖNDE
BAŞLAYIN!

2 HAKKIMIZDA Güney Eğitim Danışmanlığı,  yurt dışı eğitim alanında faaliyet gösteren ve bugüne kadar pek çok öğrenciyi dünya sıralamalarında yer alan okullara yerleştiren bir eğitim danışmanlık kurumudur. Kurumumuzun uzmanlık alanı yalnızca yurt dışı eğitim danışmanlığı değil aynı zamanda, son yıllarda eğitim sektöründe hızla yükselişe geçen AP (Advanced Placement) sınavlarıdır. Güney Danışmanlık, Uluslararası Bakalorya programlarına alternatif arayışında olan lise öğrencileri için geniş kapsamlı bir AP Hazırlık programı sunmaktadır.

3 GÜNEY DANIŞMANLIK AP SINAVLARINA HAZIRLIK PROGRAMININ AMACI
AP Sınavlarına Hazırlık Programı devlet liselerinde ve özel liselerde okuyan öğrencilerin akademik gelişimine katkıda bulunur. Bir öğrencinin bilgi ve yeteneklerini uluslararası platformda gösterebilmesinin en iyi yollarından birisi olan AP sınavları, öğrencilere dünyanın en iyi okullarına başvurma fırsatını vermektedir. Güney Eğitim Online AP Academy ve Danışmanlığı İngilizce düzeyi iyi olan tüm lise öğrencilerine yöneliktir.

4 GÜNEY DANIŞMANLIK AP SINAVLARINA HAZIRLIK
AP sınavları, A.B.D. dışında dünya üzerinde 60’dan fazla ülke tarafından kabul görmektedir. AP sınavları, öğrencilere dünyanın en iyi okullarına başvurma fırsatını vermektedir. Örneğin, Imperial College, UCL, Cambridge, Oxford gibi tanınmış İngiliz üniversiteleri standart Türk lise diploması ile lisans eğitimine direkt giriş hakkı vermemektedir. Bu okullara başvurabilmek için öğrencilerin IB (International Diploma), Abitur, A level, AP gibi sınav sonuçlarını sunmaları gerekmektedir.

5 AP – ADVANCED PLACEMENT
Otuz dört farklı AP konusu… Lise yıllarında üniversite kredisi… Üniversite öncesi tam donanım… Uluslararası platformda tanınırlık…( 60 dan fazla ülke ) Yabancı Üniversitelerde Ders Muafiyeti Sabancı ve Koç Üniversitelerinden Ders Muafiyeti… Özyeğin Üniversitesinden Burs…

6 ÇİFT DİPLOMA ŞANSI Lise diploması yanında ikinci bir AP diploması, öğrenciye dünyanın en iyi üniversitelerine başvuru yapabilme şansı tanır. Amerika’daki üniversitelerin % 90’dan fazlası AP’e kredi vermektedir. Öğrenci bir yıllık eğitime denk kredi kazanabilir. Dünyada 60 civarında ülke AP’yi tanımaktadır. Bu ülkelerden bazıları İngiltere, İsviçre, Almanya, Hollanda, Norveç, Türkiye…

7 TÜRK LİSELERİNDE AP Robert Koleji Hisar Vakfı Okulları
Geçmişi eski olmasına rağmen AP sınavları ülkemizde yeni yeni bilinmektedir.

8 TÜRK ÜNİVERSİTELERİNDE AP
Koç ve Sabancı Üniversiteleri belirli alanlarda alınan AP sınav sonuçlarını kabul etmektedir. Türkiye’deki tüm özel üniversitelerde AP sınav neticelerinin tıpkı “IB” programları gibi burs değerlendirilmelerinde göz önüne alınacağı öngörülmektedir.

9 TÜRKİYE’DE AP’YE BURS VEREN İLK ÜNİVERSİTE
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ AP Programları kapsamında 3 dersten en az 4 not alan öğrencilere minimum aylık 300 TL ile başlayan ve senede 10 ay verilen burs olanağı sunmaktadır. 4 yıllık eğitim süresi göz önüne alındığında 12,000 TL toplam burs söz konusu olmaktadır. Bu miktar üniversite giriş sınavında gösterilen başarı ile desteklendiğinde aylık 1,100 TL ye, toplam eğitim göz önüne alındığında ise dört yıllık süreçte 44,000 TL ye çıkmaktadır.

10 AP SINAVLARI – AP SCHOLAR
Bir veya birden fazla AP sınavına girilebilir. Aynı sınava bir sene sonra tekrar girilebilir. 3 adet AP sınavına girip ve her birinden 5 üzerinden minimum 3 alan öğrenciler AP Scholar ünvanına sahip olurlar. AP Studio Art Sınavı sadece performansa dayalıdır ve portfolyo ile katılım sağlanır.

11 AP KONULARINDAN BAZILARI
Art History Biology Calculus Chemistry Computer Science Macroeconomics Microeconomics EnglishLanguage English Literature European History Music Theory Physics Psychology Statistics Studio Art World History Environmental Science Comparative Politics

12 GÜNEY DANIŞMANLIK AP ONLINE HAZIRLIK PROGRAMI
Yüz civarında lise dersi ve onbeş farklı AP sınavına hazırlık. 8. sınıfın yaz tatilinden itibaren veya 9. sınıftan başlanarak adım adım AP düzeyine ulaşılması, AP düzeyine erişen öğrenciye AP sınavlarına başvuru konusunda danışmanlık

13 GÜNEY DANIŞMANLIK AP ONLINE HAZIRLIK PROGRAMI
YGS’ye pozitif etki. Sabancı, Koç, Özyeğin Üniversiteleri tarafından bazı derslerden kredi elde etme imkanı ve muafiyet hakkı, dolayısı ile eksik ücret ödenmesi, Özyeğin Üniversitesinde ayrıca burs kapsamında değerlendirilme şansı…

14 GÜNEY DANIŞMANLIK ÖĞRENCİLERİNDEN BAZILARI
Tıp Fakültesi Danışmanlığı Y.Lisans Danışmanlığı Deniz Özgür İTÜ Uçak Mühendisliği Mezunu. Vrije Üniversitesi’nde Senelik 600 Euro’ya Mastır Yapmaktadır. Charles Üniversitesi’nde Ücretsiz Tıp Eğitimi Almaktadır.

15 GÜNEY DANIŞMANLIK ÖĞRENCİLERİNDEN BAZILARI
Y.Lisans Danışmanlığı Galip Haznedar Lisans : ODTÜ Y.Lisans : Torino Üniversitesi (21,000 Euro Erasmus Bursu Kazanmıştır.)

16 GÜNEY DANIŞMANLIK ÖĞRENCİLERİNDEN BAZILARI
Onur Kaya Chalmers Teknik Üniversitesi’nde Ücretsiz Y.Lisans Yapmaktadır. Y.Lisans Danışmanlığı Nevzat Orhan Münih Teknik Üniversitesi’nde Okumaktadır. Eğitim bedeli olarak senelik 1,000 Euro ödemektedir.

17 GÜNEY DANIŞMANLIK ÖĞRENCİLERİNDEN BAZILARI
Doktora Danışmanlığı Müge Mavisu Lisans : İzmir Ekonomi Üniversitesi Y.Lisans : Oxford Brookes Üniversitesi Doktora : Roma Tor Vergata Üniversitesi (Ücretsiz doktora yapmaktadır.)

18 AP ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR ÖRNEK:
Serpe Boyer 10.sınıftan itibaren bir yandan online eğitimle İngilizcesini geliştirirken diğer yandan AP Studio Art Sınavına hazırlık yapan öğrencimiz 11. ve 12. sınıflarda 2 farklı AP Studio Art sınavı için 24’ er parçalık çizim ve 2 D dizayn olarak adlandırılan iki portfolyo hazırladı.

19 PORTFOLYO: “BREATH” BÖLÜMÜ

20 PORTFOLYO: “BREATH”BÖLÜMÜ

21 AP PORTFOLYO “CONCENTRATION” BÖLÜMÜ

22 AP SCHOLAR ÜNVANI Öğrencimiz; 3 farklı AP sınavına girerek uluslararsı AP scholar ünvanı elde etti.

23 AP ONLINE HAZIRLIK PROGRAMI KATILIMI
Program Bedeli : $ Program Süresi : Dokuz Ay Program İçeriği : Dokuz Aylık Online Eğitim Bedeli ( Çeşitli seviyelerde yüzlerce ders seçeneği – ders adedi sınırlaması olmaksızın-ve onbeş AP sınavı başvurusu konusunda danışmanlık ) www. g u n e y d a n i s m a n l i k . com

24 DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİM ADRESLERİ GÜNEY DANIŞMANLIK İZMİR
Gazi Osman Paşa Bulvarı, Yeni Asır İş Hanı D:406 Çankaya / İzmir / TURKEY Tlf  : Fax: KARE EĞİTİM İSTANBUL Süleyman Seba Cad. Acısu Sok. No:1 Tahsin Bey Ap. Daire:16 Beşiktaş, İstanbul Telefon – 74 Fax


"GÜNEY DANIŞMANLIK “AP SINAVLARI” İLE ÜNİVERSİTEYE BİR ADIM ÖNDE" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları