Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Laboratorios Indermo S.L.. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Sıcak Volkanik Taşlar Doğal SIAM Thai Masajı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Laboratorios Indermo S.L.. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Sıcak Volkanik Taşlar Doğal SIAM Thai Masajı."— Sunum transkripti:

1 Laboratorios Indermo S.L.

2 Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Sıcak Volkanik Taşlar Doğal SIAM Thai Masajı

3 Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez Duş gerektirmez Vücudu sarmaya uygun jel formülü Vücudu sarmaya uygun jel formülü “Temiz” tedavi sunar “Temiz” tedavi sunar

4 Basit Spa Tedavisi Ürünler jel olarak formüle edilmiştir. Yosun Yosun Çikolata Çikolata Kırmızı Üzüm Kırmızı Üzüm Portakal Portakal Küçük kutup meyveleri Küçük kutup meyveleri Yeşil Çay Yeşil Çay Elma Elma Kivi Kivi Leke tedavisi Leke tedavisi

5 Tam Spa En sofistike spa deneyimi için ürünlerin tamamı En sofistike spa deneyimi için ürünlerin tamamı Tam tedavi Tam tedavi İşlem aşağıdakilerden oluşur: İşlem aşağıdakilerden oluşur: – Peeling – Activator ile jel ya da toz formülle sarılma – Banyo – Temel yağlarla masaj

6 Tam Spa Tedavileri Yosun karışımı Yosun karışımı Yosun ve çamur Yosun ve çamur Deniz çamuru Deniz çamuru Termal çamur Termal çamur Vücut ve yüz için çikolata tedavisi Vücut ve yüz için çikolata tedavisi Kırmızı üzüm Kırmızı üzüm Portakal Portakal Küçük kutup meyveleri Küçük kutup meyveleri Yeşil çay Yeşil çay Leke Tedavisi Leke Tedavisi Elma (jel) Elma (jel) Kivi (jel) Kivi (jel) Criogenic (yorgun bacaklar) Criogenic (yorgun bacaklar)

7 Uygulama Protokolü 1. Peeling. Basit spa tedavilerinde yosun ve meyve peelingleri ileBasit spa tedavilerinde yosun ve meyve peelingleri ile Farklı tam spa uygulamalarında spesifik peelinlerleFarklı tam spa uygulamalarında spesifik peelinlerle 2.Sarma için ürün uygulanması. Basit Spa tedavilerinde jel formundaBasit Spa tedavilerinde jel formunda Tam spa uygulamalarında jel ve ya toz formunda, aktivatör ile birlikte.Tam spa uygulamalarında jel ve ya toz formunda, aktivatör ile birlikte. 3.20-30 Dakika ıslak battaniye ya da havlu ile sarma

8 Uygulama Protokolü 4. Ürünlerin ciltten alınması. Basit spa uygulamlarında sünger ve spatül ile.Basit spa uygulamlarında sünger ve spatül ile. Tam spa tedavilerinde banyo ile.Tam spa tedavilerinde banyo ile. 5. Tam spa’da özel ürünler kullanılarak banyo. 6. Temel bileşim kullanarak masaj 2% derişim normal cilt 1% derişim hassas cilt. Basit spa da zayıf içerik kullanılır.Basit spa da zayıf içerik kullanılır. Tam spa da zengin içerik kullanılır.Tam spa da zengin içerik kullanılır.

9 Tedavi Bileşenleri ve Etkileri Yosun Karışımı: Yosun Karışımı: – İnceltme: Fucus, Laminarias ve Litotanium içerir. Kurutma ve lipolitik etki gösterir. – Firming: Spirulina ve At Kuyruğu bitkileri ile Firming etkisine sahiptir. Yosun ve Çamur: Yosun ve Çamur: – Kurutulmuş deniz çamuru(toz) Lessonia yosunu, Litotanium and Spirulina. Detoxificant etkisi vardır.

10 Tedavi Bileşenleri ve Etkileri Deniz Çamuru: Deniz Çamuru: – Kurutulmuş Akdeniz tortusu(toz). Antitoksik ve gözeneklerdeki tıkanıklıkları açacak etkiye sahip. Termal Çamur: Termal Çamur: – Termal kaynaklardan çıkartılıp kurutulmuş çamur(toz). Antitoksik ve tıkalı gözenekleri açacak etkiye sahip. Çikolata: Çikolata: – Teobromin, kafein ve A, B ve E Vitaminlerini içerir. Enerji verici ve antiselülitik etki gösterir.

11 Tedavi Bileşenleri ve Etkileri Kırmızı Üzüm: Kırmızı Üzüm: – Zengin polifenol içerir. Düzenleyici, damar açıcı ve antiaging etkiye sahiptir. Portakal: Portakal: – C, A ve P Vitaminlerini içerir. Antistress, rahatlatma ve antioksidan etki yapar. Kutup Meyveleri: Kutup Meyveleri: – Polifenol içerir, Omega-3 ve Omega-6 yağ asitlerini içerir. Cilt nemlendirme ve antiaging etkisi vardır.

12 Tedavi Bileşenleri ve Etkileri Yeşil Çay: Yeşil Çay: – Kafein ve Teofilin, Flavonoids, Polifenol, C ve E Vitamilerini içerir. Anti-selülitik ve antioksidan etkiye sahiptir. Leke tedavisi: Leke tedavisi: – Limon, Morera, scutellaria bitkisi, Saxiphraga and Üzüm konsantresini içerir. Cildin parlaklığını ve ışıltısını arttırır. Elma: Elma: – Elma Asidi (Alphahidroxiacid) içerir. Metabolizmayı uyarıcı bir etkiye sahiptir.

13 Tedavi Bileşenleri ve Etkileri Kivi: Kivi: – Portakalın iki katı kadar C vitamini konsantresi içerir, Polifenol ve Centella Asiática özütü içerir. Firming etkisi vardır. Cryogenic: Cryogenic: – Piperita Mint (kültür nanesi) yapraklarının çok küçük parçacıklarından oluşur. Serinlik verir. Yorgun bacaklar için kullanılması çok uygundur.

14 Termal Aktivatör Tüm aktivatörlerin suyu dünyaca ünlü fransız “Thermes de Salies-de-Bearn” termal kaynaklarından alınmaktadır. Tüm aktivatörlerin suyu dünyaca ünlü fransız “Thermes de Salies-de-Bearn” termal kaynaklarından alınmaktadır. Magnezyum, Kalsiyum, Manganezyum, Kobalt, Kromiyum, Demir, Çinko mineralleri yönünden zengindir. Magnezyum, Kalsiyum, Manganezyum, Kobalt, Kromiyum, Demir, Çinko mineralleri yönünden zengindir. Çok eski tarihlerden beri dermatolojik faydaları ile ün kazanmıştır. Çok eski tarihlerden beri dermatolojik faydaları ile ün kazanmıştır.

15 Temel Spa Temel yağların karmaşık kimyasal formülleri ile organizma üzerinde güçlü etkileri vardır. Temel yağların karmaşık kimyasal formülleri ile organizma üzerinde güçlü etkileri vardır. Deri tarafından hızla emilip mukoza tabakasına da etki ederek kan akışına karışırlar. Deri tarafından hızla emilip mukoza tabakasına da etki ederek kan akışına karışırlar. Çok dikkatli kullanılmalıdırlar. Çok dikkatli kullanılmalıdırlar. Hamile bayanlarda ve çocuklarda kullanılmaz. Hamile bayanlarda ve çocuklarda kullanılmaz. Saf halde kullanılmazlar. Seyreltilerek normal cilt için 2%, hassas cilt için 1% lik çözeltiler halinde kullanılırlar. Saf halde kullanılmazlar. Seyreltilerek normal cilt için 2%, hassas cilt için 1% lik çözeltiler halinde kullanılırlar. Temel kompleksler 3 ya da 4 farklı temel yağın sinerjik etkilerini bir araya getiren karışımlardır. Temel kompleksler 3 ya da 4 farklı temel yağın sinerjik etkilerini bir araya getiren karışımlardır.

16 Temel Spa – Temel Rahatlatma Kompleksi: Rahatlatıcı etkisi olan limon, papatya ve lavanta yağlarını içerir. – Temel Hidrasyon Kompleksi: Nemlendirici etkili portakal, sandal ve tütsü yağlarının ideal bileşimi. – Temel İnceltme Kompleksi: Limon, biberiye, servi ve ardıç ağacı meyveleri yağlarının, lipolitik, kurutucu, temizleyici ve kalorifik etkili bileşimi. – Temel Sıkılaştırma Kompleksi: Biberiye, yaban gülü ve adaçayı yağlarının, sıkılaştırma etkisini veren formülü… – Temel Yaşam Kompleksi: Limon, biberiye, nane ve vetiver yağlarının enerji veren deneyimi…

17 Temel Spa Yosun ve Meyve Yağları: Yosun ve Meyve Yağları: Kırmızı üzüm, laminaria digitata yosunu, limon yağları ve portakalın peeling için kullanılan karışımı. Zengin Taşıyıcı Yağlar: Zengin Taşıyıcı Yağlar: Susam ve tatlı badem yağının karışımından oluşan uzun süreli masaja yardımcı... Soft Taşıyıcı Yağ: Soft Taşıyıcı Yağ: Jojoba yağı ve diğer yağlı bileşenlerden oluşan masaj yağı. Daha kısa süreli masajlarda etkilidir cildi daha kuru hissettirir.

18 Doğal SIAM – Thai Masajı Geleneksel Thai Masajları: Nuad-Bo-Rarn masajı,yogaya çok benzer germe hareketlerini içerir. Nuad-Bo-Rarn masajı,yogaya çok benzer germe hareketlerini içerir. Luk-Pra-Kob masajı, içi medikal bitki ve çiçek yaprakları ve özütleri ile dolu torbaların (pindalar), buharda ısıtılıp vücuda koyulması ile gerçeklenir. Luk-Pra-Kob masajı, içi medikal bitki ve çiçek yaprakları ve özütleri ile dolu torbaların (pindalar), buharda ısıtılıp vücuda koyulması ile gerçeklenir. Pindalar içlerinde taşıdıkları aktif maddeyi cilde aktarırken eş zamanlı olarak mental ve fiziksel rahatlama etkisi yaratırlar. Tedavi niteliğine göre farklı etkileri de vardır.

19 Doğal SIAM – Thai Masajı Doğal SIAM Parçalayıcı – Antiselülitik / Drenaj Doğal SIAM Parçalayıcı – Antiselülitik / Drenaj Dost yaprakların harmanı, Fucus Vesiculosus yosunu ve portakal çiçeği ve lavanta. Doğal SIAM Koruma – Dermokoruyucu Doğal SIAM Koruma – Dermokoruyucu Yeşil çay yaprakları ve kırmızı üzüm karışımının portakal çiçeği ve lavanta ile bileşimi. Doğal SIAM Leke Tedavisi – Cilt parlaklığı ve ışığı Doğal SIAM Leke Tedavisi – Cilt parlaklığı ve ışığı Gayuba bitkisi ve limonun portakal çiçeği ve lavantayla ışık yaratan harmanı…

20 Doğal SIAM – Thai Masajı Doğal SIAM Tonik – Uyarma / Tonik Doğal SIAM Tonik – Uyarma / Tonik Raíz de Gingseng, nane and limon tomurcuğunun lavanta ile harmanı Doğal SIAM Herbacalm – Kemikler / Eklem ağrıları Doğal SIAM Herbacalm – Kemikler / Eklem ağrıları Harpagohite, arnica and limon tomurcuğu ve lavanta harmanı. Doğal SIAM Relax – Rahatlatıcı / Antistress Doğal SIAM Relax – Rahatlatıcı / Antistress Papatya limon çiçeği ve lavanta harmanı.

21 Sıcak Volkanik Taşlar Volkanik siyah taşlar. Volkanik siyah taşlar. Vücudun belirli bölgelerine enerji verici ve rahatlatıcı volkanik taş masajı. Vücudun belirli bölgelerine enerji verici ve rahatlatıcı volkanik taş masajı.


"Laboratorios Indermo S.L.. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Sıcak Volkanik Taşlar Doğal SIAM Thai Masajı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları