Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. Kurum bilgileri güncelleme ekranındaki harita için link adresi alanına girilecek olan link adresi için ilköğretimler için link, veya orta öğretimler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. Kurum bilgileri güncelleme ekranındaki harita için link adresi alanına girilecek olan link adresi için ilköğretimler için link, veya orta öğretimler."— Sunum transkripti:

1 1. Kurum bilgileri güncelleme ekranındaki harita için link adresi alanına girilecek olan link adresi için ilköğretimler için link, veya orta öğretimler için link bağlantılarından birine tıklanarak harita ekranını açıyoruz. 2.Harita ekranında kendi kurumumuzun yerini buluyoruz.

2 3. Kurumumuzun yeri listede yoksa adres bilgilerine göre yerini tespit ediyoruz. 4. Harita görüntüsünü kurumumuzun görülebileceği yakınlığa getiriyoruz.

3 5.Görüntümüzü ayarladıktan sonra ……. “bağlantı” simgesini tıklayıp açılan penceredeki linki veri girişi ekranındaki harita linki alanımıza kopyalayıp bilgilerimizi kaydediyoruz..

4 6. Girdiğimiz harita linkinin doğru olup olmadığını kontrol etmek için konya.meb.gov.tr – okullar/kurumlar bölümünden kendi kurumumuzu listeletiyoruz. 7.Detay bilgi tuşuna basarak harita ekranının açılmasını sağlıyoruz.

5 Ekranımızdaki görüntüde hata varsa tekrar aynı işlemleri yaparak harita üzerinde kurumumuzun yerinin doğru görüntülenmesini sağlıyoruz.


"1. Kurum bilgileri güncelleme ekranındaki harita için link adresi alanına girilecek olan link adresi için ilköğretimler için link, veya orta öğretimler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları