Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DİRENİŞ TÜRKÜSÜ Şiir: Alican Yaşar

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DİRENİŞ TÜRKÜSÜ Şiir: Alican Yaşar"— Sunum transkripti:

1

2 DİRENİŞ TÜRKÜSÜ Şiir: Alican Yaşar alicanyasar@gmail.com

3 Direnen Gezi’miz var Şehit ve gazimiz var “Ata”ya sözümüz var Adımız Türk’tür bizim!.. Direnen Gezi’miz var Şehit ve gazimiz var “Ata”ya sözümüz var Adımız Türk’tür bizim!..

4 Zalimler nasıl bilmez? Halkın gücü yenilmez Zulme karşı eğilmez Başımız dik’tir bizim!.. Zalimler nasıl bilmez? Halkın gücü yenilmez Zulme karşı eğilmez Başımız dik’tir bizim!..

5 Siyasete katmayın Gölgesinde yatmayın Kalpleri karartmayın Dinimiz pak’tır bizim!.. Siyasete katmayın Gölgesinde yatmayın Kalpleri karartmayın Dinimiz pak’tır bizim!..

6 Kayayı yontar mı yel? Ağacı söker mi sel? Gazın, tüfeğinle gel! Özümüz pek’tir bizim!.. Kayayı yontar mı yel? Ağacı söker mi sel? Gazın, tüfeğinle gel! Özümüz pek’tir bizim!..

7 Etnik etnik ayırdın Mezhebini kayırdın Kafayı mı sıyırdın? Farkımız yok’tur bizim!.. Etnik etnik ayırdın Mezhebini kayırdın Kafayı mı sıyırdın? Farkımız yok’tur bizim!..

8 Ne çapulcu, ne ayyaş! Vatandaşız, vatandaş! Gerçeği gör arkadaş! Gayemiz hak’tır bizim!.. Ne çapulcu, ne ayyaş! Vatandaşız, vatandaş! Gerçeği gör arkadaş! Gayemiz hak’tır bizim!..

9 Yetti gayrı uşaklar Haddi aştı yasaklar Zafer çaktı şafaklar Yolumuz tek’tir bizim!.. Yetti gayrı uşaklar Haddi aştı yasaklar Zafer çaktı şafaklar Yolumuz tek’tir bizim!..

10 "...Direnen yüreklere selam olsun!.." www.aliyasar.com DİRENİŞ TÜRKÜSÜ


"DİRENİŞ TÜRKÜSÜ Şiir: Alican Yaşar" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları