Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum 1 İnsan yirmi, kırk veya altmış yaşında da olsa; başarılı veya başarısız olmuş,iyi ya da kötü idare etmiş olsa da; dün güneşli ya da fırtınalı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sunum 1 İnsan yirmi, kırk veya altmış yaşında da olsa; başarılı veya başarısız olmuş,iyi ya da kötü idare etmiş olsa da; dün güneşli ya da fırtınalı."— Sunum transkripti:

1

2 Sunum 1

3

4 İnsan yirmi, kırk veya altmış yaşında da olsa; başarılı veya başarısız olmuş,iyi ya da kötü idare etmiş olsa da; dün güneşli ya da fırtınalı veya sıradan günlerden biri de olsa insanın yüreğinde yaşam her sabah yeniden başlar.

5

6 Dayanma ve gelişmenin bizim için anlamı yeni baştan keşfetmek,yeniden kurmak ve başarının kesin,başarısızlığın da asla onulmaz olmadığını farketmektir. Yaşam dayanmak ve gelişmek demektir.

7

8 Zorluklarla karşılaşınca,iki yolumuz vardır: Ya zorlukları değiştirirsiniz ya da bu sırada kendinizi değiştirirsiniz.

9

10 Dayanmak ve gelişmek demek,yaşam ne getirdiyse onu almak ve hoş ya da mükemmel olmayan şartlar altında fırsatları,neşeyi ve tutkuyu aramak demektir. Dönüşümler her insanın yaşam kumaşının çok önemli birer parçasıdır. Bizleri bireysel olarak etkiledikleri gibi, ailelerimize ve toplumumuza da dalga dalga yayılırlar.

11

12 Dünya yuvarlaktır ve son gibi görünen yer aslında henüz bir başlangıç olabilir. Yaşam bilmemekle,değişmek zorunda kalmakla bir anı hissetmekle ve hemen sonrasında ne olacağını bilmeden onu en iyi şekilde değerlendirmekle ilgilidir. Yapılacak işler listeleri, takvimler ve ajandalarla sarılmışken hayatın önümüze çıkardığı her şeyi kontrol edebilirim,yönetebilirim sanırız.

13

14 Umarım sizinle paylaştığım bu yaklaşımları ilginç bulursunuz. Hatta biraz zaman ayırıp onları gerçek sonuçlar doğurabilecekleri yerlerde yaşamınıza uyarlamaya ve uygulamaya istekli olursunuz. Kendiniz ve sevdikleriniz için belki bir gün değil,şimdi daha nitelikli bir hayat yaratmanıza yardımcı olabilirler.

15 zuhalisikdag@superonline.com Her gün yaşama yeni bir pencereden bakın.


"Sunum 1 İnsan yirmi, kırk veya altmış yaşında da olsa; başarılı veya başarısız olmuş,iyi ya da kötü idare etmiş olsa da; dün güneşli ya da fırtınalı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları