Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HEDİYEDEDE.COM BAYİLİK SİSTEMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HEDİYEDEDE.COM BAYİLİK SİSTEMİ"— Sunum transkripti:

1 HEDİYEDEDE.COM BAYİLİK SİSTEMİ
FRANCHISING SUNUMU HEDİYEDEDE.COM BAYİLİK SİSTEMİ 2011

2 İÇİNDEKİLER Şirket Tanıtımı Şirket Vizyonu 2011 Hedefleri
Bayilik Sistemi Bayiye Verilen Haklar Bayiden Beklentiler Bayinin Beklentileri Örnek Yatırım

3 ŞİRKET TANITIMI HediyeDede.com; Türkiye’nin en Sıra Dışı Hediyeleri sloganıyla, 3 ArGe kökenli makine mühendisi tarafından İzmir’ de kurulmuştur. Şirket fiziksel kurulumunun ardından Eylül 2010 da sanal ticaret platformlarına geçişe başlamış ve kısa zamanda oluşumlarını tamamlamıştır. Aralık 2010 da Souvenir 2010 Fuarına katılan HediyeDede.com burada gösterdiği başarılı çizgisiyle kısa zamanda İzmir Bölgesinde bilinilirliğini arttırmıştır.

4 ŞİRKET TANITIMI Sunumun ilerleyen kısımlarında göreceğiniz gibi internetteki başarısını perakende sektöründe de devam ettiren HediyeDede.com Türkiye Genelinde bayilikler verecektir. Böylece kuracağınız HediyeDede.com mağazalarında, Hediye Dede nin sıradışı tasarım ürünleri ve hediyelikleriyle yüksek kazanç ve gelir elde edeceksiniz.

5 ŞİRKET TANITIMI – MERKEZ OFİS
HediyeDede.com Merkez Mağazası ve ofisi Bornova – İzmir dedir. 32 m2 kapalı alanda kurulu olan mağazada 250 den fazla sıra dışı hediye yer almaktadır.

6 ŞİRKET TANITIMI – MERKEZ OFİS

7 ŞİRKET TANITIMI – MERKEZ OFİS

8 ŞİRKET TANITIMI – BASINDAN
Hürriyet Gazetesi Ekonomi Köşesi Mart- 2011

9 ŞİRKET TANITIMI – BASINDAN
Yeni Asır Gazetesi Aralık

10 ŞİRKET TANITIMI – BASINDAN
Zaman Gazetesi CumaErtesi Eki Aralık- 2010

11 ŞİRKET TANITIMI – BASINDAN
Show TV Haber Aralık- 2010 Şirketin ürünlerini tanıtan yaklaşık 30 sn bir röportaj Show TV Haberde tarafından kaydedilmiştir.

12 ŞİRKET TANITIMI – E SİTELER
SATIŞ SİTELERİ VE E-TİCARET SİSTEMLERİ – Ana satış portalı – Türkiye Parmak Kaykay Hobi ve Satış sitesi – Kitap Lambası Tanıtım ve Satış Sitesi - GittiGidiyor online mağazası

13 ŞİRKET TANITIMI – E SİTELER
REKLAMCILIK VE HİT KAYNAK SİTELERİ – Günlük Reklam Gösteren Reklamcılık Sistemi – Bilgisayar grafik ve tasarım sitesi – Güncel Kampanya Tanıtım Sistemi

14 ŞİRKET TANITIMI – İSTATİSTİK
2010 değerlerine bakıldığında internet üzerindeki dükkanları ayda yaklaşık Kişi ziyaret etmektedir. Bu ziyaretler de ürünler yaklaşık kez görüntülenmektedir. HediyeDede.com İzmir mağazasını ise yaklaşık ayda 3000 kişi ziyaret etmektedir. Her hafta düzenli olarak gelip yeni gelen ürünleri alan sadık müşterilerin sayısı oldukça yüksektir.

15 ŞİRKET VİZYONU HediyeDede.com tamamen kendi teknolojik altyapısını kullanarak geliştirdiği internet satış platformlarında ve perakende satış bayilerinde, en kaliteli, en sıradışı ve en ilginç ürünleri, en uygun koşullar ile tüketici ile buluşturacaktır. Kayıtsız Şartsız Müşteri memnuniyeti ve uygun fiyatlı , en kaliteli hediyelikleri oluşturmak ve bunları son kullanıcıya sunmak HediyeDede.com un en öncelikli hedefidir.

16 ŞİRKET TANITIMI – 2011 HEDEFLERİ
2011 de Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende mağazalar zincirini oluşturmak. Büyükşehirler başta olmak üzere Türkiye genelinde bir ağ oluşturmak. HediyeDede.com sitesinde Günlük site ziyaretçi sayısını ün üzerine , her gün izlenenen ürün sayısı 7500 ün üzerine çıkarmak. Böylece bayilerimize internet üzerinden reklam desteğini en etkin seviyeye çıkarmak. Ar-Ge konusundaki faaliyetlerine hız verip tasarım kısmında tamamen HediyeDede.com a özel ilginç ürünler yaratıp, bunları iç ve dış piyasaya pazarlamak.

17 BAYİLİK SİSTEMİ - MAĞAZALAR
Mağaza Nerelerde Olmalı? Başka bayimizin bulunmadığı alışveriş caddelerinde “HediyeDede.com mağazası” bayiliği verebiliriz. Mevcut mağazasını “HediyeDede.com mağazası” na dönüştürmek isteyenlere bayilik verebiliriz. Potansiyel vaadeden AVM lerde bir stand tarzı yada mağaza açmak isteyen girişimcilere bayilik verebiliriz. *(Minimum 12 m2 stand- 24 m2mağaza gerekmektedir)

18 BAYİLİK SİSTEMİ - VİZYON
Dekorasyonu, ürün gamı ve mağaza personeliyle hediyelik eşya arayanların, ilginç ürün meraklılarının ve tüketicilerin içinde bulunmaktan ve alışveriş yapmaktan hoşlanacakları bir mağaza oluşturmak. Hediye konusunda insanların aklına gelen ilk adres olabilmek. Mağaza çalışanlarının tüketicilere hediye seçimi konusunda yardımcı yaklaşımı ve sıradışı ürünleri gerekli görsel argümanlarla destekleyerek satış grafiğini hep üst seviyelere çekmesi. Mağazaya gelen müşterilerin kayıt altına alınması. Böylece SMS ve e-posta ile teklif ve avantajlar sunarak sadık müşterimiz olmalarının sağlanması Türkiye’nin her yerinde ve internette aynı hizmet kalitesini ve fiyat politikasını sürdürülebilir kılınması

19 BAYİLİK SİSTEMİ - KAZANÇ
Mağazalarımızdaki ürünler C1 sosyo ekonomik statüdeki tüketicilerin (ortadirek diye tabir edilen kesim) ulaşabileceği fiyat aralığında satın alabilecekleri en kaliteli ürünlerdir. Bayilerimizin tatmin edici gelir elde etmesi önceliğimizdir. Tüm sistemimiz bu amacı gözeterek kurgulanmıştır. Ürünlerimiz Tüm Türkiye’ de ve internette tek bir etiket fiyatlarından satılacaktır ve bu fiyat bayilerimize ortalama %70 kar sağlamaktadır. Bayilerimizin dekorasyon ve reklam işlerini en ekonomik ve en hızlı şekilde tamamlayacak altyapı HediyeDede.com bünyesindedir. HediyeDede.com Türk Patent Estitüsü tarafından tescillidir ve bu markanın gücü ve bilinilirliği bayimizin arkasında olacaktır.

20 BAYİLİK SİSTEMİ - HİZMETLER
Aşağıdaki hizmetler HediyeDede.com tarafından ücretsiz sağlanacaktır. Afiş ve Broşürler Hediyelik Eşya Ambalajları Hediyelik Eşya Poşetleri Ürün Tanıtım Videoları – Görselleri Online Sipariş geçmek için Bayilik Sistem Kodu Mağaza Değerlendirmesi ve Eğitim

21 BAYİLİK SİSTEMİ - HİZMETLER
Dekorasyon ve Reklam: HediyeDede.com konsept mağazaları, asma tavan ve fayans(parlak granit) zemin, hazır raf sistemlerinden oluşmaktadır. Mağazanın kurulacağı dükkan seçildikten sonra HediyeDede.com olarak çok uygun fiyatlar ile duvarlara esnek raf sistemleri kurulabilmektedir. Desk (kasa ve bilgisayar standı) , Duvar tel raf sistemleri, vitrin ve dükkan içi tablolar bu tutarın içinde yer almaktadır. Hediye Dede tabelası hem dükkan üst hem de yan kısımlara yapılmaktadır. Ortalama bedeli 2000 TL dir m2 mağaza kurulumu herşeyiyle yaklaşık 7500 TL tutmaktadır.

22 BAYİLİK SİSTEMİ - ŞARTLAR
Tip Metrekare AVC 1 24-48 2 48-72 AVM stand 12-20 mağaza Not: AVC: Alışveriş Caddesi AVM: Alışveriş Merkezi

23 BAYİLİK SİSTEMİ - İSTATİSTİKLER
Tip Metrekare Ortalama Ziyaretçi Beklentisi Ortalama Alışveriş Beklentisi Ortalama Satış Adeti Ortalama Aylık Ciro Beklentisi AVC 1 24-48 2,344 450 550 8,250 2 48-72 3,125 650 9,750 AVM 12-20 3,906 700 800 12,000 Yukarıdaki rakamlar aylık beklentilerdir.

24 BAYİLİK SİSTEMİ - İSTEKLER
Mağaza kira sözleşmesini yıllık yapması En az 6 aylık kira sözleşmesi bulunan mağaza kiralanması gerekmektedir. Kiralama sözleşmesi Bayinin üzerine olacaktır. Bayi sözleşmemizi imzalaması Bayi sözleşmesini adresinden talep edebilirsiniz. Mağazayı en geç 1 ayda işler hale getirmesi Resmi işlemler, dekorasyon, personel eğitimi, kasa sistemi kurulumu, ürün yerleşimi, prova satışlar için yaklaşık 7 ila 15 güne ihtiyacınız var. Dekorasyon için ihtiyaç duyacağınız tedarikçiler konusunda arzu ederseniz sizi bilgilendirebilir ve yönlendirebiliriz. Mağaza dekore edilirken Franchisee, çalıştıracağı personelle birlikte HediyeDede.com un eğitimine katılmalıdır.

25 BAYİLİK SİSTEMİ - İSTEKLER
Sisteme Giriş Bedeli – TL Franchising Sözleşmesi imzalanırken, nakit (HediyeDede.com isim hakkı bedelidir.) Açılış Malları Bedeli Aylık Minimum Mal Alım Bedelleri Her Siparişte, sipariş talep formu ile birlikte, nakit

26 BAYİLİK SİSTEMİ – Örnek Yatırım
Sisteme Giriş Bedeli – TL Açılış Malları Bedeli – TL (yaklaşık 25m2 dükkanı mallarla doldurmak için gerekli tutardır.) Tabela / Raf Sistemi / Desk / Vitrin Bedeli – TL TOPLAM = 18 – TL dir. * Açılış malları ve dekorasyon bedeli mağaza büyüklüğünüze göre değişebilir. Yukarıdaki örnekler ortalama 25 m2 lik bir mağaza içindir.

27 BAYİLİK SİSTEMİ – Örnek Yatırım
Yaklaşık sadece TL lik ilk yatırım maliyeti ile siz de çağımızın en iyi kazandıran sektörlerinden biri olan hediyelik eşya sektörüne adım atabilirsiniz. Üstelik bu sürece HediyeDede.com markasının gücü ve sıradışı ürünleri ile adım atacağınızdan başarılı olmanız garanti olacak.

28 BAYİLİK SİSTEMİ – SÜREÇ
Girişimcinin uygun mağaza bulması Ön Görüşme Mağaza Yeri ve Bayi Adayı (Girişimciyi) İnceleme Bayi Adayının (Girişimcinin) Onaylanması Mağazanın Kiralanması Bayi Sözleşmesi’nin İmzalanması ve Ödemelerin Alınması Mağazanın Dekorasyonu (10 ila 25 gün) Ürün Yerleştirme, Bilgisayar Sistemi Kurulumu, Personel Eğitimi Mağazanın Açılışı

29 …:::TEŞEKKÜR EDERİZ:::…
Düzgün, modern, verimli, risksiz, kazançlı ve kazan-kazan esasına dayalı ticaret için siz de “HediyeDede.com mağazası” açın. …:::TEŞEKKÜR EDERİZ:::…


"HEDİYEDEDE.COM BAYİLİK SİSTEMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları